|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pro'Evuler
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 51
Skille: 81/80
Poziom mag.: 6
|
![]() haha, też znam ich z real.
Uczniowie gimnazjum.. co tam, że nie zdali przynajmniej 2 razy ;-D Są tacy puści, że wcale nie dziwie się, że dali się złapać. I myślicie, że co zrobili z tymi pieniędzmi ? Przepili, przećpali, przepalili. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 90
|
![]() 1.A ja ukradłem " japko " z warzywniaka i mnie nie złapali
![]() 2.Dobrze, że ich złapali, mają za swoje ![]() 3.Cipsoft powinien wystawiać tibijską kase na allegro i temu kto licytował niech wlepią bana ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() @up
Masz się czym chwalić Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 22-08-2007 o 16:41. |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Ciekawe czy sie zdziwli jak policja zapukala
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ech tak sobie czytam i niektóre posty to po prostu jakieś dzieci neo chyba pisały. Otóż oni wyłudzali (czyli kradli) od ludzi pieniądze są zatem oszustami. Odpowiedzą za to że okradli ludzi i dobrze. A to że niektórzy kupują kase,itemy czy chary na allegro cóż to ich pieniądze i ich sprawa. Jakkolwiek by ta sprawa głupia nie była oszustwo zawsze jest złe i nie ma tu żadnego tłumaczenia. A argumenty w stylu: "I dobrze że paru noobów okradli" są na poziomie szympansa z ZOO (przepraszam szympansy)
![]()
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: [I Ł] Soul Society & Konoha Willage.................... Ilość postów: 14517
Stan: Niegrający
Poziom: 100
![]() |
![]() I bardzo dobrze , jak najwiecej tych "12" odcinac od internetu _/
#49 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Cytuj:
Bardzo dobrze! Należało się gówniażom!!! Pasem na gołą dupę powinni dostać! Beszczelne psy! |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Fallen Angel
|
![]() Regulamin Tibii stanowi, że nie wolno sprzedawać niczego w tibii poza grą i pieniędzmi tibijskimi. Oczywiście, inną sprawą jest handel paccami i kontami w grze. Ale sprzedaż eq i kasy na aukcjach jest nielegalne, choć trudne do wychwycenia, no i w zasadzie grozi tylko banem, bo jeśli dostarczali by faktycznie to co oferowali, nikt by ich nie aresztował.
Cytuj:
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
![]() Zobaczcie jak u nas dzieciaki sobie rade daja heh ![]() Jeśli myślicie, że to co oni zrobili to jakiś wielki myk to sie bardzo mylicie... loko z kumplami z 2-3 lata temu dorwali sie do konta bankowego z 15 tys $, wydali wszystko w 2h na domeny, pacc etc. ale i tak po 2 dniach wszystkie opercaję zostały wycofane. Poza tym z 60% ludzi ktorzy mieli kiedyś hacka mogą zawdziędzac Kevinowi ![]() ![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Niech się cieszą ze koalicja się rozpadła, bo Roman (pedał) zamiast mundurków dałby im kaftany xD bachory jedne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() uhaSHAuhshUAS
Jak zwykle jakimś noobą z mojego miasta zachcialo sie oszukiwac ludzi ^^ Zaled . See ya ^^ |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Imię: Krecik De'Omerta
Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Świat: Arcania
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Po drugie jak bedziesz wracal kiedys od dziewczyny wieczorem a ja ci wy**bie w lampe zabiore pieniadze i telefon to to jest ok tak? No bo przeciez glupi byles, kazdy normalny czlowiek wie ze niebezpiecznie jest chodzic po ulicach jak juz jest ciemno. Albo wpadne do ciebie kiedys z "rozbita glowa"/ spisac gaz/ cos bym wymyslil nie martw sie a ty w przyplywie ludzkich uczuc pozwolisz mi zadzwonic i powiadomoc rodzine oraz wezwac pogotowie a sam polecisz szukac bandazy/przyniesc szklanke wody a ja ci w tym czasie wy***rdole bizuterie kase i powiedzmy aparat cyfrowy to takze jest ok? No przeciez to z powodu "twojej glupoty" nie? |
|
![]() |
![]() |
#56 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() a ich to znam ;d;d i niema posrod nich 1 own3ra Tetra ![]() Gimazjum ale chyba nie wszyscy xd nawet oni nie wiedza ile oni maja lat ;d BRANIEWO RLZ !! |
|
![]() |
#57 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 08 2005
Lokacja: www.tibiaspy.com
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 170
Skille: 96/75
Poziom mag.: 23
|
![]() Właśnie było o tym mowa w Teleexpresie
![]()
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Szczerze mówiąc cieszę się że jest o 3 oszustów mniej
|
![]() |
#59 |
Guest
|
![]() Te pały chyba w betoniarce kołysali.
|