|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2007
|
![]() Zgodnie ze wszystkim uzbierałem 100 chicken feather 50 honeycomb i legion helmet.
Ide do NCP Hanna w Thais i mówię: -hi -hanna pyta sie czego potrzebuje -Outfit -hanna mówi ze jest tylko dla PACC... Na stronie pisze, że jest to tez dla graczy z Free Account.. Co mam zrobić? czekam na opowiedzi z góry dziękuje! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Outfity dzielą się na trzy grupy:
Standardowe - Dostępne są dla wszystkich graczy. Premium - Dostępne są tylko dla graczy z Premium Account Quest - Dostępne dla graczy z Premium Account po wykonaniu określonego Questu. W poniższych tabelach przedstawiono wszystkie outfiry dostępne w grze. Standard Outfits Citizen Outfit Hunter Outfit Knight Outfit Mage Outfit (tylko męski) Summoner Outfit (tylko żeński) Tak pisze na Tibia.pl i ztego wynika, że ten oufit jest dla FACC i PACC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Addon i outfit to nie to samo.
For the brothers at my side id be willin to die Getting high all the time id be willin to die We keep riding the streets me and my posse in crime For whats left of my life id be willin to die --------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Czyli mam rozumieć, że jezeli jestem FACC to nie mogę mieć tego Outfitu?
To jak mogę ten Outfit zdobyć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam rozumieć, że jak jestem FACC to nie mogę mieć tege outfitu?
Ale przecież pisze, że jest to outfit dla każdego gracza czyli dla takiego z premium account i free account!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
ADDON - DODATKI do ubranka które nie są dostępne dla FACC Chodzi o to, że możesz mieć ubranko ale nie możesz mieć dodatków do tego ubranka. Mówiąc inaczej, możesz mieć browar, ale jesteś niepełnoletni więc będzie to bez ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki, że ładnie to wytłumaczyłeś wreszcie to rozumiem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Outfity dla facc masz od poczatku zalozenia postaci! To sa te standardowe ktore nosisz. Mozna zdobyc takze nowe outfity ale warunkiem jest PACC ! Addony to sa dodatki do outfitow standardowych ( zeby miec addon przy standardowym tez musisz miec PACC ! ) i do outfitow ktore mozna zdobyc. ROZUMIESZ?!
@Down Wreszcie , ufff ![]()
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 12-07-2007 o 15:55. |
![]() |
![]() |