![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: W Polsce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Niko kinarro
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 63
Poziom mag.: 16
|
![]() Oki przemyślałem sprawę i postanowiłem co wybrać . Nie będę sellał swojego eq.
Na addon nazbieram od początku. Wybrałem Full summoner addon. Większość składników sam wylotuje a resztę kupię. Dziękuje za udzielanie sie w tym temacie. Pozdro all .~~ I życzcie powodzenia w zbieraniu składników.
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Poziom: 300
Skille: 86/54
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Na palladynie świetnie wg mnie prezentuje sięfull hunter. A i cenowo wyjdzie koło 400k.
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panie Yuzku przepraszam , że tak powiem ,ale jesteś trochę nie-wy-cho-wa-ny.
Skąd możesz wiedzieć , że kupiłem tą postać na allegro? Czyżbyś codziennie przeglądał każdą stronę z grami na allegro w poszukiwaniu postaci dla siebie? Ja wiem swoje i umiem grać swoją postacią jednak w tym temacie prosiłem tylko o radę nie o głupie komentarze.... Mogę ci powiedzieć że doszedłem do tego ciężką pracą a nie tak jak ty .... Allegro. Przyjemnie ci?
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Stan: Początkujący
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Śląsk
Świat: Aldora
![]() |
![]() Kończe assassina.. I wygląda świetnie (jeszcze katanka left)
Polecam.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() OMG ludzie !!! Zastanówcie się... Co dają addony ??? NIC ? Oczywiście, że lepiej eq zostawić
![]() ![]()
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Faint'Slayer
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 60+
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 6
|
![]() jeśli można, to wg mnie najbardziej pasuje hunter outfit. osobiście wolę jednak barbariana, do którego już zbieram potrzebne rzeczy. a tutaj zaczynają się problemy, bo takowy wygląd kosztuje 1.2kk. : ) btw. powodzenia w zbieraniu itemów!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() daj spokój z Addodonami lepiej kup AOL bo padniesz i masz maly problem jak kusza wyleci
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Addony to kwestia gustu niektórzy twierdzą , że to strata pieniędzy a inni , że to świetna rzecz.... Po co mam kupywać aola ? NApisałem w pozyższym poscie , że zapomnialem go wymienić , czytajcie.....
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Moim zdaniem do palladyna najbardziej pasuje assassin, aczkolwiek ja marze od dawna o full summonerze, po prostu coś pięknego. Stojąc przed depo w summoner cape czujesz sie jak god. Pozrawiam!
Bo dla niektorych tibia to nie tylko liczba przy nicku ...
"Nie ma nic straszniejszego niż czynna ignorancja." - J. W. Goethe Ostatnio edytowany przez thoro - 17-07-2007 o 19:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Stan: Niegrający
Świat: Aurea
|
![]() Sprzedaj arbelasta i crown legsy reszte zostaw z racji tego, ze po update pallki chodza ze spearami to arbelast juz nie jest tak przydatny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axel of Grimera
Profesja: Druid
Gildia: narazie nie mam :P
Świat: Grimera
Poziom: 28
Skille: -/22
Poziom mag.: 29
|
![]() Według mnie zrób sobie citizen nie jest drogi, a bardzo fajny. Jeżeli Ci się nie podoba to rób summoner
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() kup royal spearsy lub rob enchanted spearsy.
sprzedaj arbalesta bo po update jest on malo potrzebny,na pewno na nim zarobisz sporo kaski
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Ezoteryczne Ząbki
|
![]() Skoro arbalest to popyt na niego jest mniejszy. Co do addonów - ten który wg Ciebie wygląda najlepiej, jakbyś nie lubił zielonego, a ktoś powie 'zielony rox' latałbyś w nim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
![]() W sumie outfity sa fajne ale nie ma poco sprzedawac eq. Jezeli mozesz miec prawie kazdy Outfit (jak to napisales) to moze zrob FULL SHAMANA ? full shaman to dosc zadki outfit. Jak masz fundusze i nie podoba ci sie shaman to moze FULL ORIENTAL ? jezeli tez nie bedzie pasowal do twojego paladina to moze zainwestujesz w Soul Stone jeden addon do Maga? jesli nikt nie sprzedaje tego kamienia i ty tez go nie masz, to moze Full Nobleman (300k- nie wychodzi drogo, w porownaniu do innych a tez jest fajny.). A jezeli zaden z tych ci nie odpowiada to zdobadz np.: Full Huntera(bardzo fajny), Full Summoner(tez fajny), Full Beggara(z 2 addonami jest naprawde ciekawy).
No a jesli to ci nie wystarczy to moze postarasz sie i zrobisz Full Assasina lub Full Pirata(jeden z najlepiej wygladajacych). Mozesz tez zainwestowac w Full Knighta(osobiscie mni sie nie podoba), Full Barbarian(jak kto lubi), Full Citzena(prosty, schludny i z piorkiem ![]() ![]() Wybor nalezy do ciebie. ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2006
Lokacja: Gdańsk
Profesja: Elder Druid
Świat: Morgana
|
![]() Ja bym zrobił full Huntera albo full Wizarda. Ja osobiście mam miecz u warriora bo jest fajny i dosyć tani i nie dużo osób go ma
![]()
||
![]() |
![]() |