|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jakie hity będę miał knightem na:
35lvl ze skillami 75/75 z Blacksteel Sword 40lvl ze skillami 80/80 z Blacksteel sword 40lvl ze skillami 80/80 z Dragon Slayer Lepiej chodzić z dwuręcznymi broniami czy z jednoręcznymi? Z góry thx za odpowiedzi.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() I jeszcze pytanie jedno
![]() Jakie hity będę zadawał z 45lvl ze skilami 85/85 z Dragon Slayer? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Posty się edytuje. :F
Nie wiem jakie obrażenia zadawałbyś, jednak mogę powiedzieć, że nie można jednoznacznie określić czy jedno- czy dwręczne są lepsze. To zależy od przeciwnika... Na walczących magią, przy których def jest niepotrzebny, lepiej brać dwuręczne, przy walczących fizycznie sprawa wygląda inaczej... Jeśli strzela z łuku/kuszy to raczej lepiej brać jednoręczniaka, by nie przyjmować na klatę wszystkich bełtów/strzał(a na tarczę), które polecą w twoją stronę nim dobiegniesz do przeciwnika, chociaż to też może zależeć od poziomu, umiejętności... Zaś jeśli walczysz z takim Giant Spiderem to lepiej użyć dwuręczniaka, by szybciej zabić i mniej uderzeń przyjąć... @down Racja; jeszcze jakiś czas po updacie siła uderzeń bazowała na starych erigowych wzorach... Nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzić czy już to zmienili, czy powiększyli teoretyczne obrażenia...
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 04-08-2007 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za wszystkie odpowiedzi, te dwa linki wszystko mi wyjasnily
![]() Pozdro all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Na Emeryturze
Imię: Terius
Świat: Refugia
Poziom: 120
Skille: 85/83
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
2. Arrowsy/Bolty idą bezpośrednio na armor a nie shield. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2.Nie wiem, nie sprawdzałem. Wiem tylko, że dużo bezpieczniej czuję się biegnąc na Huntera, gdy trzymam tarczę. Czy to się sprawdza w praktyce? Nie mam zielonego pojęcia. Ostatecznie na takiego łucznika/kusznika można brać tarczę dla chociaż drobnej ilości RolePlayingu. ![]()
A tak na marginesie.... umrzyj. Ostatnio edytowany przez zoliax - 05-08-2007 o 11:04. |
|
![]() |
![]() |