|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Tutaj
Imię: Harcoral Zarthun
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
![]() |
![]() @up
Nie nie jestem głupi to tylko twoje spekulacje. Widzisz zdanie niema być wiarygodne tylko mieć błędy |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() To, że żyjesz, również jest twoja spekulacją...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Btw. Nie uważam twojej idei za "niesłuszną" etc. Ona jest po prostu głupia i bez szans na realizację. Cytuj:
@Żyłka Jeżeli twoja krytyka ma się sprowadzać do takich postów jak ten przeze mnie zacytowany (ilość argmuentów odwrotnie proporcjonalna do nienawiści wobec dystkutanta :'P) to nie będzie mi się chciało poświęcać czasu na odpowiadanie nań. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 03-03-2008 o 19:59. |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Stary, właśnie udowadniasz jak bardzo jeszcze jesteś dzieciakiem. Nie musisz cytować pojedynczych zdań i traktować każdego super-dosłownie. "Innym" też nie jestem, więc daruj sobie te dziarskie, wymyślne tekściki.
Jak do tej pory przedstawiłeś słabo uargumentowaną propozycję wedle której sam nie działasz (vide poprawianie moich błędów) i starasz się ze mną polemizować tylko i wyłącznie chwytając za słówka. Myślałem, że możemy razem jakąś niebanalną dyskusję zmontować, ale się rozczarowałem. Na koniec tylko dodam. Kiedy ja czytam posty człowieka, który uważa się za poważnego dyskutanta, a przy tym popełnia siedemnaście milionów błędów - wielu nawet nie będzie chciało czytać jego postów. Pozostaje mieć nadzieję, że inne osoby zrozumieją, że z pytaniem retorycznym chodziło mi o pytanie zadane przeze mnie, paradoksu nie ma, bo chodziło mi tylko o dobitność słów, et cetera, et cetera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przykro mi z powodu, iż jestem zbyt niedojrzały, by wchodzić z tobą w polemikę... naprawdę, przepraszam. To ty rozpocząłeś ten maraton cytatów, nie ja. Sam stwierdziłeś, że będziesz wdzięczny za poprawki, jakie ktoś naniesie na twoje wypowiedzi, więc chciałem ci jedynie pomóc i pójść ci na rękę. Żądasz niebanalnej dyskusji? Zapoczątkuj taką, a ja z pewnością pójdę twoim krokiem. Mam szczerą nadzieję, że nie zraziłeś sie doszczętnie do tego tematu i wrócisz, by wznowić dyskusję, która zdziecinniała z mojej winy.
Ostatnio edytowany przez Żyłka - 25-12-2007 o 21:15. |
![]() |
![]() |