![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2007
Lokacja: Hamburg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Luukas
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 27
Skille: 72/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Sami popatrzcie.
Nawet ładnie tego 200 lvla przycisneli ![]() http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30272 Ostatnio edytowany przez Raihno - 01-09-2007 o 12:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() hahhahaa.. bardzo fajny filmik ;d jakie to zgranie musialo byc ;p bardzo dobrze.. nie lubie PA ;]
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Stan: Niegrający
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
|
![]() lepiej by to zrobili jak by powiedział że zapłaci 2kk temu kto wejdzie w środek tłumu i walnie UE
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() Coś myślę, że to nie była zorganizowana ekipa, bo w ogóle sd'ków nie widziałem... Ale i tak szkoda,że nie padł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() SD'ki by nie bylo konieczne gdyby byli zgrani i KAZDY by bil to Imagram by polecial ;p
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() up: Nie mogli wszyscy bić, bo on stał między ścianami. Mogli, tak jak ktoś tam krzyczał, wszyscy ze schodków zejść na 1 sqm. Potem jak padł ten 16 druid to już praweie w ogóle nie mogli bić.
Duuża ekipa.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() a wg mnie typ podmieni link: O
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 202
|
![]() to byla akcja podczas tego gdy byla zadyma jak byla bitwa w ktorej uczestniczyli vision , nietykalni, pare duskow i ave silesia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wiesz ilu przed tobą było takich co zakładali konta, robili temat z filmem i podmieniali link?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Jak zobaczyłem ten filmik to miałem 2 skojarzenia:
1. OTS 2. Ta gra w końcu odnosi sukces jej przeznaczony - ludzie zaczęli współpracować (tako jako ![]() ![]() Szkoda, że nie padł ![]() @down Wow, czego Ty nie powiesz ;p
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 01-09-2007 o 16:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
No to niemusisz pobierać filmu ![]() Dziwne że inni pobrali i nikt nienażekał ![]() @UP To nie ots ![]() Posprawdzaj se nicki xD @ETORIC Jakim cudem Gelt normalnie pobral filmik i nic mu się niestało? Poprostu najpierw sprawdz a potem się odzywaj ok? Ostatnio edytowany przez Raihno - 01-09-2007 o 15:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
btw. Konto masz od wczoraj a założyłeś już 4 tematy na tym podforum. Jak to wytłumaczysz?(;
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 01-09-2007 o 15:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Świat: Berylia
|
![]() No ładnie ale szkoda że nie padł
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Bytom
Imię: Master Tusk
Profesja: Rookstayer
Gildia: Infernal Majesty
Świat: Eternia
Poziom: 2+
Skille: xx/xx
|
![]() szkoda ze nie padl -.- moglo go wiecej noobkow lac no i przydaloby sie pare(nascie?)osób z sd...
ale te noobki musialymiec radoche ;] wlasnie takie akcje sa wg mnie najlepsze ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
LoL.. To wczoraj dołączyłem na forum i niemam prawa z niego korzystać czy jak? Wszystkie pliki jakie umieściłem są czyste i czy to ci sie podoba czy nie, mam to gdzieś |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() nie widzicie ludzi z Vision do okola ? wyciagneli go i tyle ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() @up
to akurat racja... stał tam Katrila, który niby walczy z imą a nawet go nie drasnął :d |
![]() |
![]() |