|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: exiva ''Ashael
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite'Slayer of Guardia
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 25+
Skille: 60~/60~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
non-pvp = non-pvp rook = noob-pvp (mowi sie tak na rook ze wzgledu na duza ilosc poczatkujacych graczy, nie ja to wymyslilem ![]() Po chuja siedziec na rooku i nabijac 19 lvl na ratach(na bocie) skoro to jest po prostu monotonne ![]() ![]() ![]() PS: Nie bede odpisywac na twoje dziecinne posty gdyz jest to spam i informacja na cale zycie z Tibia: Tibia jest tylko gra...
![]() |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
! Boty boty, co was to interesuje, sami nie macie i zazdrosc ; > kija was obchodzi co kto robi, i "oszukuje samego siebie", wez sie zastanow zanim napiszesz cos bo smieszne to sie robi. |
|
![]() |
![]() |
piotrek259 |
Ta wiadomość została usunięta przez Aversin.
Powód: Obrażanie innych użytkowników forum
|
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Kaj jest chaziok a w nim brauza i firecok ?
![]() Idz i exp...koniec
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Arc
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Undisputed
Świat: Arcania
Poziom: 114
Skille: 14/24
Poziom mag.: 61
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
piotrek259 |
Ta wiadomość została usunięta przez Aversin.
Powód: Obrażanie innych użytkowników forum
|
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 3
Stan: Na Emeryturze
Świat: Calmera
![]() |
![]() NIE CZYTAŁEM CAŁEGO TEMATU(SPAMU NIE CZYTAM)!!
Ja popieram gościa który mówi, ze najlepiej na szczurach bić lvl, PONIEWAŻ: -Szybciej zabijesz 5 szczurów niż jednego orca -często z nich leci kasa -Pod rynkiem są zajęte, ale pod Al Dee jest po prostu miodzio!! Tam ludzi chodzą tylko na Robaki(Bugi) wiec szczury olewają |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
Załamię się. Czy wiesz, że na rooku rośnie Ci 5 many/5 hp na lvl, podczas gdy na mainie miałbyś 30 many/5 hp jako mag, i 15 hp/5 many jako knight? Nie tylko nie nadajesz sie na pvp enfo, w ogóle nadajesz się tylko na Celestę (bo tam dużo podobnych do Ciebie)
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak najzybciej ?? Wbic 8 lvl inne metody sa raczej nie skuteczne :/
19:19 Matinor [7]: I wants only Spyhard wiedziec because I can not ask on rally else trade sie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Ja to w 2h robie >,<
![]() 1. Idz na raty zbieraj sellaj zbieraj sellaj zabijaj zbieraj sellaj ... kup new EQ ! 2.Idz na wilki or trole !! 2.2 Idz na sale treningowa zeby look. z czym dajesz rade !! 3.Kup NAJLEPSZE EQ PO MALEJ CENIE LUB ZROB ALL FACC QUESTY !!!!!!!!!!!!! 4.Wbijasz 8 lvl na MINOSACH or ORCACH !! (traolach ; s jak n00b jestes albo bojba xD ) 5.[masz duzo czasu] sellasz EQ po HOLENDARNYCH cenach [malo] sellasz po normalcych dajesz kase do banku potem idziesz na maina (Proponuje Thais !! rOx!!) Jak cos dot. Thais to prv !! ![]() ![]() ![]() @RedCard Ty noob czy noobka ? BOTOW UZYWAJA noooooby !!!! Ta gra to rozrywka a nie wyscig >,,< MYSLISZ WOGLE ?? OMGx10.000 Ostatnio edytowany przez Kto.lubi.ser.wedzony. - 08-08-2007 o 04:57. Powód: odpisanie do RedCard bez spamu |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Czyli noob to synonim słowa gej...acha.
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @edit: Twoj post niedotyczy tematu. Spam??
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2007
|
![]() Normalnie gorący temat
![]() Z waszych porad ustawiłem się następujące czynności: - Na początku zbieram raty(po 5 bo tyle tylko capa)i powtarzam to 10 razy. - Uzbierane tym sposobem 100 gp oddaje do banku. - Wykonuję quest rapier i doublet i daje czadu na ratach do 3 levela. - Ubijam kilka ratów abym uzbierał 200 gp - 300 gp wydaje na: mace(40gp),rope(50gp),lopate(10gp),plecak(10gp) - Wykonuje quest banana - Ide ubijać bugi do 5 levela - Expie w tajemnym wyjściu podziemnym z miasta do 6 levela - Wykonuje quest Mino hell i Bear room - Uzyskany z tych questow loot(czyli:carlin sword,wedka,strzaly)sprzedaje tak zeby uzyskać 350 gp ze sprzedaży. - Tym sposobem mam jak dotąd 540 gp nie licząc kasy z lootu.50 gp wydaje na legion helmet.Pozostałe 490 gp obstawiam do banku. - Teraz do 8 levela ubijam kolejno:bugi,snake,wolf,spider,trole,orci,skeleton y - WYCHODZĘ NARESZCIE Z TEGO GŁUPIEGO ROOKGARDU Myślę że jest to dobry sposób ale możecie go poprawić.Chce wyjść z roka w ciągu jednego dnia i z dużym gp(min.2000gp)bo chce zostać sorcem. Musiałem stworzyć nowego chopka bo tamten mi dednal. Acha...wyjasnijcie mi co to są te tzw.boty |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Węgorzewo
Imię: Sir Gofer
Świat: Refugia
Poziom: 42
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nigdy nie kupowałem liny, bo zawsze ją znalazlem w deadach trolli. Co do legion helmeta, to też go nie kupowałem bo przecież można go otrzymać za prezent, który się dostaje w plecaku koło questa z chain armorem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Imię: Vavi Muad'Dib
Gildia: Mortal Giants