Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-07-2007, 23:53   #21
Duerroz
Użytkownik Forum

Duerroz's Avatar

Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Tutaj

Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Duerroz ma numer GG 1505492
Domyślny

@up

Nie nie jestem głupi to tylko twoje spekulacje. Widzisz zdanie niema być wiarygodne tylko mieć błędy
Duerroz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-07-2007, 00:15   #22
Żyłka
Użytkownik Forum

Żyłka's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

To, że żyjesz, również jest twoja spekulacją...
Żyłka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-07-2007, 18:28   #23
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ten co wie Pokaż post
Właśnie strasznie , na tyle, żeby zareagować np. tym tematem.
Pieprzysz. Może się to komuś podobać lub nie, ale straszne spamy to, co innego.
Cytuj:
Nikt też nie ucierpi, jeśli wielokrotność pana Y przemilczy to co powiedział jeden polonista.(Bo właśnie o tym jest ten temat, o "wielokrotnościach pana Y", a nie o tym, żeby karać osobę która kulturalnie zwróciła innej, że ta zrobiła małą gafę)
Odpowiem cytatem:
Cytuj:
Na prawdę nie wiem tak na prawdę, o czym my tu dyskutujemy. Sam nigdy nie widziałem tematu, w którym pięć postów pod rząd miałoby w treści "Kup se słownik". Może to ty jesteś po prostu, przewrażliwiony?
W pierwszym poście nic nie jest napisane, o tym żeby ten temat był o "wielokrotności Pana Y". Jest po prostu mowa o zwracaniu uwagi na błąd w innym poście.
Cytuj:
A myślisz, że osoba, która specjalnie i na siłę robi błędy, żeby wywołać spam, czy ktoś pokroju Monsword zawstydzi się po tym, kiedy kilka osób pojedzie po nim, jakimś trendy ostatnio tekstem ze słowem "słownik" w roli głównej?
Mi nie chodzi o zajmowanie się idiotami (strata czasu).
Cytuj:
Ale właśnie chodzi o to, że nie wszyscy przejmują się ortografią i nie pomoże takiej osobie ani delikatnie zareagowanie, o tym w jaki sposób pisze, ani obrzucenie go mięsem.
Jak ktoś chce kogoś poprawić to jest jego wola, i musi liczyć się z tym, że większość kładzie lachę na jego/jej starania.
Cytuj:
Edukacja, czy leczenie nie należy do nas.
Na pewno nie do mnie (ja nie lubię zwracać komuś uwagi nt. jego błędów). Co nie znaczy, że nie chciałbym mieć tej satysfakcji, że dzięki mnie ktoś zrozumie swój błąd.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Żyłka Pokaż post
Czy ty w ogóle czytałeś mojego posta? Jeśli tak, to skąd zrodził się w twojej głowie pomysł, żeby zadać pytanie "nie sądzisz?"?
Sądzę, że jest to pytanie z lekka retoryczne.
Cytuj:
Może dlatego, że to trzeba zauważyć, a nie usłyszeć?
Masz jeszcze jakieś głupio-mądre odzywki? Zachowaj je dla innych.
Cytuj:
Lepiej żeby ten post wcale nie znalazł się na forum.
Tiaa... A w ogóle najlepiej by było gdyby wszyscy potrafili pisać po polsku.
Cytuj:
...
Dzięki za konstruktywną krytykę.
Cytuj:
Skoro moją ideę uważasz za niesłuszną, to niestety jestem zmuszony poinformować cię o błędach jakie popełniasz, gdyż wyraz "naprawdę", według zasad języka polskiego, należy pisać łącznie. O bezmyślnym powtórzeniu już nie wspominając...
Oto cudowny przykład jak Thero dowiedział się, że "na prawdę" piszemy łącznie. Dzięki, nie zapomnę (ach! Dziękuję Ci Tibia.pl!).
Btw. Nie uważam twojej idei za "niesłuszną" etc. Ona jest po prostu głupia i bez szans na realizację.
Cytuj:
Jak zapewne zdążyłeś zauważyć, znalazłem w tym temacie kilku ludzi, którzy mają na tę sprawę punkt widzenia podobny do mojego, więc nie jestem odosobniony.
Pozdro dla Monsworda.

@Żyłka
Jeżeli twoja krytyka ma się sprowadzać do takich postów jak ten przeze mnie zacytowany (ilość argmuentów odwrotnie proporcjonalna do nienawiści wobec dystkutanta :'P) to nie będzie mi się chciało poświęcać czasu na odpowiadanie nań.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-07-2007, 19:06   #24
Żyłka
Użytkownik Forum

Żyłka's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Sądzę, że jest to pytanie z lekka retoryczne.
Mylisz się.

Cytuj:
Masz jeszcze jakieś głupio-mądre odzywki? Zachowaj je dla innych.
Jeśli naprawdę tego chcesz, to w takim razie ty musisz stać się tym "innym".

Cytuj:
Tiaa... A w ogóle najlepiej by było gdyby wszyscy potrafili pisać po polsku.
Wsytarczy, by pisali zrozumiale dla większości osób.

Cytuj:
Dzięki za konstruktywną krytykę.
Wielokropek w tej sytuacji oznaczał ciąg dalszy cytatu niepowiązanego myślowo z jego wcześniejszą częścią.

Cytuj:
Oto cudowny przykład jak Thero dowiedział się, że "na prawdę" piszemy łącznie. Dzięki, nie zapomnę (ach! Dziękuję Ci Tibia.pl!).
Ależ proszę bardzo.

Cytuj:
Btw. Nie uważam twojej idei za "niesłuszną" etc. Ona jest po prostu głupia i bez szans na realizację.
Toż to mały paradoks. Nie jest niesłuszna, ale jest głupia? Staram się jak tylko mogę zrozumieć to, co napisałeś, ale chyba mnie przerastasz...

Cytuj:
Pozdro dla Monsworda.
Stwierdziłem, że moją ideę popiera kilka osób w tym temacie, a jak zapewne wiesz, kilka w tym kontekście znaczy więcej niż jedna.

Cytuj:
@Żyłka
Jeżeli twoja krytyka ma się sprowadzać do takich postów jak ten przeze mnie zacytowany (ilość argmuentów odwrotnie proporcjonalna do nienawiści wobec dystkutanta :'P) to nie będzie mi się chciało poświęcać czasu na odpowiadanie nań.
Nie szkodzi.

Ostatnio edytowany przez Żyłka - 03-03-2008 o 19:59.
stary 15-07-2007, 22:51   #25
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Stary, właśnie udowadniasz jak bardzo jeszcze jesteś dzieciakiem. Nie musisz cytować pojedynczych zdań i traktować każdego super-dosłownie. "Innym" też nie jestem, więc daruj sobie te dziarskie, wymyślne tekściki.
Jak do tej pory przedstawiłeś słabo uargumentowaną propozycję wedle której sam nie działasz (vide poprawianie moich błędów) i starasz się ze mną polemizować tylko i wyłącznie chwytając za słówka. Myślałem, że możemy razem jakąś niebanalną dyskusję zmontować, ale się rozczarowałem.
Na koniec tylko dodam. Kiedy ja czytam posty człowieka, który uważa się za poważnego dyskutanta, a przy tym popełnia siedemnaście milionów błędów - wielu nawet nie będzie chciało czytać jego postów.
Pozostaje mieć nadzieję, że inne osoby zrozumieją, że z pytaniem retorycznym chodziło mi o pytanie zadane przeze mnie, paradoksu nie ma, bo chodziło mi tylko o dobitność słów, et cetera, et cetera.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 16-07-2007, 02:56   #26
Żyłka
Użytkownik Forum

Żyłka's Avatar

Domyślny

Przykro mi z powodu, iż jestem zbyt niedojrzały, by wchodzić z tobą w polemikę... naprawdę, przepraszam. To ty rozpocząłeś ten maraton cytatów, nie ja. Sam stwierdziłeś, że będziesz wdzięczny za poprawki, jakie ktoś naniesie na twoje wypowiedzi, więc chciałem ci jedynie pomóc i pójść ci na rękę. Żądasz niebanalnej dyskusji? Zapoczątkuj taką, a ja z pewnością pójdę twoim krokiem. Mam szczerą nadzieję, że nie zraziłeś sie doszczętnie do tego tematu i wrócisz, by wznowić dyskusję, która zdziecinniała z mojej winy.

Ostatnio edytowany przez Żyłka - 25-12-2007 o 21:15.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania