--> | --> |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
![]() |
![]() tak jak w temacie ^^
podajecie level, broń, którą powinniśmy posiadać na tym lvl, i za ile srednio mozna ja kupic ten temat powinien pomoc wielu niedoswiadczonym, nowym knightom, którzy dopiero zaczęli gre ( w tym i mi ![]() mozliwe, ze taki, lub podobny temat juz kiedys byl, ale dokopywanie sie w tych wszystkich starych tematach jest dosc meczace zreszta ostatni update, wprowadzil podzial broni na lvl, dzieki czemu stare podobne tematy mogly "stracic waznosc" ![]() mam nadzieje, ze temat niezle sie rozwinie ![]() ![]()
http://skarbonka.un-clic-pour-la-foret.com/ Nick: Domino Mag Swiat: Lunara Profesja: Druid Miasto: Thais Lvl: 18 Mlvl: 19 ![]() ![]() ![]() (\_/)To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby (O.o) pomóc mu w zawładnięciu światem! xD (> <) [CHAR]Domino Mag[/CHAR] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Broń zawsze powinna być najlepszą z tych, których możesz używać. Co do cen - zależy od świata, rozbieżności są często bardzo duże.
Proste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
![]() |
![]() moze i proste, jednak chodzi mi o te, ktore najbardziej oplaca sie kupowac
nie wiem czy oplaca sie zmieniac bron co 5 lvli :/ jezel8i chodzi o swiat, to najbardziej interesuje mnie swiat lunara, ale moga bys tez ceny z innych swiato, tak dla porownania a jezeli chodzi akurat o cluby, bardzo czesto jest tak, ze wiekszy jest atak, a mniejszy def, niektore kosztuja iwecej, niektore mniej chodzi mi o to, zeby jak najwiecej oszczedzic... ![]()
http://skarbonka.un-clic-pour-la-foret.com/ Nick: Domino Mag Swiat: Lunara Profesja: Druid Miasto: Thais Lvl: 18 Mlvl: 19 ![]() ![]() ![]() (\_/)To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby (O.o) pomóc mu w zawładnięciu światem! xD (> <) [CHAR]Domino Mag[/CHAR] |
![]() |
![]() |