![]() |
#921 |
Guest
|
![]() Znam to, ale ja niemam problemow z velved hod bo to tej pory co gralem ona tylko na pow expila na bocie ale ripplah zaczol huncic na minusach ale z nim lepiej bo on tylko powie leave i pogoni cie ze skullem a velved hod zamaly lvl i prosi kumpli ;d i czasami sie nie umknie jak trapna, heh mam nadzieje ze jak mi ban zniknie oni wbija ladne lvl i juz nie beda expic na zolwiach, ripplah napewno jak on gra minimum 10h/7 minimum bo jak wchodze o 9 i pozniej se wieczorkiem jescze wlacze zeby zobaczyc kto jest to on jescze jest.
|
|
![]() |
#923 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Thumbs up
|
![]() Obsidia spadła na psy od kiedy powstały gildie Nightfall ,ta Vany Hoda moim zdaniem powinna powstać jedna mocna gildia która wszystkich trzymałaby za pyski bo tak jest kilka mocnych gildii i będą się wozić bo myślą ,że mają mocne gildie.
|
![]() |
![]() |
#924 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Knurów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trea Madris
Gildia: Rosicrucian Order
Świat: Eternia
Poziom: 107
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#925 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Dlatego ja cala kase jaka mam wydaje na addony bo tego niemozna zabrac. Sam mialem juz hacka i wiem jak to jest l; |
|
![]() |
#926 |
Guest
|
![]() krotko o nightfall - botuja i chronia boterow. koniec o nightfall
|
![]() |
#927 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() www.tibiacz.com
fajna czeska(?) strona o tibii ![]() niewiedzialem ,ze czeski jest tak bardzo podobny do polskiego ![]() @edit moze wreszcie ng zrobi cos z Nightfall Gurdall Jul 26 2007, 11:28:15 CEST Killed at Level 131 by Dorpaz and by Ripplah Ostatnio edytowany przez Pyro Aris - 28-07-2007 o 01:26. |
![]() |
![]() |
#928 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#929 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no w sumie tak ,za szybko wyciagam wnioski
btw. patrzcie jaka walka o azareda i dorpaza sie zrobila ,obaj maja inva do Rambo style ,Cementary~ i ng ![]() btw2. 19:47 You see a dead human (Vol:10). You recognize Deaht Rihnoc. He was killed by Waptor. a ten koles ma w commencie pro by waptor lol Ostatnio edytowany przez Pyro Aris - 28-07-2007 o 02:58. |
![]() |
![]() |
#930 |
Guest
|
![]() albo ironicznie. albo podpadl z naduzywaniem pro.
|
![]() |
#931 |
Guest
|
![]() Prosze nie wieszac psow na Nightfall. Zobaczcie na NG I CG lepiej, a jesli macie jakies watpliowsci to prosze zostawic wiadomosc na forum tutaj lub na tibia com jesli chcecie aby cala spolecznosc Obsidi mogla uczestniczyc w dyskusji.
Ewentualnie prosze napisac w grze. Wyslac priv msg albo list. THADEV AB'DENDRIEL |
![]() |
#932 |
Guest
|
![]() to ja sie spytam tak. mam od was hunta? bo jakis koles mi wspominal ze vito ~~ mnie pojedzie.
|
![]() |
#933 |
Guest
|
![]() Yo. Widzę, że już kilka osób miało problem z Vany, Velvet Hodem i innymi. Wiadomo, także chodzi im o to, że hunce na żółwiach i hydrach.
Name: Komradz - Jul 29 2007, 16:55:46 CESTKilled at Level 72 by Velvet Hod Name: Dog Kato - Jul 29 2007, 23:13:43 CESTKilled at Level 50 by Velvet Hod W ciągu dnia 2 deady na 72 elderze i 50 elicie Tutaj macie zdjątka jak ładnie poczynają sobie Szwedzi ![]() ![]() ![]() Cya all :<:> ![]() |
![]() |
#934 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tak bywa ;/
i bedzie bywalo poki ktos nie podejmie jakics krokow. zastanawia mnie czemu Ng na to wszystko pozwala |
![]() |
![]() |
#936 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() rlx duds
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
Imię: Sardrin
Poziom: 85
Skille: 86/81
|
![]() eee tam nigdzie nie jest idealnie nawet na non pvp
![]() Na Obsidi przynajmniej nie jest nudno a potem to juz tylko wspominac wojny, wspolne hunty dedy pk etc blabal przy piwie z kumplami ![]() btw fajnie by bylo jakby w Polsce byl jakis meeting graczy np w Wawie he? ![]() |
![]() |
![]() |
#938 |
Guest
|
![]() Sardrin a co ty o meetingach gadasz jak ciebie na piwo nie idzie wyciagnac <lol2>
|
![]() |
#940 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Piwo się pije, gdy się ma na nie ochotę... godzina nie gra roli, nawet może to być w grudniu po południu...