|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#101 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() @UP
Gówno prawda. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Cytuj:
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2007
Lokacja: Ostrołęka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Uciekiniereek
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 32
Skille: 66/50
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 07 2007
|
![]() Wiesz, myślę, że ten update nie wiele pogrążył sorców... tacy jesteśmy lubimy ponarzekać na rząd, na prezydenta, premiera... ale z grubsza... pall to prawda jego assasin star... genialne... ale mało kto ma full assasin, poza tym gwiazdki strasznie drogie bo o ile mi wiadomo 450 gp... Czarów troche dodano... ale bez przesady exori con nie jest lepsze od vis... tylko, że z dista bije... A Update jak to nie raz było podkreślone pogrążył magów i druidów którzy olewali mlvl byleby 15 i tylko expia... widzisz... knight bez skilli to ciota tak samo jak pall... więc czemu sorc miał mieć wolną drogę? Poza tym pamiętaj, że to dopiero początek balansacjii
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||||||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
level i mlvl tez swoje robia. Cytuj:
Cytuj:
niczym ![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez sat - 29-07-2007 o 02:06. |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Dębica
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blade
Świat: Chimera
Poziom: 60
Poziom mag.: 55
|
![]() Cytuj:
Poza tym wszystko to co tam napisałeś to jeden wielki bullshit |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Za dużo ich było : p
Świat: Teraźniejszy
Poziom: 007
Skille: elo
Poziom mag.: 99
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja sie wypowiem w 2 profesjach @sorc WAste WAste i jeszcze 1 Waste wszeeeedzieee ![]() @pall 2 tygodnie i w dp z 70k z sorka zrobilo sie 450 to mowi samo za siebie ... p0zdr0
wiesz jaki jest Twój problem? Ciebie niema ' Ostatnio edytowany przez neSSonka - 29-07-2007 o 10:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
Imo do zabicia takiej postaci wystarczy wand, ew. mort hur, ew. 2 sd. I wyjdzie na pewno taniej niż pewnie z 2k many na dwa dragi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() rzecz dziala sie na dlugo zanim w czyjejs chorej glowie zrodzil sie pomysl wprowadzenia wandow.
![]() |
#110 |
Zbanowany
|
![]() Tak masz racje niech MAG chodzi z mlotem xxx oz w lapie .
Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 29-07-2007 o 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po tym updacie gdzie bronie są od wyznaczonego lvl sorc musiałby expić z kataną w łapie do 25lvl gdzie mógłby dostac jakiegos crystal sworda czy inny szit,no ale Ty oczywiscie zamiast katany zrobiłbys 10bp hmm i poszedł z nimi bić te roty. No bo sorc i tak ma się za dobrze,knight poniżany, knight nie ma pałera :<
![]() |
![]() |
#114 |
Blondynka
|
![]() No dobrze, to dlaczego wszyscy, z ktorymi rozmawiam na temat starej tibi (sama zaczelam grac gdy wprowadzili wandy) tesknia za tamtymi czasami?
I nie bylo chyba tak, ze do 25 latal z katana... Jednak runy mozna bylo robic o wiele wczesniej. Niektorzy robili specjanie sorca/druta do tworzenia run. Zero sula, ograniczen lvl (tylko ilosc many). I co najwazniejsze - by wtedy grac sorcem/drutem trzeba bylo umiec... A teraz co? Najwiecej noobow to postac magiczna. I jeszcze gada, ze umie grac, nie umiejac ubic mino guarda na 18 lvl... Fakt, wandy i rody ulatwily sorcom gre. I moim zdaniem jesli ktos chce sie pobawic, nie grac dlugo, to sorc/drut nadal najlepszy - brak skillowania, ma wanda od razu... Zero problemow. A ze troche postacie magiczne oberwaly... Moim zdaniem troche za duzo. Podobnie jak najt/pall jest troche za silny. Zwlaszcza ten drugi. Lecz co sie stalo to sie nie odstanie. Trzeba sie dostosowac, a nie marudzic. Rycerze narzekaja (te czary to.. chyba zart, runkow juz nie mozna uzywac), sorce/druidzi narzekaja... To po co grac? Ja sie ciesze z tego co mam.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 30-07-2007 o 02:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odezwało się dziecko tibi 7.9
![]() Dobrze ze masz wanda, bo inaczej nie wiedziałbys jak expić, prawda? : ( Taka prawda, ze wszystko zaczęło się sypac od czasu wandów, souli [chociaż soule nie były takie złe] i innego dziadostwa ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Avari Aldaron
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Cytuj:
Hail. A ja mysle ze to placz i narzekanie zawiedzionych dzieciakow. Racja przed upem hlvl sorc to potega, po upie coz... . Stalo sie. 90% magicznych postaci potrafi tylko narzekac i nie umie sie odnalezc w nowej sytuacji. Wczoraj z bratem poszlismy podlewelowac kumpla. 98 ms, w 2h kolo zrobil 53% do lvl, bez zadnego klopotu. Bloker + sioker, kumpel visowal na quara scoutach. Po huncie jeszcze sie all zwrocilo i sporo na + bylismy. Wniosek - jak sie chce to mozna grac rownie efektywnie jak przed upem. Niestety solo style dla magicznych odszedl w niepamiec, chyba ze chce sie fast expic kosztem mega waste.
![]() |
![]() |
#117 |
Blondynka
|
![]() Tez tak uwazam... A jak ktos naprawde umie grac to sobie poradzi. Wszedzie. Ale trzeba umiec grac, co jest zadkosc. Jesli komus sie nie podoba upade, i ma zamiar marudzic - to po co gra? Sorki marudza, druidzi marudza... Knight tez marudzi... Nie lepiej sie tym bawic?
Przed upade nie plakalam, ze moim najtem nic smokom nie robie, przeciwnie, lubilam tam chodzic. Co z tego, ze male waste (uhy), z 100 (max) expa na smoczka... Co do solo... Kto chodzi solo? Najt? Drut, sorc? Chyba tylko palle, lecz ci tez lubia expic z kims. A jak komus sie nie podoba - bye, bye ;). Przynajmniej teraz trzeba cwiczyc mlvl ;). Moj kolega (ms) wlasnie po upade zaczal porzadnie expic. Opanowal nowe tereny i juz ma pare nowych poziomow. Nie slyszalam, by narzekal, ze sorc jest slaby...
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 30-07-2007 o 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Przed update z szybka mana sorcem expily osoby na tyle inteligentne, zeby przezwyciezyc ograniczenia tej klasy na kilku poczatkowych levelach, a potem cierpliwosc procentowala postacia prawie tak silna jak po tymze update, jedyna roznica polegala na tym ze uzywalo sie hmm zamiast visa. Czy to lepiej czy to gorzej - nie mnie oceniac. Nadal mielismy klase znacznie silniejsza od knighta, ale rowniez bardziej wymagajaca, a tepe dzieciaki byly odsiewane albo robily runy dla powaznych graczy. Druga sprawa, ze nie wybiegasz myslami tak daleko, zeby zauwazyc, ze w sytuacji gdyby update z wandami przeprowadzono dobrze, aktualny update nigdy nie pojawilby sie w takim ksztalcie. Trzecia sprawa, ze nie zrozumielismy sie, "chora glowa" odnosila sie do update z wandami a nie do samych wandow, ktore de facto maja znaczenie na 50-60 poczatkowych levelach.
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: Avari Aldaron
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() Cytuj:
No i slusznie. Gra powinna byc trudna i samo granie i lvlowanie powinno byc jakims wyzwaniem. Ostatni up uproscil gre kina i palkiem a utrudnil magicznym, przykrecenie powera sorcom jest jak najbardziej sluszne. Szkoda tylko ze palki teraz expia niemal za free. Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Przynajmniej mozna ich uzyc jako tanich shooterow. Tak czy siak nie narzekam i gram z rowna satysfakcja jak przed upem. Przynajmniej teraz duet druid + kina ma power ![]() W starej tibi - przed wandami, droga do sukcesu byla wspolpraca kilku graczy, dzis powoli to powraca, szkoda ze wielu graczy nie raczy tego zauwazyc tylko biadoli ze im cos odebrano. Ale to dobrze - mniej nobow w grze. Jedynym minusem tego upa jest to, iz poupdatowe pokolenie graczy, ktorzy zalozyli nowe postacie - pall, kina, po update lub zaczeli niskopoziomowymi expic - dzis osiagaja 40-50lvl i okupuja wszystkie niemal powszechnie dostepne expowiska. Gram na grimerze - brazolskim servie i uwierzcie mi - to prawdziwa plaga. Naszczescie wiele nowych expowisk dalej jest wolnych, tak samo stare zapomniane expowiska ktore czekaja by je na nowo odkryc z nowymi mozliwosciami poupdatowych profesji.
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiecie co? Tak mnie naszło...
codziennie chodzie w 3 osobowym teamie na różne hunty [hero, dl te sprawy] Ja-shoter, knight i druid. Knighte blokuje po zerowych kosztach [no ostatnio na dl troszke ztracił uhów] Ja jako shoter, no i siocher. Knight i ja mamy expa. Druid raczej nie, no hyba, ze czasami pobije hero z morta. Wydatki- knight bp mf na wszelki wypadek no i kilka bp uh, ale więcej niż 3 na hunt nie schodzi. Druid z 30 bp mf. teraz oburzenie, że my mamy exp nic nie wydając, a druid ma waste bez expa ![]() Ale weźcie pod uwage, ze druid ma przecież, to co po up najważniejsze- magic level. Podział loota jest następujący: shoter 1/4, bloker 1/4, druid 1/2 W 80% huntów druidowi sie zwraca. jeśli nie? to zwraca mu się w więcej niż polowie ![]() Następnego dnia druid znowu ma pusto w banku ale znowu bierze na hunt 30 bp mf. Skąd bierze kase? nie mam pojęcia. Codziennie jest 2 lvl up i naprawde sporo w magicznym... NIKT nie narzeka ;/ Tylko Wy tak.. |
![]() |
![]() |