|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Mam na 13 lvl sorca i jestem w carlin nowy, wcześniej w venore mieszkałem. no więc zaraz lvl 14, 15. Ale gdzie w carlin są ghule?? czy jakieś tam lepsze potworki. Narazie chodze tylko pod cmentarz obok carlin, tam są trolle :/ cos mówili że w ghost land są ale występują z innymi potwrokami? takimi jak fire devile czy coś takiego ... Powiedzicie mi gdzie będe mógł nabijać sobie te lvl w carlin, w AB podobna sytuacja ale tam jest też zamek ( full resp i gfb, ale nie opłaca się:/ ) PLX PLX PLX help ME !
![]() Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 29-10-2004 o 08:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Biegaj to Ghostlandu i trzep wszystko co Ci pod run wpadnie
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Hmmm mozesz jeszcze biegac do kopaln w kazz, niby daleko ale skoro biegasz do zamku w ab to czemu nie???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() A ja ci poradze tak : Daj se spokój z silniejszymi potworkami na tym lvl'u - dopiero jak nabijesz 30 to zacznij myśleć o hunt'ach :/
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() poplyn na folde. tam jest sporo rotow i minoskow. spotkasz tez orki, kilka slimow, raty, bugi i inne takie badziewia. obowiazkowo lina i lopata. jezeli zobaczysz ze w okolicy jest sporo lawy to uciekaj. spotkasz fire elementara, a na takim levie to jest bezposredni teleport do swiatyni...
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Ghoust land jest na lewo od carlin.
Tam na piewszych poziomach niema nic strasznego pare ghuli szkieletów poison spidery jesli wiesz gdzie to tam jest exp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 03 2005
|
![]() Albo wroc do venore i nabij se wyzszy lvl na rotkach.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Moim zdanie już masz dość wysoki lvl i powinieneś zabijać już silniejsze potwory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2005
|
![]() W ghostland jest taka jaskinia i tam na pierwszym poziomie są cave raty i szkielety a na niższych scorpiony i ghule.Żadnych devilów tam nie ma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() w podziemiach ab są ghule, podobno dobrze sie expi - tylko uważaj, aby nie pomylić dziur i nie wleżć w podziemia elfiego fortu (aranisty, scouty, lord dragon)
i chodz na mino zamek (jednak fakt czasem duzo ludzi tam sie uzbiera)