|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
|
![]() Mam 28 lvl master sorcerer 38 mlvl i na co chodzic ? Na cyclopolis ? Na tomby? a jak tak to na jakie ? Na dragi ? mam 20 bpkow hmmow....Naprawde jestem newbie ;P
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Do 33 lvla sorc na niczym sensownym nie poexpi, wiec musisz sie przemeczyc na rotach/larvach/minosach , ew. tomby z summonami ale to tez nie bedzie oszalamiajacy exp. Mozesz tez, jezeli ci nie szkoda hmmow, powastowac na dragach, chociaz od razu mowie ze na zwrot kosztow nie masz co liczyc
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() To ja zostaje na cyclopolis. A od 33 lvl to na czym radzisz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() guardy, guardy, guardy hmmm o czyms zapomnialem... a tak - jeszcze guardy! (ew mozesz na cyclo zostac)
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() Cytuj:
W dzisiejszych czasach nie masz czego szukac na zapchanych guardach. Polecam tomby. W koncu jak masz expic na guardach z rozdzki to po co bylo w ogole pacc kupowac -.- A z visa majac taki mlvl to o zwrocie kasy mozesz tylko pomarzyc... PS. Jakby przypadkiem wpadl tutaj po raz drugi Piotrek Marycha i chcial mnie skrytykowac ze no przeciez na guardach mozna expic to ja juz od razu profilaktycznie mowie ze jest wiecej paladynow na guardach niz samych guardow. Wiec zycze wam powodzenia w expeniu na guardach =)
Za dużo kb.. 1kb ale zawsze. Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 14-08-2007 o 17:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() a co na 28 lvl 38 mlvl to zly ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2007
|
![]() hahahhah widac ludzie w tibie grali ostatnio 3 lata temu xDDDDDDDDDDDDDD
guardy? cyklopy? rotfl @topic Tar Tomb -2 z wanda i vis'a [bez summonow ofc bo z summonami to zal] ... hmmy sprzedaj i kup za ten cash MFy ![]() Ostatnio edytowany przez xileven - 21-08-2007 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up najbardziej zapchany tomb przez wszystkie serwery powodzenia jak bedzie wolny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gdzieś tam...
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
![]() |
![]() ja nie wiem czemu ale polecam guardy i tar tomby
![]() offtop: allegro.pl?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Latam Po Świecie i Wiejeeee (śśśwwist)!
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Gdzie?
------- Demona , Ferumbras Tower, Demony , Ewentualnie czekaj na atak Orsha Jak? ---- Srak! Z czym? -------- 346 bp's sds , 782 bp's mf's , 80 bp's uh's @Offtop Ludze dajcie sobie już spokój.. Moze niedługo: " Gdzie mam expić na rook'u od 1-2 lvl'a?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() na ratach geju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
|
![]() Staraj się chodzić na potworki co mają mało HP i całkiem z nich kasy (Tomby) na dragach z hmm duże waste lepiej postawić sumona przylurować se draga zejść np. w dół i żeby drag sie przerzucił na sumona i bjiesz z visa. A później siedzisz już Hydry i kase trzepiesz
Jul 29 2007, 14:58:42 CEST Died at Level 56 by a demon Pacera Troja 2 - http://www.youtube.com/watch?v=pq344U_wXOY http://PremiumForFree.com/index.php?referral=47854 < Jeżeli chcesz miec konto Premium na Rapidshare.com wchodź |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Latam Po Świecie i Wiejeeee (śśśwwist)!
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie wydaje ze mogl bys sporobowac na scarabach ladnie tam exp leci i sporo kasy z nich jest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
PS: KTO CI KUPI 20 bp HMM ?! ta, a na xerenie guardy zawsze wolne -.- sux exp + waste, nic dodać nic ująć!
|||
![]() |
![]() |