![]() |
#42 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Polkowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamil Warrio
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 36/28
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
http://djkamil1000.za.pl/pliki/Pandoriabattle.rec |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Obawiam sie, ze sie mylisz :_)
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Veetro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rythm of Hearts
Świat: Candia
Poziom: 69
Skille: 83/65
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2007
Gildia: Sorrow/Duskiness
Świat: Pandoria/Furora
Poziom: 185
Skille: 105/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
gra w karty bardziej rozwijaa niż tibia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @slashy ja gram tie i nie zauwazylem zebym dostawal lopatkami do piasku ^^
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 08 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Pandoria
Poziom: 70+
Skille: 80/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: London
Imię: Nilostan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mortal Sin
Poziom: 155
Poziom mag.: 75
|
![]() Cytuj:
Bede bardziej niz szczesliwy jesli 'dostane wpierdol' od ciebie. Przypuszczam, ze jestem w stanie rzucic toba dalej niz ty swoja lopatka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Gildia: Flow
Świat: Morgana
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Jaki jest powod wojny ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2006
|
![]() Wez nilo nie pierdol bez sensu bo az mi sie zal robi jak to wszystko czytam. Nie tylko ty potrafisz grac w tibie wiec wyluzuj.
1 akcja w edron, nie mialem mikrofonu i nie bylo matiego(przez co nie mial kto dowodzic na vencie i kazdy robil co mu sie podobalo), mialem freezy 5 sekundowe i kicka w srodku battle. 2 open battle niedaleko carlin, przegralismy go tylko i wylacznie z powodu malego sd combo, nasza gildia to w wiekszosci palki/knighty i TYLKO 6 magow potrafiacych walnac z sd 200+, gdybysmy mieli jeszcze paru sorcow roznieslibysmy was jak tylko bysmy chcieli. Wiem ze nie ma co gdybac, stalo sie co sie mialo stac, tymczasowo wygrywacie. Wojna sie jeszcze nie skonczyla wiec zobaczymy co bedzie dalej. GL |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Poziom mag.: 51
|
![]() Ej dziewczynko...
po 1 nie mam po co mu się podlizywać nie liczę na to że dostane od niego p seta jak to jakieś dziecko parę stron wcześniej napisało...(mam więcej pieniążków w depo niż Ci sie może przyśnić) Nie przepadam za PANEM Adriankiem ale kurwa wy to tak przeżywacie... on robi swój klimacik w tej grze... posiada umiejętności... które wykorzystuje . Mówicie że uważa się za Boga pandorii... i słusznie bo gdyby nie on to teraz na pandorii grało by tylko glamour. Nic bez niego nie znaczycie x) I ty druidzie nic nie warty teraz, acc buyerze gdyby nie on nigdy byś nie wbił tego lvl`a x) Gra on jak gra robi co mu się podoba bo ma takie prawo. Kreuje taki a nie inny charakter w tej grze.. bo to tylko gra i może robić co chce. Więc japa kurwa
mam flow w małym palcu we wskazującym pewność, wiesz w środkowym pancze mówiące - pierdol się Ostatnio edytowany przez Suppcio - 10-08-2007 o 22:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Siedlce
Imię: Iglok
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: 70/45
Poziom mag.: 13
|
![]() Oj zdziwiłbyś się kto tu jest dziewczynką... Nick mam taki a nie inny bo nie miałem totalnego pomysłu a potrzebny był mi tylko na chwilę, że zostałem na dłużej to już inna sprawa zapewniam Cie... Ale lizodup to i tak jesteś...
PS. Ja mam nick damski ale nie pedalski jak Ty... PS2. Ładne zdjęcie z otsa w Avatarze... Ostatnio edytowany przez Sylwia656 - 11-08-2007 o 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Suppressor of Dragons
Poziom mag.: 51
|
![]() to masz fajnie skoro podajesz się za dziewczynę a tak na prawdę jesteś `chłopczykiem` jakiś kompleks? x)
a Outfit jest prawdziwy i pierdli mnie to co myślisz . Dziewczynko Elo
mam flow w małym palcu we wskazującym pewność, wiesz w środkowym pancze mówiące - pierdol się Ostatnio edytowany przez Suppcio - 11-08-2007 o 17:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Rzeczywiście dawno takiej rzeźni nie oglądałem, ale co teraz będzie dalej? wciąż wojny? Gratz dla Deprego za wytrwałość
![]() |
![]() |
![]() |