|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() powinno byc liczone ze mlvl powinien byc mniejszy BO TO NIE MA SENSU
chyba ze tibiamc... wtedy uruchamiasz i gra za ciebie.. ale co do nam da? KUPE duzy mlvl i maluy lvl...tyci... a i tak chyba na 11lvl i 99999mlvl nie bedziesz walil mocniej niz 50-50...
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() 14:19 You see Necrozzy (Level 48). He is an master sorcerer. He is Dark Lord of the Ancient Kingdom (Necromancer).
ma 64 mag lev... jakim cudem ? jak ma napisane w commencie cytuje Cytuj:
![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Krzesło przy kompie
![]() |
![]() Na mfy trzeba mieć kase, a tu bida panowie, bida...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() @Gremlin hehe, no wiem, że lubisz fioletowe frugo, albo life ringi, bo ciąglę można Ciebie spotkać w wieży na Edron jak runki robisz, ale dobre miejsce, bo nic Ci nie można zlurować.
@Topic stosunek lvl/mlvl nie ma nic do tego jakim ktoś jest graczem, zależy od zbyt wielu czynników, czasami gracze mają parę charów jak im się nie chce expować, a tylko pogadać to siedzą na jakimś runorobie, no chyba że są magami to na main charze. Czasami więc może mieć wyższy mlvl od lvl (przeważnie na niższych lvl-ach). Na wyższych lvl-ach już i tak zawsze lvl jest większy od mlvl i nie ma szans na inną sytuację nawet jak huntujesz rzadko, to i tak mlvl tak wolno leci, że nie ma szans nim lvl przegonić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() Powiem tak:
Po paru dniach na samych dwarfach, RZYGAĆ MI SIĘ NIMI CHCE..ekhm o czym to ja, a tak...nie mogę wysiedzieć cały czas na dwarfach, więc staje pod depo, włączam takie małe, niebieskie "e" na dole ekranu i chodze po necie;p. I tak zrobiłem 26lv 39mlvl;p PS. Bym zapomniał, że przepiłem troche mana fluidów...jakieś 60k kasy.... Ostatnio edytowany przez slawski - 02-11-2004 o 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Master Alucard
|
![]() Tylko 60k?? :/ ja ze 120k :/ ale nie żałuje
![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Krzesło przy kompie
![]() |
![]() Rzygać ci się chce na dwarfach?? To gdzie ty chcesz expić?? Ja od 8 levelu do 36 siedze na rotach, najpierw w venore potem na fibuli i jest sporo expa...
A całą kase jaką mam przeznaczam na MFy, żeby odrobić różnice w mglv i lvl... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Polska->Zachodzniopomorskie->Carlin
|
![]() Moj kolega z Rl ma Master Sorca na 17 lvl i 56 mlvl. Jak mi to powiedzial to myslalem ze kituje ale pokazal mi ta postac. Nicka nie pamietam.Od momentu gdy mial wystarczajaco many na SD stal pod dp i robil wlasnie SD.
Ja mam Sorca na 11 lvl 13 mlvl i uwazam ze to odpowiedni mlvl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Cytuj:
No widzisz, przepiles 120k na manafluidach. a ktory masz mlvl? widzisz, ja mam 52 i jeszcze nei przepilem ANI ZLAMANEGO GP! na mfy. Jedyne co zlopalem, to na huntach, a to zazwyczaj przechodzilo na mana shielda, a nie na czary, wiec wlasciwie to przepadala ta mana... ile teraz msuze wysiadywac na koejny mlvl juz mowilem... wiec nadgonie z lvlem i bede musial zaczac zlopac te swinstwo ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
Lokacja: szszszszsz.....
![]() |
![]() Tu się zaczęła robić kłótnia...kto więcej, kto lepiej, na jakim lv jaki mlv....
Przeciez to jest rpg(w małej części ale jest;p) i każdy ma jakiś sposób grania. Jeśli gracie w rpg na rl to wszyscy w drużynie mają identyczną taktykę grania?!?!?!?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() ja mam 31lv i 42mlv i jestem z siebie dumny
![]() @ganwille mlv rowny lv? napewno nie uda ci sie utrzymac takiej rownowagi, niedlugo twoj mlv przewyzszy lv, a pozniej lv przewyzszy mlv i tak juz zostanie... @cicia eustacha bardzo bym chcial miec taka postac... wdg. przy podanym przez ciebie lv i mlv byly by takie obrazenia(mlv dalem 9999 bo jeszcze jedno 9 sie nie zmiesci ![]() Siła twoich czarów wynosi 30019% Czarem Heavy Magic Missile zadajesz obrażenia 6003 do 12007 Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 36272 do 50782 demon na jeden strzal z hmm... ehhh |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
|
![]() Z tym HMM nie wyjdzie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() Widze ze kokos ma najlepsze podejscie.... Ludzie !! przeciez zamiast stac mozna biegac na rotach :X
jak ktos ma 20lvl - 40mlvl a drugi 30lvl - 40 mlvl to LEPIEJ GRA DRUGA OSOBA :X poswiecila tyle samo czasu... a zdobyla wiecej.... jak zle mysle to mnie poprawcie ale raczej nie ma tu nic niepoprawnego ![]() btw. sam mam 21lvl - 27mlvl ... zwykly level taki niski bo przesiedzialem 3 mlvl czekajac na SD i robiac gfb ![]() kokos dobrze prawisz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
![]() |
![]() Ja mam 31lvl i 42mlvl i tez nie narzekam;] szczegolnie dlatego ze gram na infernie a tam ciezko jest se afkowac i "trenic mane". Wogle ciezko sie gra, ale daje rade
![]() Na mana fluidy to mi kasy szkoda, wole se jakies hmm kupic i pojsc zaexpic(co najwyzej jakies resztki wydam na mf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() @bziiik nie masz racji, na podstawie stosunku lvl/mlvl i ich wielkości nie można stwierdzić kto gra lepiej, bo to zależy od wielu czynników, jeden siedzi na rotach i robi cały czas runki, a inny sobie narobi runków i z rzadka wyskoczy na DL-a (a mana mu zejdzie na magic shield). Tak naprawdę lvl i mlvl nie ma znaczenia jak ktoś gra. Oczywiście moim zdaniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja mam 17 lvl i 26 Mlvl ( miałęm 18/28, ale dead :/ )
Teraz chce potrenować spokojnie na foldzie i runki porobić,a el często łaże na trole, mino czy roty i dwarfy zeby klepać. To zalezy czy mam czas czy nie i to dla mnei jest najbardziej optymalne. POza tym uważam rzeczy w stylu 20 lvl i 40 mlvl z totalne zrycie :/ Chyba że w danej sieci osoba ma od paru tygodni same lagi, a tak to nie ma dla mnei surpawiediwienia- ktos ma cos an bani zę tak robi i tyle. Nie w złym tego słowa znaczeniu, ale bez przesady z takim czymś ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Hmm powiedzmy tak jak mi sie wydaje ze to powinno wygladac tak
12lvl-20mlvl 16lvl-20mlvl 20lvl-30mlvl 25lvl-25mlvl ... az dojdziesz sobie spokojnie do 50lvl-50mlvl 55mlvl-53mvl 60lvl-55mlvl 65lvl-60mlvl czyli jak dlamnie na poczatku mlvl musi przynajmnieo 10 przewyrzszac lvl az dojdzie się do fazy lvlowiania only a mlvl sobie bedzi rósł powoli alvl bedzei koksaty i wyjdzie ci 75lvl-65mlvl To są moje przypuszczenia i ja tak bede koksowac sorcerera i jak dlamnie to bedzie dobry char. Ale na takie cos to sobie poczekam ![]() Z lvl sie to bedzei zmieniac i tyle mlvl bedz hood i hood
![]() |
#38 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2004
|
![]() Mam level 15 i mlev 22 czy to jest odpowiednie czy nie? (wiem ze to n00bowskie pytanie ale jetem wnerwiony) odpowiedzcie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2004
Lokacja: Memoria
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Faxes
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 161
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Ludzie!!!Ludzie!!!Jak mozna tyle kasy wtapiac na mf?Ja mam 23lvl i żałosny 32mlvl i co?Ani 1gp na mana fluidy,wszystko z run na equip.W ten sposób mam Skull staff,crown armor,crown shield,demon legs i crusader helmet.I teraz jako sorc spokojnie expie na mino guardach bez duzych strat w exp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() gram nowa postac i doszlem do wniosku, ze jak sie ma mlv o 10 wiekszy od lvto sie poprostu grac nie umie(chyba ze ktos na afk siedzi albo pije DUZO mf)...
Ostatnio edytowany przez Scream - 22-12-2004 o 22:47. |
![]() |
![]() |