|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważasz że GMowie spełniają swoje zadanie? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 14.29% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
108 | 85.71% |
Głosujących: 126. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Greyhawk the Assassin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 9
|
![]() Według mnie to już nawet ja dłużej siedzę na Tibii niż wszyscy GMowie razem wzięci. Ja tylko raz widziałem GMa, a raczej słyszałem bo po update sie pojawił żeby powiedzieć coś o parcelach. Miałem go w VIPie, odkąd go tam dałem to już nigdy go nie widziałem. Co za lenie patentowane! Będę rozgłaszał to na angielskim forum Tibii. Może to coś da, chociaż wątpię. Ale sprubować zawsze można, prawda?
|
![]() |
#22 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Aphalon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
|
![]() Postać GM ma 0 cap, więc nawet jak się teleportuje do postaci która zrobiła POI czy Anihilatora to sobie może....
@up Od jakiegoś czasu(chyba ze 2 update) nie widać czy GM jest online jak go masz na VIP, możesz sprawdzać exivą, to ciągle działa.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
|
![]() Ja myślę, że jednak spełniają, teraz bardzo szybko po napisaniu Raportu GM reaguje : ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() Hahahahaa GM sux. Widział ktoś kiedyś GM na aldorze ??
![]() ![]() ![]() Po prostu porażka powinni skucic czas czekania na tutora,senior tutora,GM :/ |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Hahahahaa GM sux. Widział ktoś kiedyś GM na aldorze ??
![]() ![]() ![]() Po prostu porażka powinni skrucić czas czekania na tutora,senior tutora,GM :/ Sorka za podwujny post ale laga miałem... Ostatnio edytowany przez Movement - 16-08-2007 o 23:21. Powód: sss |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tompior: Czytanie ze zrozumieniem baranie. Powiedziałem że chcę napisać o tym że nie reagują, a nie że jest ich za mało.
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Dzony Bravvo
Świat: Aldora
Poziom: 31
Skille: 60+/40+
Poziom mag.: 8
|
![]() @ Krycha : Nie zgrywaj tu bohatera bo Tompior ma racje a sądząc po twoim profilu (16 lvl) na pewno grasz w tą grę pare h dziennie. Ten twoj smieszny lvl to w 2 - 3 dni mozna zrobic. Wiec albo grasz po 15 min dziennie albo grasz jak noob
ktory wbil 50-60k na postaci i mysli ze jest ProGamerem. A jesli chcesz komus zaimponowac to na pewno nie zaimponujesz bo jestes żałosny :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2007
Lokacja: Pyskowice
Imię: Kasazi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
Poziom: 104
Skille: 90/85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() A mnie hakneli i napisali linka na default i od razu bana na miecha dostałem odwołałem się do cipow ale nic nie odpisali a ban już pomału się kończy zal.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamknij sie butt bo twój lvl znaczy że jesteś jakimś maniakiem Tibii. Gram pare h dziennie ale większość czasu spędzam na gadanie z kumpalmi a nie jak jakiś psychol tylko na na expienie. Sam jesteś żałosny i masz krzywe zęby.
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Powinniscie sie cieszyc ze ich nie ma bo inaczej polowa serwa musialaby dostac bana, bo kto z nas sie nie teleportuje, kto nie robi runek na bocie...
Jezeli ktos robi runki manualnie to jest kompletnym swirem... Zrob 5 bp uh (10h) bez bota... Takze cieszcie sie ze jest tak a nie inaczej ![]()
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Radom
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 110
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Hmm... z wypowiedzi wiekszosci z Was moge wywnioskowac ze chcielibyscie aby gm byl online 24/7. Zapewne dla niektórych z Was tibia jest czescia zycia i nie wyobrazacie sobie egzystencji bez tej wspaniałej gry... Byc moze Ci GM'owie sa osobami dorosłymi, traktujacymi tibie jako Hobby i nic wiecej. Moze maja rodziny i wolą poswięcic czas dzieciom (jezeli maja takowe) niz wpatrywac sie w monitor kumputera przez caly dzien. Uwazam ze powinniescie byc bardziej wyrozumiali i tolerancyjni dla ich 'pracy' i powinniscie docenic to co robią, bo robią to z własnej woli, nie otrzymując w zamian zadnego wynagrodzenia.
Takie jest moje stanowisko w tej kwestii p.s pewnie zaraz stane sie ofiarą bezgranicznej krytyki ale co tam : P Pozdro ; )
Dzięki przyjaciolom, których poznałem, Honorowym osobom, które napotkałem, Wiem, że nie jestem samotnym bojownikiem o sprawę. Wiem, że kiedy zginę, to, co jest ważne, przetrwa. To jest moje dziedzictwo. Dzieki łasce bogów nie jestem sam -Drizzt Do'Urden |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() Robota GMa: poczyta co pisza i opierdoli ze tylko po angielsku na game-chacie..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Gmwoie maja gdzies tak na prawde zycie tibijczykow gm powinien byc codziennie po pare razy sprawdzac tkz " botter places" i bylby spokoj...
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2007
|
![]() Cytuj:
n/c |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() @offtopic
zgadzam sie z cieniusem @topic Raz ziomek expil na bocie 3 charami na rooku, gdy gralem rookslayerem. ;| pisalem raporty a o dziwo nic sie nie dzialo i przybywalo wiecej tych 'pajacyków', (bo jak inaczej nazwac 3 typow expiacych w jednym miejscu roznicymi sie w nicku tylko kolorem? [np. Omega Green, Omega Red itd. -.-'] i outfitem? Wtedy mnie szlag trafiał) Ostatnio edytowany przez Lord_Piterek - 18-08-2007 o 17:08. Powód: No bo tak |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tak jak już ktoś pisał, są chyba 72 servery, a GMów 35 + Customer Support (18) Więc nie płacz, że na twoim serverze akurat nie ma GMa. Emcess. Ostatnio edytowany przez Emcess - 18-08-2007 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() lolz gram na galanie 3~ lata i nie widzialem ani nei slyszalem zeby gm sie lognol =/