|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Tibia.pl Support
|
![]() Pewnie czytaliście już o nowym dziale na Tibia.pl - filmoteka. Postanowiliśmy trochę to rozruszać, a nic na Was tak dobrze nie działa jak konkurs. Początkowo filmoteka miała służyć jedynie do zamieszczania na niej filmików z poradnikami i tak będzie nadal, oprócz tego pojawią się nowe, zupełnie inne działy. Zmagania o najlepsze filmy będą toczyły się w kilku kategoriach, a dla zwycięzców każdej z nich przewidywane są atrakcyjne nagrody . Kilkanaście najlepszych prac zostanie umieszczonych w filmotece wspólnie z wyeksponowanymi nickami autorów. Tyle na wstępie, przejdźmy do zasad konkursu. Powiem jeszcze tylko, że trwa on od dzisiaj do 15.09.2007.
Waszym celem jest stworzenie filmu w jednej z 3 kategorii: - najlepszy film przedstawiający poradnik; - najbardziej humorystyczny film; - najciekawszy filmik z huntu/PK # Regulamin konkursu znajdziecie Tutaj # Prace umieszczajcie: - Najlepszy poradnik: Tutaj - Najbardziej humorystyczny film: Tutaj - Najciekawszy filmik z huntu/PK: Tutaj # Komentarze do prac piszcie Tutaj Jak już wcześniej wspomniałem dla laureatów pierwszych 3 miejsc w każdej z kategorii przewidywane są wspaniałe nagrody: # Najlepszy poradnik: # Najbardziej humorystyczny film: # Najciekawszy filmik z huntu/PK:
Zabierajcie się do pracy już dziś! Naprawdę warto!! Najpierw jednak radzimy uważnie i ze zrozumieniem przeczytać regulamin aby uniknąć nieprawidłowości i nie zostać zdyskwalifikowanym. Wszystkie prace konkursowe mają szansę znaleźć się w naszej filmotece. Dziękujemy za nagrody od:
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). Ostatnio edytowany przez bosal - 14-08-2007 o 21:19. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() LUL, szkoda, że taka dziedzina
![]() Cytuj:
![]() Nagrody dość wartościowe ![]() @down Wydaje się, jako by musiał być nasz, jednak fragmenty do zmontowania pewnie można w sieci znaleźć. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 14-08-2007 o 21:40. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Małe pytanie, film musi być nasz czy może być znaleziony w sieci?
Emcess. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Tutaj
Imię: Harcoral Zarthun
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
![]() |
![]() hehe.. tylko nie rozumie tego najbardziej humorystycznego.. to znaczy taki to np jaki?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Świat: Menera
|
![]() Właśnie co to ma znaczyć humorystyczny??
To że np 8lvl zabija 100lvla czy co opisz to dokładniej
Michael 18:27:44 ja do brata Michael 18:28:01 ej mam waste tak jak stad do konca twojego huja Michael 18:28:05 a bro Michael 18:28:07 aaa to male Ostatnio edytowany przez Xizibi - 14-08-2007 o 22:43. |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() strasznie sux0rsko ze filmy musza dotyczyc Tibii, kilkoma wczesniejszymi "produkcjami" zamieszczonymi na forum pewnie mialbym jakies szanse w walce o nagrody
![]() ach, i takie male pytanie - w regulaminie napisano, ze film ma dotyczyc Tibii, rozumiem przez to ze moze to byc film niekoniecznie przedstawiajcy gameplay gry i moge do jego stworzenia wykorzystac ujecia pochodzace - ze tak powiem - "z zewnatrz"? Ostatnio edytowany przez hoomik - 14-08-2007 o 23:10. |
![]() |
![]() |
#8 |
Tibia.pl Support
|
![]() Trudno żeby filmy z PK/Huntu nie były z gameplay. Filmy humorystyczne... widział ktoś np. Zerka z gitara?
![]()
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Baardzo Baardzo fajny pomysl...moze sprobuje
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Topic Dobrze by było napisać poradnik z wskazówkami "jak nie spierdo*ić filmiku i nie zawracać nam gitary bzdurami" albo przynajmniej dodać w regulaminie punkt mówiący o tym, że najbardziej żałosne prace mogą zostać skasowane bez podania przyczyny. Czemu o tym piszę? Już pojawiają się pierwsze niewypały, a na pewno będzie ich o wiele wiecej ;PP. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Mnie oczywiście najbardziej ciekawi temat ze 'śmiesznymi filmikami'. Jest już pierwszy. I śmieszy, ale z powodu swojej pokraczności i beznadziejności. Nic nie widać, nie wiadomo, o co chodzi, niewypał na całej linii. Może będzie jeden rodzynek, który będzie tylko bzdetny.
Może dać jakąś weryfikację filmików? Większość jest dodawana po parę miesięcy temu, a użyszkodnicy mają inny nick niż na YT. Może powinien być punkt, mówiący, że trzeba dać napis "tibia.pl" albo logo? |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Bochnia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Var Den Van
Profesja: Druid
Świat: refugia
Poziom: 28
Skille: 50/20
Poziom mag.: 29
|
![]() nie chce byc ostry xD ale moim zdaniem trudno jest tu wygrac pacca a jesli sie juz wygra to tylko na 90 dni :|
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba sprobuje bo juz mam pomysl
![]() @offtopic Moze mi ktos poradzic jakis program w ktorym mozna np z teledysku wykasowac muzyke i podlozyc inna ?? ogolnie do przerabiania filmow ![]() @down tak ale jak proboje dodac muzyke w formacie mp3 to pisze ze nie mozna i mam sprawdzic czy nie jest uszkodzone itd a probowalem juz z 5 piosenkami :|
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 15-08-2007 o 16:05. |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2006
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Niegrający
|
![]() Ja mam pytanko, czy ta praca musi być kręcona w tibi, czy to może być animacja ? Kiedyś widziałem animacje u ludzi w opisie jak GM'owie stali przy taśmie w fabryce i produkowali playerów czy jakoś tak. Jeżeli chcesz to mogę ci na priv wystać link do imageshack.com ze szkicem.
Odpisz bo nie wiem czy mam dalej to robić. Właściwie nie było nic wspomniane ze nei można ale wole się upewnic ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
|
![]() @up
duzo osob to widzialo, poza tym praca powinna byc twoja a nie zabrana innej osobie i wykorzystana w swoich niecnych celach ![]() bardzo ciekawa metoda na zastój w poradnikach =] Ostatnio edytowany przez Kyrfal - 19-08-2007 o 20:25. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() Cytuj: