![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Witam,
Ostrzegam przed tutorem o nicku Ca'Fuze. Oferował pomoc, a shackował mi konto, okradł i próbował zrookować (cudem uratowałem). Na koniec ten skur... zwyzywał GMa z mojego konta. Straciłem 28zł na nowego rec keya. Jeszcze raz ostrzegam przed tym skur... Zgłosiłem wszystko do GMa i na szczęście chyba gość ma acc bana, bo się nie loguje od 5 dni. Ostrzegam wszystkich: nie podawajcie swoich danych, ani tutorom, ani GMom. Możliwe, że będę miał hunta od tych dzieci. Ale nie boje się tego, najważniejsze to, żeby nikt nie popełnił mojego błędu. ps. przepraszam, za błąd w temacie. Ostatnio edytowany przez mezowski86 - 19-08-2007 o 22:36. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
![]() byłeś aż tak głupi że dałeś swoje dane Tutorowi przecież to normalny gracz.
Następnym razem uważnie przeczytać co napisali na tibia.com
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cosmic Gender Bender
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
|
![]() jakby cie ktos z sb zaczal bic to wiesz do kogo masz pisac ;d
#4 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Brawa dla autora tematu! najwiekszy blad ortograwiczny jaki widzialem...
Nazwa tematu : ' Owaga na tutora który hackuje konta ' Ówaga? LOOOL UWAGA! jak juz. polecam kupic slownik ortograficzny wraz z wymową @topic 'Oferował pomoc, ' co ? 'podaj passy to wbije Ci lvl' ? jestes niezlym debilem jesli podales passy komus kogo nie znales
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Nie wiem czy jesteś głupi tylko trochę czy bardzo? To nie błąd ort, po prostu zamiast w U trafiłem w klawisz O. Zauważ, że używam polskich liter wiec ort bym zrobił jakbym napisał przez Ó.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() To lepiej pocwicz celność albo nie pij tyle metanolu ; - )
#7 |
Zbanowany
|
![]() xD Owaga ROXXXX żeś pojechałeś chlopie tutorowi daj passsy xDDDD przeczytaj se tibia rules ;p nawet w teście na tutora miałem pytanie
Czy powinno sie podawac komus Password ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Żeś pojechałeś ROXXXX
Jak sam się kompromitujesz, to nie wytykaj podobnych błędów innym. @down: kotku, nie czepiam się "żeś", tylko "żeś pojechałeś", bo albo "pojechałeś", albo "żeś pojechał".
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 20-08-2007 o 22:39. |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Lol
@ Up :Weź sie człowieku sam nie kompromituj odwal co do czego u mnie podkreśla się Rześ , a nie Żeś . I w słowniku ortograficznym jest Żeś wiec jak coś ci nie pasuje to radze ci walnij swój monitor z góry i z boku |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Huahuauhahau, powiedz sobie na głos "żeś powiedziałeś", jak Cie to nie zadziwi, albo rozśmieszy, to nie mamy o czym gadać.