![]() |
#381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Świat: Arcania
Poziom: 140
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cosmic Gender Bender
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
|
![]() pomoc ci sie podniesc?
![]() |
#385 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Napisałem nawet w opinie sugestie, że to co pisali na hunted o loa to jeden wielki bull shit ...
![]() |
#386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Drah Slim
Profesja: Elite Knight
Poziom: 114
Skille: 90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Zal... 13h robic Poi xD, a ja wiem przez kogo^^ sf oczywsicie..to co gadali mi kumple to ja pierdole..Sf tak sie podobno noobilo ze to poezja.xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Bialystok
Imię: Saint Oziris
Profesja: Paladin
Gildia: ORMOOOOO
Świat: ARCANIA
Poziom: 7
Skille: 12/12
Poziom mag.: 2
|
![]() dzisiaj rodvan padl mistrzowsko niektorzy wzbogacili sie o pare k ;] i jest fajnie. Inst padles balancecomem i srasz czasem tak bywa.... duzo wkoncu nie straciles ;] .A co do sb PA to jestescie smieszni ;] i nawet na forum chcecie lizac dupke dpft czy ona wam tak smakuje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Użytkownik Forum
|
![]() Skoro gildia rzadzaca moze robic co chce ( w tym przypadku dpft) <--- jak to ciacho napisal !!
To gildia ktoraa walczy o wladze na serwie moze robic tez co chce (w tym przypadku sb)
![]() |
#389 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale za free wylozylem sie na d lair. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Wiesz co to jest 'Random pk' ? na Ciebie padlo... trudno
![]() |
#391 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() cos mam przeczucie ze trap na wyjsciu z poi questa wam... niewyszedl
![]() @debil ginkos siotanie ,sioranie kazdy mwoi jak chce a ja na 100% troszeczke wiecej gram w ta gupia gierke i jednak mysle ze sie bardziej znam niz ty...... a co do poi to....bylo smiesznie;DD
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do SF to było oczywiste, że sie będzie noobic, w końcu do cavebotów nie ma waypointów na poi.
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 01-09-2007 o 22:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Cytuj:
ja tego nie robiłem dla wzbogacenia ani satysfakcji,jedynie dla tego zeby ludzie nauczyli się grać jak za dawnych czasów,albo chociaż spróbowali.Zauważcie że po updacie dla palków ja praktycznie nie expiłem,a czmeu?bo dla mnie gra żeby sprawiała mi jakąs przyjemnośc musi reprezentowac jakiś poziom trudności,a nie że idę i mam dla na 6 strzałow,i tak wbijam sobie na luzaku 200k na godzine-_-'.I co bylbym pro?bo mam 200lvl?ile jest 150lvli którzy nie umieją się uhać,nie wiedzą co to mintwailn,hellgate,a że sa lodowe wyspy na pólnoc od carlin to tylko widzieli na tibia earth.Mnie to boli,bo kiedyś jak grałem to 100 sorc to był ktoś,ktoś kto potrafil expić,umial oszczędzac,kombinowac kasę,ale wzamian był potęgą.Nowi gracze tego nie rozumieją i oskarżali mnie o Pa,a to poprostu walka o starą tibię,nawet zrobiłem temat na tibi.com o zmianach.Faktem jest że teraz polepszono pvp,jest bardziej podobne do starego,gdyż teraz żeby kogoś zabić znów trzeba go strapowac,trzeba combowac,a nie walić sd na pale bo mam 200lv.Wojna za czasów pvp sorców na hotkeyah i visach,polegała na liczeniu na szczęscie i odpowiednie zmienaine stone skinów i modlenie się o niski dmg...przykra prawda. I dpft nie wygralo z beach bo bylo lepsze,poprostu bylo dużo silniejsze.O wojnie ttt nie komentuje,bo tutaj było sprzedastwo ludzi+większa siła dpft,no i brak organizacji. A teraz ułatwili knightom i palkom,ale co?nadal jak jest łatwo to sobie ulatwijmy bardziej,a co?caveboty!przed udpatem bociliśmy scarabami,ale cipsoft dał nam siłę to boćmy smoki..lol,ta gra zeszła na psy niestety.I jak byłem w BoH,to jak chcecie wiedzieć też lamusini wielki Pa chodził i ubijał botterów bo mnie to poprostu na użyg bralo jak patrzyłem na ludzi typu acroma Angel,który od 40lvlu na cavebocie idzie.i tacy ludzie są dumni ze swocih postaci?ja może nie mam najwyższego lvlu na serverze ale zrobiłem go sam i jak patrzę na lamusiniego to widzę w nim swoją ciężką pracę i jestem z niego dumny.tyle o moim Pa,i jego powodach.Pozdrawiam. Co do tego kolegi co padł ![]() To na tyle. Ah,a co do LoA,to widzę że mało o nich wiesz,ja tam zaczynąłem grać w tibię,i ich zasady są bardzo proste i dobre.A że Pa robią?mm..w granicach rozsądku a do tego oni podchodza do gry jako do rpg,deer hunty i to sensowna ekipa która wie jak rządzić serverem,jak nie zniszczyć ekonomii servera.I naprawdę nie obrażaj ich w mojej obecności,bo dpft w Pa ich przerasta tysiacrotnie,bo LoA zawsze ma jakiś sens dzialania.A w dpft często powody huntów są "bo jaaa...ja zółw,ja chceee addon mieć,ja chcę,ja turtl,daj boh,ja chce hunter addon" Ostatnio edytowany przez Poll - 01-09-2007 o 22:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Gildia: Suicide Boys
Poziom: 140
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#395 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
ta ta ta ta..a to ze prawie cale sb bylo na poh to przypadek;p
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Hmm poll 100% racji...
![]() |
#397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2006
Lokacja: Bialystok
Imię: Saint Oziris
Profesja: Paladin
Gildia: ORMOOOOO
Świat: ARCANIA
Poziom: 7
Skille: 12/12
Poziom mag.: 2
|
![]() sb na pohu bylo o godzinie 15 myslisz ze chcialoby nam sie czekac az do konca poi. Nie sadze ale coz mysl jak chcesz ;] dzisiaj pobiegalismy troche swobodnie na serverze i nie balismy sie ze wyskoczy jakas banda z dpft lub sf i nas zajebie to tyle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Cadix
Gildia: IP/UNB/BETRAYED
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
|
![]() Iiii Lamusowi piwa nalać!
"Knight without botting is nothing" xd to na tyle btw. Rodvan elane miał już daawno paść bo to przydupas >.<
![]() |
#399 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Poll
Nie rozpaczam, po prostu napisalem to co mysle. Dobra..trudno - bylo minelo, padlem i tyle. Z mojej strony EOT co do tej sprawy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#400 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Toś poleciał na fantazji boss ... Grać zacząć mogłeś, tak się składa, że mam kilku rl stamtąd, więc wiem jaka sytuacja panowała tam przed wojną, która teraz ma miejsce ... Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Xefuron - 02-09-2007 o 02:54. |
|
![]() |
![]() |