|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wiem, że to prosta porada, ale jak grasz na światach pvp, to noś przy sobie zawsze kilka strzałów mwalla, destroy fielda, desintegrate - niby takie gówno a nie raz uratuje przed utratą levela
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skumek/Preporixon
Profesja: Knight
Gildia: Stumilowy Las Squad
Świat: Celesta _/
|
![]() Biedna "rybka"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() po 1 to mialem chu*jowa sytuacje bo miejsce do ucieczki jest bardzo lipne, ale powinienes skumac odrazu.. zalozyc t ringa i leciec fast do tego mostku... 1 mysl jaka mi przyszla gdy wlaczylem filmik to 'jak zdarzy doleciec do mostku pierwszy to im spierdoli na bank'. To byla jedyna droga ucieczki wiec powinienes zrobic wszystko by tam doleciec tym bardziej ze miales t ringa... wiem ze adrenalina ale trzeba nauczyc sie myslec zdrowo w takich wypadkach ;]
btw. zeby nabrac wprawy w mysleniu podczas atacku pk czy na wojnach dobrze jest pograc na ots pvp... tam sie nabiera wprawy ;p taka mala rada ;]
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak juz poprzednicy napisali trzebabylo biec do mostku jak najszybciej i mwalla im przed oczy
![]() Ale cuz trodno sie mowi i jedzie sie dalej ^^ Heh mnie tez ostatnio zabili ale ja nie mialem zadnych szans ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
Lokacja: Ustka
Stan: Niegrający
|
![]() jezeli chcesz wziasc odwet to mozesz na mnie liczyc
![]() chce Ci pomoc, bo i tak na galanie zaczyna mi sie nudzic i za dawnych dobrych czasow sie czesto widzielismy...a zwlaszcza wtedy, gdy podczas wojny na postmanie rivenn jebnal UE i 50% noobow padlo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
![]() OTSy pvp nie są dla mnie czymś obcym ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Selena
|
![]() @Ryba
Gdyby Ci ots'y nie były obce to raczej byś im uciekł z bohami i t ringiem... No a poza tym brak łopaty...... Zresztą skoro mówisz że często Cię ktoś leje to raczej wypadałoby nosić destroy fieldy itd.
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Bochnia
Stan: Zbanowany
Imię: Small Mike
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 32
Skille: 18/22
Poziom mag.: 41
|
![]() Warto też nosić m walla w ciasnych korytarzach bardzo przydatny,
destroya sorcem nie zawsze mam, ale m wall jest i pare blanków, manaski,time ring, energy ring, troche uhów lub nawet ihów, a desintegrate to by uratowało nie raz niejednego h lvl, żadko urzywana runka, a cholernie przydatna chociaż jak często dają za siebie parcele a na to śmieci wiec rożnie bywa niby takie rzeczy podwyższją wartość loota no, ale coż. ![]() Aha ja często nosze wszystko w bagu który wyrzucam pod drzewo nosze bag w tym parcel i potem bp i label zawsze napisany! raz wysłałem 10k niewiadomej osobie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Guest
|
![]() @ryba
też nie pokazałeś zbytniej klasy ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
|
![]() Cytuj:
Rozumiem, ze ty myslales zdrowo jak Teretalu rzucil pota w wejscie twojego domku, a ty zaczales uciekac? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() nie wiesz, ktora byla godzina, ile ryba juz pgowal, czy byl zmeczony, czy sie wyspal, nie wspominajac juz o tym, ze tych evul pka bylo z 7? z czego ze 2-3 mialo wiekszy level, a na dodatek jeden, chodz nob, mial pacca. pvp ma dobre, i zaprawy w boju mu nie brakuje poprostu zapomnial o t-ringu nie mial capa na lopate, nie wstydzi sie swoich bledow, chodz moim zdaniem nie sa az tak widoczne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Świat: Nebula
|
![]() Wyzywacie tych noobów, lecz ryba tez nie pokazał niczego ladnego xD
Na świecie pvp bez mwalli, destroy fieldow sie z depo nie rusza. Nie wspominam juz o lopacie, ktorą sie zawsze zabiera z dp. A tego t ringa to po co miales? Dla ozdoby? |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skumek/Preporixon
Profesja: Knight
Gildia: Stumilowy Las Squad
Świat: Celesta _/
|
![]() Ty ziomus poczytaj co ryba napisal pare postow wyzej :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() LOL niema to jak PROZ pvp
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Świat: Nebula
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() @up
wystarczyla lopata...35 oz.....Jak mozna bez lopaty chodzic to ja nie wiem...lina i lopata to cos podstawowego. Sytuacja na filmie....banalnie mozna bylo z tego uciec, zabraklo ci lopaty i mozgu. Potem w tej kopie tez zamuliles...juz wyrwales sie z tego evul trapa z fire bomby i nagle zaczales wracac....przeciez oni by cie tam nie trapneli, tylko 56 ms byl szybszy, kilka razy na skos i jestes na powierzchni....potem tylko do mostu i freedom, bo ten 56 pewnie by nie dobiegl na most jako pierwszy >.> |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 70
![]() |
![]() Cytuj:
@topic ale zeby zalogowac sie kolo pk to trzeba miec farta xD
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|