![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
![]() |
![]() FUCK SEX CUM
Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Moraxus Ostatnio edytowany przez Moraxus - 23-07-2008 o 22:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: kiniu of demon
Profesja: Paladin
Świat: aurea
Poziom: 12
Skille: 39/25
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Mnie w tibi wkuzra to ze jest tak malo miast dal facc i ze czeba byc od 1 lvl na rookgradzie bo tma to nuda jest i sa slabe potwory a jak juz rookgrad jest to to zeby z rookgradu na przyklad z 6 lub 7 lvl wychodzic na maina...Aha i jeszcze 1 ze jest tak malo oufitow do wybrania dla facc hociaz by dali jakis oufit taki jaki maja pacc
Ostatnio edytowany przez Luakszenko111 - 21-08-2007 o 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Polacy... Thiefy... Nooby... Oni nie zasługują na zaufanie!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() thiefy i jezyk polakow "som muj hoc pujc ic"
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() dzisiejsze tibijskie spoleczenstwo ;p dlatego juz nie gram xD
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2007
|
![]() Nooby kradnace expa...
hmm i nooby na forum podniecajacy sie panem reklama -.-" |
![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Noobbowaty sorc z 13 lev ofc z paccem.
A dokładniej to, że myśli, że jak ma pacca tozamita i jest lepszy od 40~~ kina facc -.-'' Nooby, Lurerzy, traperzy i hotkeye ![]()
![]() |
#729 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Mnie denerwuje to że jak lece sobie z lootbagiem to zawsze ląduje on w wodzie albo w depo jakiegoś jee...to znaczy głupiego nOObQ
(Tak wiem że mogę poćwiczyć rzucanie nim albo kupić głupi Pacc) |
![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2005
Świat: Aurora
|
![]() Na szybkiego,..
Ostatnio to mass logi n00b charów, i w ogóle, ten anty mage bomb niezbyt dobrze działa.
Ostatnia wizyta: 21-01-2008 o 20:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2007
Profesja: Knight
![]() |
![]() Mało miast facc, Kolesie z kostką na dp "Los 100gp do wygrania MPA (przykład)"Rozwalanie polszczyzny "hoć ić pujc itp. dużo by pisać ;-) (oni się na tym lepiej znają)"Thiefci ... [br]udasy ;/ [SWE]try ;/
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2005
|
![]() Polacy i Brazole, oczywiscie nie kazdy Polak i Brazylijczyk to noob, no ale bez przesady, zeby grac w tibie jesli sie nie umie nic napisac po angielsku.
A jesli chodzi o samą grę to soule; p |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
![]() |
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Moraxus - 01-09-2009 o 20:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
|
![]() Mało miejsc dla Facc, zapchany serwer, złodzieje potworków do treningu, blokowanie wejscia do depo (głównie Carlin).
![]() |
#736 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() faccowskie outy
hunter bez addonow wygląda jak pajac knight bez addonow wygląda jak szachownica citizen bez addonow wygląda jak pajac(też) mage bez addonow jakoś ujdzie wkurzają mie pacce trzeba byc głupim aby wychlac 90zł na 3 mievhy tylko po to aby polatać na scraby mało rarow items po upade pewnie niedługo bedze spike sword na rooku do zdobycia i dragon scale legi z np:demodrasa lecz tylko pacc bedze mógł wylotować.
tibia to gówno jeśli jesteś innego zdania ten filmik jest dla ciebie!http://13k.pl/-/sugestia.php Ostatnio edytowany przez Ujo - 24-08-2007 o 17:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Użytkownik Forum
|
![]() mnie krwa denerwuje te
[WIKI]PL ??[/WIKI]
Ma do tego pociąg, co ciągnie jak taśmociąg Nowej generacji.. nie przesiąknie wilgocią Ten sprzęt to unikat, ma jakości certyfikat Nie da rady, to syndykat to zakład ów - Baku Squad Wzrasta popyt, ta maszyna to prototyp, zatem Ma na to patent, podobnie stereotyp Jeszcze dwie, nie jedna w ratach Co wykańcza po fabrykatach ta współpraca czasem się opłaca data 8 8 to jej rok rok produkcji nie dostaniesz do niej obsługi instrukcji |
![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: WLKP/Poznan
Imię: Skakal Knight
Gildia: Master Squad
Świat: Candia
Poziom: 82
Skille: 78/75
Poziom mag.: 6
|
![]() A mnie najbardziej to wq***a, ze ja se spokojnie trenie przychodzi noob 20 knight(candia >> Ratoslayer) i mi wszystko zabija... mam ochote wykastrowac!!!
Albo Hunce Sobie z kolega na Wyvie tam kolo veno pojedynczy i dosc szybki resp, zajelismy go pierwsi a tu nagle przychodza 46 i 41 pall i "ONI TU HUNCA". Zal mnie ogarnia... czemu nasz narod taki jest. Co ze mam 14 lvl i blokuje wyvki? Jestem KNIGHTEM i bede blokowal co mi sie zywie podoba... nawet ss'a zrobilem zeby Wam Pokazac -.-: ![]() Wiecie co tu powiem?? ZAL.PL! |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
|
![]() PA, lagi i szwedzi ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Lokacja: Konin Żagański
Imię: Astral Druid
Profesja: Druid
Świat: Obsidia
Poziom: 24
Skille: 13/21
Poziom mag.: 26
|
![]() Pewnie już to tysiac razy było ale bedzie jeszcze raz - mnie wkurza śmierc - a konkretnie za dużo skilli spada za dużo lvl'a i według mnie gracza bez czaszki powinien wypadac zawsze tylko i wyłącznie plecak a nie jeszcze jakas losowa rzecz czasami
|
![]() |
![]() |