|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 08 2007
|
![]() Zapomnialem powiedziec ze n-pvp.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja bym na Twoim miejscu poskillowal uzywanie opcji "Szukaj"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kammel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inqusition
Świat: Candia
Poziom: 88
Skille: 85/65
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Przy takich skillach spearami to raczej nie poskillujesz. Rot max 3 hity. Mino z 7-8. Cyce raczej odpadają. Musisz sobie kamienie kupić albo pozbierać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() A dalbym rade spokojnie expic na guardach??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Imię: Kammel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inqusition
Poziom: 88
Skille: 85/65
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() No jasne ! Przy takich skillach ze spearów hity 80+ nie będą rzadkością. Bez problemu na nich możesz expić. Dlaczego ze spearów ? Bo guardy naprawdę potrafią ładnie uderzyć, więc jakiegoś shielda lepiej mieć i te speary. I bp IHów w sumie też dla bezpieczeństwa lepiej wziąść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Moglby mi jeszcze ktos powiedziec ile bede okolo potrzebowal kamykow aby awansowac z 61 na 70 distans fighting??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Z 61 na 70 dist musisz skillowac non stop przez 32 hours and 8 minutes. Według Eriga szansa na zniknięcie kamyczka to 7%, uderzasz raz na 2 sekundy. Tak więc 32 h 8 min = (32 * 60 * 60 + 8 * 60) /2 = 115200.
Tak więc podczas skillowania wykonasz 115200 uderzeń. 7 na 100 kamieni zniszczy się za pierwszym razem (według Eriga ofc), tak więc 7 kamieni zniszczy się po 200 sekundach (100 uderzeń, każdy co 2 sekundy). Tak więc: 115200 / 200 = 576 kamieni. Oczywiście około, bo z tym niszczeniem to różnie bywa.
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 16-08-2007 o 10:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() moim zdaniem juz niemusisz skillowac bo palkowi rosną dosyc szybko skille i przy expieniu a teraz i tak sa mocne hity !
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Lokacja: Venore :D
Imię: Rafcio pogromca
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 29+
Skille: 70/70+
Poziom mag.: 4+
|
![]() Moim zdaniem...pozostaje ci tylko monk. Rozumiem rozumiem-jest zbyt mocny...
Ale może znasz jakiegoś bardzo dobrego knighta który mógłby ci go bloczyć. Niewiem czy to zadziała ale warto spróbować-Jeżeli znasz albo masz druta lub sorca postaw nim monka który wybloczy drugiego monka na którym bedziesz trenowal... Wiem, będzie ci potrzebna tibia MC (to nielegalne i niepolecam) ale cóż ci pozostaje...? Najlepiej opłać jakiegoś druta lub sorca który akurat robi runy żeby ci postawil monka... Najlepiej by bylo zeby to byly dwa monki-wtedy twój "train monk" by sie przezucal na z jednego monka na drugiego co dało by im więcej czasu na leczenie... UWAGA!: Stań w dużej odległości od Monka by ten niemógł sie na ciebie przezucic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Spokojnie doskiluje sobie 70 na dwarfach i monkach ;] tylko chcialem wiedziec ile mi potrzebne bedzie kamykow .
![]() Ostatnio edytowany przez m_i_c_h - 16-08-2007 o 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam jeszcze jedno pytanko.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: z domu
Imię: Xartazz
Profesja: Elite Knight
Skille: 75/73
Poziom mag.: 4
|
![]() Nie, nie pytaj dlaczego. Znajdź sobie kumpla knighta, który trenuje na slimach i spytaj się czy możesz bić jego kolny kamieniami, jeśli jest taka możliwość, to zluruj sobie jakiś shit na tarcze, no tyle.
GL on Harmonia xD Ostatnio edytowany przez Imm0rtal - 24-08-2007 o 22:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 65rp i doskilowalem na 10lvl 47 skill, czasami skiluje sobie 1h moze 2h jak mam lagi ,albo zajeta miejscowka. Obecnie mam sill 82 i mi to odpowiada i nie trzeba wogole skilowac to nie wiadomo ilu owszem 60 jeszcze mozna zrobic potem juz nie warto tylko sio expic
![]() |
![]() |
![]() |