![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
|
![]() Omg nie wierze żeby sie dobrali przypadkowo ci z dusk, jeden burak większy od drugiego.
|
![]() |
![]() |
#143 | |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Rosi
Są ewenementy takie jak Ty;p Ale prawdą jest, że Twoi rówieśnicy i młodsi są po prostu... Gorsze od małych dzieci, bo na te jak nakrzyczysz to chociaż są cicho i posłuszne, a tu zacznie Cię wyzywać od nie wiadomo czego ![]() Cytuj:
@TheDwarf 90% tematów niestety to ukazuje ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
|
![]() |
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Łuków
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: 80
Skille: 84/64
Poziom mag.: 17
|
![]() pokarz swoją twarz! lalalala
Nie wytkniesz palcem, weź to ogarnij, Dla wielu inni, dla swoich normalni! Coraz mniej ludzi normalnych w tym nienormalnym świecie, Frajerstwo bije się, by pokazać się w gazecie, Jebane śmiecie na drodze do kariery Sprzedają swoją dupę, aby wejść w wyższe sfery |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Zadupie of Israel
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() dajcie filmik ze zdjeciami ownerow mdw, czas bedzie podobny
|
![]() |
![]() |
#146 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2007
Imię: Sir Przemo Ziomas
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
|
![]() wygladaja jak norlamnie ludzie
|
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Avedi Bezel
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 81
Skille: 82/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Podbijam i potwierdzam.. ~Nic dodac, nic ujac.
01:00 You see yourself. You are an elite knight. You are Angel ofFight of the Riders Of Apokalypsa (Football). |
|
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() moze by juz zakonczyc ten temat ? ... spamowi mowimy NIE!
|
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]() haha beka pączek wygląda jak pączek nic innego a duży imargam już nie komentuje... tylko troche głupi programik ale może być
![]() |
![]() |
#151 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: ~~POZNAŃ RLZZ~~
Imię: Aluzux Funa
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Danera
Poziom: 99
Skille: 94/64
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() hahahah, na pewno taka laska jak Qel gra w tibie.... nie rozśmieszajcie mnie...
|
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
#154 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Zreszta dla ciebie to moze byc super laska a dla innego zwykla dziewczyna bo ma inny gust. |
|
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Smencik
Profesja: Elite Knight
Świat: Rubera
Poziom: 102
Skille: 88/82
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() no na pierwszy rzut oka Qel fajna fajna tylko chcialbym zobaczyc jej fotke bez ozdobek... tak z ciekawosci
![]()
#156 |
Guest
|
![]() 1.)Dlaczego wszyscy uwazaja ze geby Vision sa normalne a Duskow nie? ;P?
Przecierz kazdy wyglada inaczej. Pompujecie z ludzi a tak naprawde sami spojzcie w lustro i zadajcie sobie pytanie 'Czy ja naprawde jestem taki zajebisty i piekny ?' I prosze bez slabych tekstow typu 'Dusk zal a w Vision wsyscy piekni...' no bez przesady co to wybieramy najpiekniejszych 2007 czy cos??? 2.)Jedno zdjecie jest nieprawdziwe. tzn.: chodzi mmi tu o zdjecie Ymy'ego. (Kto jak kto, ale ja mieszkam 50m od niego to wiem jak wyglada) Reszta zdjeci jest prawdziwa. Pozdro i jeszcze jedno Do wszystkich co sie czepiaja B(eautiful) - uNOT 8^) P.S Co to za pajac na podrobionym zdjeciu Ymyego??? Ostatnio edytowany przez Thor of heaven - 21-07-2007 o 03:13. |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2007
Świat: Kyra
Poziom: 69
|
![]() First of all
Ludzie, zamiast p**** jaka ta Qel jest wspaniała, a inni sa przegrani spojrzcie w lustro jak juz bylo wspomniane wczesniej, Malenkie Malenstwo czy jak to sie pisze (Bez obrazy ofkoz) nie drzemie ogromna uroda ale czy to jest jej wina do ch**? Wybierala wyglad przed wyjsciem na nasz cudowny swiat? Skoro ci sie nie podoba , nie komentuj. Fakt faktem Qel jest niezla ale czy to powod by zapisac o tym 17 stron czy ile tam whateva... "ofkoz" nikogo nie bronie Boze ku*** nie mozecie zniesc tego ze owa "Ada" nie grzeszy wygladem to postanowiliscie ku*** pierdolic ze jest pusta. Skad wy to ku*** mozecie wiedziec kto jest pusty a kto nie, Malutkie~ Jest mniej atrakcyjna wiec musi byc madra gdzie Qel to zwykla idiotka? Pie***cie sie ku*** w leb zanim cos powiecie bo juz to ludzi wk***c zaczyna. Dajcie swoje zdjecia skoro macie sie za takich elo, Wiem wiem zaraz bedzie "Ty Tesh daj sFFojom FotkE , peffnie wygladasz jak ch**", Oj uwierzcie ze nie wstydze sie siebie, checie cos - prv. Mowiac waszym pro slangiem "Swierzak qr** Jara cie Qel podbij na bajere do ch**" @"Ado" Nie wiem jaki widzisz sens w odpisywaniu bandzie podnieconych nastolatkow ktorzy czekaja az w swym poscie wymienisz ich nick, szukajac w tym szansy na znajomosc, ale coz nie bede "Filozofował" bo to nie ma sensu i niestety filozofem nie jestem tylko zwyklym szarym "Polack'iem" 1) Zjedzcie mnie Blxzorrr 2) W dupie mam czy ktos sie poczuje or smth 3) W dupie mam czy ktos przeczyta 4) Patrz 1 - 3 Eluuu :> |
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2006
Świat: Premia
|
![]() Ja "zjechac" Cie nie mam zamiaru, bo to, co piszesz, na swoj sposob trafnym jest, aczkolwiek proponuje skorzystac z oferty zamieszczonej na tej oto stronie: LINK
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: warrzawa
Imię: tomek smok durzy
Profesja: Rookstayer
Gildia: rokezy
Świat: adolra
Poziom: 1
Skille: 10.10
|
![]() kel koham cie halbym z tobol byc i bes ciebie jusz ja nie moge rzyc zostawilas mie sobie rub co hesz bardzo lubie cie i tym o tym wiesz SPADLAS NA MIE JAK LAWINA Z GURSKIH SZCZYTUW JESTES JAK NATHNIENIE RzycIA MeGO wyBrANKO SERCA MEGO
tomeq smokq durzyq for uj
#160 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Dj Magic rox^^ |
|
![]() |