|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Nie wiem gdzie to mgłbym zamieścic jestem w tym nowy.
Więc mam pytanko gdzie mogę zamieścić zdjęcia z blokady przez kilku gangsterów miasta Kazo. Oto ich charakter name: Druidiana Of Nerana, Armor, Issilla, Drako Fighter, Drako Furiat. Denerwuje mnie to że silniejsi mogą i wykorzystują swoją sytłację do blokowania gry.Lubię grać w Tibie ale coraz bardziej się zastanawiam czy warto poświęcać czad i nerwy na takich jak oni. Czy inni ... ![]() Jeśli chcecie zobaczyć jak to wyglądało na Neranie zapraszam do mojej galerii na gmail jeśli się boicie to niech ktoś sprawdzi czy to bezpieczne zapraszam do komentowania i oglądania foto. Linka dodam jutro ok ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Pobij matkę krzesłem, potnij się a potem przestań grać...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Poziom: 121
Skille: 94/66
|
![]() Jak gangsterzy, to do odpowiednich straż z tym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Moja rada jest najlepsiejsza ; <
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Matki nie pobije krzesłem - jest daleko.
Na policje nie zadzwonię bo mam z nimi nieprzyjemności. Tylko do jakich straży najlepiej zgłośić wymuszenie kasy za przejście :? Poza tym to chciałem tylko naświtlić problem i chyba mi sie udało ponieważ zara po publikacji na forum drogę odblokowali ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Nie sądzę.
Temat, zbędny/bez celowy/idiotyczny.(niepotrzebne skreślić). Jezeli juz chcesz poruszac taki wątek, to nie ten dział, tutaj nie rozmawiamy o Tibii. Śmierdzi mi tu prowokacją, dawno nie czytałem takiego idiotyzmu.
|
![]() |
![]() |