|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Ostatnio na świecie Pandoria źle się dzieje, panuje plaga BOT'ów na większości expowisk jest chociaż jeden BOT.A najgorsze jest to że wszyscy raportuja a GM jak nie odpowiada tak nie odpowiada,niektórzy mówią że na Pandorie porostu nie logują się GM'owie
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Zapomnij. Nawet jeśli jakiś GM się pojawi, dziwnym zbiegiem okoliczności okaże się, że podejrzany o botowanie gracz był jednak przy komputerze...
A Cipsoft jest, jak mniemam, doskonale świadomy tej sytuacji (dotyczy to nie tylko Pandorii, ale podejrzewam, że większości światów) i raczej niezbyt się tym przejmuje. Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 26-08-2007 o 18:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2007
Profesja: Druid
![]() |
![]() Może i masz racje. Że mam niski lvl ale to nie tylko moja opinia, mam kolegów +50lvl i też tak sądzą. A co do innych światów cóż bardzo możliwe że na nich też jest dużo botów ale tam pewnie są GM'owie chociaż (choć mogę się mylić).Głównie założyłem ten temat ponieważ na Pandori od dobrych kilku miesięcy nikt nie słyszał i nie widział GM'a.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() Jeśli chcesz koniecznie, żeby GM osobiście przyszedł cię poinformować, że dany delikwent nie używa bota (czytaj: ma włączony alarm anty-GMowy), to następnym razem oprócz użycia ctrl+r napisz też posta na gamemaster board.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
![]() |
![]() Podawaj tutaj nicki boterow, ja juz sie nimi zajme
![]()
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() mylisz się ;], nie wiem czy jesteś tutorem czy nie, ale powiedz mi co Tutor czy Senior Tutor może więcej zrobić niż inny zwykły gracz? przecież Tutorzy nie mają jakiegoś specjalnego kontaktu z Gm'ami i są tak samo bezradni jak inni gracze. Sam jestem Senior Tutorem i trochę o tym wiem =] jeżeli się mylę to mi powiedz ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() kogos poza aricats?;d
Czy wierzysz w istnienie Boga? - zapytał fanatyczny wyznawca. Mistrz odparł: "Odpowiem na twoje pytanie, jeśli ty odpowiesz na moje: Czy twoje krzesło jest pierwsze po lewej?". - Po lewej stronie czego? - W istnienie czego? - odparł mistrz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
|
![]() Cytuj:
2. To działa tylko i wyłącznie w przypadku wypowiedzi na kanałach publicznych (help, trade, trade-Rookgaard, game-chat i RL-chat). Nie da się w ten sposób zgłaszać botterów. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
|
![]() Botów używano, używają i będą używać. Wyeliminowanie wszystkich botterów jest prawdopodobne tak jak przekonać wszystkich ludzi grających w Tibie by była jedna osoba na expowisku;p Jednym słowem co byśmy robili botterzy i tak będą. 1/5 ludzi grających w Tibie jak widzi bottera to nie wie jak zgłosić lub nie zgłasza tego bo wie, że GM nie raaguje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Świat: RL
|
![]() to samo mniej więcej chciałem Ci odpisać, ale nie zdążyłem xd
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
Świat: Galana
|
![]() teraz nie tylko pandoria ale cala tibia przezywa plage botterów, narazie ciezko jest ich tempic, najlepiej relog na jakiegos nup chara i ubic gnidke
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Tak zabij 100+ ek noobem.
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wydaje mi sie, ze zolwie wyczyscilem z boterow ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() W sumie nie Knight ale jak się zbierze ekipe noobów to się da ![]() Sep 02 2007, 14:42:06 CEST Killed at Level 105 by Krisando Urm and by Prostoy
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie botuje ale kiedyś słyszałem że leci po mnie Pyros z Tie.
Tie wiesz coś o tym? ![]()
/Konrad. [RP]Arman Bloodhand/Marco: Is Zirkov female or 13 years old? [MS]Etun Xali/Konrad: Haha why do you ask? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Lol, his voice is sexy [MS]Etun Xali/Konrad: Damn, are you a pedophile? [RP]Arman Bloodhand/Marco: Xd, but Zirkov really turns me on ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Skitster + jego noob chary (serus homa, maran lija, safin ridy), paru brazoli(na draconi, ich kiedy indziej wypisze), w c**j z aricats(Glidarn, Nareli)...
Jak coś znajde to napisze^^ |
![]() |
![]() |