![]() |
#221 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#222 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Filirycik
Profesja: Sorcerer
Gildia: Magic Elite Stars
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 18/19
Poziom mag.: 21
|
![]() na rooku sa minoski i jest tam quest na cos... nie wiem co.
najlepsze rzeczy na rooku wypadaja przewaznie z minoskow xD |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
![]() Wy jesteście dziwni jeżęli we wszystko to co jet tu napisne wierzycie.
Spike sword , a także mino mag jest dla pokazania dla wszystkich co was czeka na meinie. Twórca tibii pewnie nie przewidywał że na roocko będo chodzić 70 lvl. W brass armora wierze, ale spike sword to najwiękrza bujda o jakiej słyszałem. To fotomontaż ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Lokacja: Polska
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#225 |
Użytkownik forum
|
![]() Przyznam sie nie chcialo mi sie sledzic calego watq, wiec nie wiem czy to bylo juz poruszone czy nie. Generalnie bylo tak ze rook dodano POZNIEJ i autoamtycznie cofnieto wszystkie postaci na rook (to jest fakt). Jak chcecie wiecej faktow to proponuje poczytac jak to ludzie sie rozwodzili na forum hiberni o tym: http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=987956
|
![]() |
![]() |
#226 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chlopie ...
Kilka "k" to jest nic ;] Za MLW dostałem na rooku 40 k ;] Mysle że taki brass arm poszedl by za 150+++ k
#227 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() Jestem nowy na forum więc chciałbym się najpierw przywitać
![]() Mam ważną sprawę, ale i tak nikt mi pewnie nie uwierzy więc nie wiem czy mam to pisać - no ale dobra, napisze. Jakiś miesiąc temu byłem na quescie Iron Hammer na MAINIE i ze ZWYKŁEGO minosa wypadł mi brass armor. Oczywiście nie robiłem z tego sensacji bo myślałem, że na roku i mainie loot z potworków jest INNY. Wczoraj gdy zobaczyłem na tibia.pl, że brass armor nie leci ze zwykłych minosów dostałem drgawek i nie mogłem spać ![]() Mam nadzieję, że da to komuś coś do myślenia. Proszę mnie nie wyzywać, że jestem noobem albo jakieś bajki opowiadam bo to była prawda. Pozdrawiam Zduncio |
![]() |
![]() |
#228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() @up:
hahaHHAHahAHuahhaH - Ok,wierze Ci ;> |
![]() |
![]() |
#229 |
Guest
|
![]() @zduncio
Ja Ci wierzę. Mi kiedyś wypadł z rabbita (tak,z tego króliczka) bag, a na Tibia.pl nie było napisane. @all Jedyny który był najbliżej Spike Sworda to [CHAR]Master Slayer[/CHAR]. GM przeteleportował go na ową wysepkę. Co do Brass Armora. Jeśli Sunrise nawet posiada go, to to jest jego sprawa. |
![]() |
#230 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
|
![]() Mam nadzieję Palus92, że nie robisz sobie ze mnie żartów, ale fajny przypadek opisałeś. Od dziś zastanawiam się czy nie przydarzył mi się jakiś dziwny loot.
@Szybki'lols: Nie chcesz to nie wierz - widać, że twoja inteligencja jest zbyt ograniczona, żeby to pojąć ![]() Pozdrawiam wszystkich rookstayerów i życzę zlootowania setek brass armorów ![]() |
![]() |