![]() |
#101 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#102 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
![]() co prawda teraz troche "przypalam" ale to dlatego ze za pare dni szkola i lipna pogoda u mnie;| Dla mnie honoru nie maja ci co nas wystawili w tej wojnie. Mam na mysli osoby ktore tak naprawde chuja walczyły wogole nie wchodzac na ventirlo itd. okey rozumiem zycie rl...Ale jak to sie stalo ze miesiac wczesniej grali po 6-8h? Tak to dziwne nie potrafiac sie zebrac na dana godzine i poswiecic(2-3h?) Mowcie sobie co chcecie ja tu gram i jestem zadowolony ![]() Tak naprawde to Tengu nie jest wcale takie zla jak sie potrafisz dogadac;s
![]() |
![]() |
#103 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pavvulonik - 22-08-2007 o 22:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Zajebisty fighter z ciebie.. prawie w ogole nie walczyles.. i nie zaplacilem dlatego ze jestem Polakiem tylko dlatego ze przegralem wojne
![]() |
#105 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Mispex
masz racje ci co byli spy to juz przesada ci ludzie dla mnie sa niczym ja bym nie mógl z kims normalnie rozmawiac a pózniej o wszystkim opowiadac wrogowi (chodzi mi o tobie jak i o rl) Próbowalem dogadac sie z Tengu (nie jestem polaczkiem który odrazu sie kluci i wyzywa od noobów zawsze próbuje dojsc do porozumienia droga pokojowa) ale z Tengu jedynie Xazez okazal sie wporzadku. Z reszta ludzi z Tengu nie moglem sie dogadac @Pavvulonik nie gram na non pvp poniewaz uwazam tego typu serwery za noobowskie i wedug mnie nadaja sie dla graczy, którzy boja sie pa,pk Fakt na serwie na którym obecnie gram mialem raz PA (mam tam aktualnie 100lvl) na xerenie doszedlem do 71 lvla po czym dostalem hacka i spadlem na 68 lvl i przez te 71 lvli co nabilem na xerenie Tengu zrobilo na mnie 3x PA Tak wiec widac ze Pa na serwie na którym gram aktualnie jest o wiele mniejsze niz na xerenie i ludzie którzy sa w dominujacej gildi sa o wiele bardziej wporzadku niz na xerenie. Bynajmiej idzie sie z nimi dogadac ![]() ![]()
![]() |
#106 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
|
![]() Cytuj:
![]() Zreszta wiem troche co sie dzialo z Toba na xerenie ( chyba ze inny owner to byl) bo byles przez jakis czas (1 dzien ? ) ze mna w Last Bastion. Moze to malo, ale zdazylem obadac co i jak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Profesja: Elite Knight
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Teraz odnosnie wyplacania. Kto chce ten niech sie wyplaca, jego sprawa, nie wszyscy musza isc na inny serw. Teraz przynajmniej wiemy, ze mamy pewna i zgrana ekipe jest nas troche i mozemy liczyc na siebie wzajemnie. Ja osobiscie zawsze jestem gotowy pasc za pewnych ludzi i bede im pomagal dopoki nie przestane grac w tibie (co moze niestety stac sie niebawem ;s) Jako ostani, jednak nie najmniej wazny, chcialbym poruszyc temat jezyka angielskiego. Ktorys z was napisal ,ze szwedzi posluguja sie angielskim lepiej od polakow, ze w synergy nie ma osob potrafiacych mowic poprawnie w tym jezyku. Otoz po raz kolejny okazuje sie ,ze nie wiecie o czym mowicie. Wasi super szwedcy przyjaciele popelniaja mase bledow a mimo tego kreuja sie na ludzi ktorzy pozjadali wszystkie rozumy. Nawet w postach w ktorych zarzucaja polakom brak znajomosci angielskiego robia bledy. Przez pewien okres im je wytykalem na forum tibi com jednak po kilku dniach mi sie znudzilo. Skoro szwedzi tak dobrze mowia po angielsku to czemu nomsi tworzy przeczenia w stylu : "dident" "hasent" ? Ostatnio edytowany przez wr00n - 23-08-2007 o 18:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2007
Lokacja: wwa
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Hahaha jaki kurwa elokwentny!
![]() wrogonastawiony- mistrz cietej riposty! ![]()
17:13 Eternity Rob [60]: masz DOKLADNIE 5 zl? 17:14 Bakunlen [84]: za sec zobacze tylko skoncze jesc oki? 17:14 Eternity Rob [60]: to co ty to kurwa w sejfie masz? 17:15 Bakunlen [84]: nie ale jak wstane to mi kot wpierdoli kotleta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Piła
Imię: Old Mnich
Poziom: 55
Skille: 81/74
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mam pytanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() Nie wiem Vacek kto ty ale chętnie bym poczytał twoje "angielskie" teksty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Certyfikat CPE oraz TOLES ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Stan: Początkujący
Imię: Berserker Ostrzy
Gildia: Synergy
Poziom: 100
Skille: 86/81
|
![]() Otto to nie moi koledzy, a Mantir rzeczywiscie popelnia bledy ale on przynajmniej probuje cos z tym zrobic i mozna zauwazyc ,ze jego pierwsze posty sa pisane duzo gorsza angielzszczyzna niz te nowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak niektórzy już wiedzą , nie przepadam za Wr00nem,ale akurat tutaj muszę się z nim zgodzić.
Angielski można miec opanowany w stopniu lepszym lub gorszym, ale jesli jest na poziomie umozliwiającym komunikacje, to po co sie przypieprzać? Jedni maja wieksze możliwości(kasa ,czas,zdolności językowe)na szlifowanie angielskiego, inni mniejsze. Ważne żeby przekaz był czytelny, a puryzm językowy zostawmy dla prof.Miodka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demon Ahmet
Profesja: Knight
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Miltiades sie słacil i RETIRED ![]()
12:13 Swierzon [18]: swe ma przewage bo ma neta z tele2 Ostatnio edytowany przez Dypek - 24-08-2007 o 20:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dadinz
Jezeli chcesz to moge Ci napisac na priv nick mojego chara z innego serwa i sie przekonasz ze mam 100lvl. @st1L Kere'amagorius nigdy nie mial i raczej nie bedzie mial innego ownera gram nim od samego poczatku i nie mam zamiaru go sprzedawac ale nie przypominam sobie zebym kiedys byl w Last Bastion. Zawsze bylem w gildi w której byli moi przyjaciele z Lucery i na Xerenie bylem w 2 gildiach (Unwanted i w Furious Family) tak wiec nie wiem skad Ci sie to przywidzialo ze bylem z toba w Last Bastion. Tak wiec nie znasz mnie i nie wiesz co sie ze mna dzialo. Znaja mnie tylko najlepsi przyjaciele których znam od poczatku gry na Xerenie a niektórych znam jeszcze za czasów Lucery.
Legalize it !! _\|/_ Ostatnio edytowany przez Freddd - 24-08-2007 o 20:58. |
![]() |
![]() |