|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Dzisiaj są 21 urodziny naszego Dr.omka.
Wiem że jest temat życzenia itp ale dla droma trza nowego tematu! Złóżcie mu życzenia ludzie! Drogi dromku! Obyś wiele lasek miał w domku. Oby ci kasy z pacców nie było mało. Bo by się forum płaczem zalało. Niech zdrowie ci dopisuje. Bo ci życzenia wypisuje. Banuj noobów dzień i noc. Bo to twoja wielka moc. Nie bój się jeżeli na forum będą jakieś odpadki. Bo i tak będziesz mieć jędrne pośladki. Prowadź forum fanów tibii. To na zabójstwa będziesz miał alibi. Tego wszystkiego życzył ci Malkowicz. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Wszystkiego najlepszego dla naszego wielbłądnego admina Dr.Omadera ;]
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wsystkiego najlepsego dla droma
i fsystkih inyh Ukryty tekst:
Ostatnio edytowany przez Scartex - 09-08-2007 o 16:58. |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Data dołączenia: 23 11 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: wszędzie
|
![]() Drogi Bartoszu w dniu kolejnych urodzin pomysł o tym,że to nie minął kolejny rok,ale jak wiele w tym czasie osiągnąłeś i ile przyniósł Ci radości i nowych pięknych doznań!.
Niech same sukcesy które są Twoim dziełem przychodzą Ci z jeszcze większą łatwością, bądź nadal taki życzliwy i otwarty do zjednania sobie jeszcze większej ilości przyjaciół. Bądź zawsze zdrów, pełny werwy i entuzjazmu. Czuj się zawsze szczęśliwy i spełniony. I kochaj jeszcze mocniej (jeśli to możliwe) ![]() Chwytaj każdą chwilę z uśmiechem na twarzy ![]() Twoja kochana Marzenka
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() Wszystkiego najdromjejszego....>.<
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Wszystkiego najlepszego Wiel-Errorze.
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Życzę Ci, abyś sprzedał jeszcze więcej PACC'ów niż wcześniej. Po co? Abyś kupił vill'e swej Lady. W dodatku wszystkiego naj i żeby Ci w garbach wody nie zabrakło.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Drom,
Mało się znamy, ale wiem czego pragniesz. Chcesz żebym wpadł i zatańczył jak Timberlake. Niestety teraz nie mogę. Jak będę na Strachowicach, to się zgłoszę i odstawię "Sexyback". "If u see Drom on the floor, u'll be dancin' all night!" (Give i to me) A teraz prezencik: ![]() Ciekawie jak to "zdmuchniesz" ^^ I mała dyskrypcja od chłopaka, którego nicku nie podam. Jeśli chodzi o "i" w okresie, to jest tam dlatego, ze chłopak leci na ilość, nie jakość: Mati(i) 18:00:54 drom ma dzisiaj urodziny xD Mati(i) 18:01:29 zloz zyczenie ode mnie chujowi ;p Mati(i) 18:01:45 aby byl dalej takim zajebiscie skapym dupkiem jaki jest ;] Mati(i) 18:02:05 i na zakonczenie powiedz" aloha, niech pieniadze sie ciebie nie trzymaja" ![]() Mati(i) 18:02:11 i powiedz ze to ode mnie ;p Aloha |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Z okazji Twoich urodzin życzę Ci abyś żył nam długie długie lata i zbytnio nie osiwiał nam na starość.
![]() A z racji zbliżającej się imprezy urodzinowej chciałbym, żeby wszyscy jej goście jutro nad ranem pamiętali po co do Ciebie przyszli. ![]() A i Ty, żebyś wiedział co tyle "bydła" robi u Ciebie w za(o)grodzie. ![]() A przy boku swoim znalazł zawsze uśmiechnięta i zawsze chętną na buziaka Atimke. ![]()
Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 09-08-2007 o 20:15. |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Okej, od dzisiaj będę zakładał tematy z życzeniami dla każdego bardziej wartościowego użytkownika od Droma, ok? Czyli jakieś kilka tematów miesięcznie.
Żeby nie było - wszystkiego najlepszego. |
![]() |
![]() |
#11 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Piękne życzenia, dołączam się do nich. Wszystkiego najlepszego Drom xD.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tak wogóle niech ktoś zawoła dromka do tematu.
Ukryty tekst:
Na przeczytanie tego nijakiego podpisu potrzebujesz około 12(mi to zajmuje 8) sekund swego marnego i dennego życia. Ps:Nie marnuj życia na czytanie podpisów zrób coś innego(budyń na ten przykład) Budyń rox ![]() Klik w morderce. Ostatnio edytowany przez Malkowicz - 09-08-2007 o 20:51. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Tupac Legacy
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Olsztyn
Imię: Midurion
Profesja: Elder Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Bez urazy, ale IMO to jest zwykle lizanie dupy. Wald, tym razem niestety nie moge sie z Toba zgodzic... wyjasnij mi dlaczego Droma nie dotyczy przyklejony temat?
I właśnie dlatego, nie złożę tu życzeń, zrobię to w przyklejonym... Tak jak należy. @down rotfl ![]()
Ostatnio edytowany przez Pramus - 09-08-2007 o 23:00. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() Wszystkiego najlepszego!
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Wszystkiego najlepszego dla naszego Dr.Omader'a. Zycze Ci najlatwiejszej kasy i sily do wszystkich paccomaniakow. Obys doczekal sie 150 urodzin (kazdy mysliwy przezucza sie na wielblady). ;p
Tak czy i naczej niech tibia bedzie z "Tobom". xD |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() Jest przyklejony temat. I wiem że Drom ma specjalne jakies uprawnienia ale zrobilem to jak pramus, czyli dobrze. W przyklejonym temacie.
@down : I co? Ja tam wole zrobić to zgodnie z regulaminem jaki ustanowił z innymi wyższymi. @fiszbin : Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 09-08-2007 o 21:40. |
||
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I to nie jest podlizywanie się tylko pokazanie dromkowi że nie jest obojętne dla nas że mamy jego i forum. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Wszystkiego najlepszego, samych piątek i szóstek i w ogóle joł. |
|||
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() @up,
Drom najczęściej się wypowiada i to nie on prawie doprowadził do zamknięcia strony i to nie on prawie poszedł siedzieć za plagiat. (nie tylko jeden) Też taka była sprawa. Z panem Cichociemnym. Wiadomo o kogo chodzi i jednocześnie wiadomo gdzie Bosal pochowany. |
![]() |