|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() jak amsz ogranicone umiejetnosci no to powodzenia w radzeniu sobei w zyciu... nei wiem po kiego w takim razie sie wypowiadasz ? o.0
kiedys oferowala napis "artist" pod nickiem i prestiz a teraz znaczka juz nie ma ale uwierz mi ze oferuje inne rzeczy. i NIE pisz boshe... co za przykrosci.. -_- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 03 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2007
|
![]() @Extermis
Chodziło mi o fakt że nie opanowałem jeszcze w pełni photoshopa.... @OnlyShadow Chodziło mi o jakieś konkursy w grupie, warsztatki np video kamera i wszyscy coś rysuja itd ... wspólne prace o to mi chodziło .... nie o jakieś wynagrodzenie miła atmosfera i wspołpraca o to co powinniście oferować ^^ i może stwórzcie trochę bardziej elitarną grupkę : ) mianowicie najlepszych artystów bo z tego co widziałem to grupa średnich albo o jeden szczebelek wyżej ; d ew pro wyjątki Ostatnio edytowany przez Ratafi - 02-09-2007 o 11:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Z tego co ja widze to ty umiesz tylko komentować i krytykować innych, a sam sobą niczego nie reprezentujesz, kiedy już sie powie żebyś pokazał co umiesz wykręcasz sie że nie znas sie dobrze na photoshopie. Ale to nie jest temat do oczerniania się na wzajem, więc skończmy już z tym.
Wdług mnie prace takich osób jak Matiiii czy Kuraj są całkiem nie złe i reprezentatywne. A tak swoją drogą, nie jestem za takimi żeczami jak spotkania przez kamerki internetowe, wole by osoby z którymi współpracuję zostawały anonimowe, znajomość w realnym zeciu potrafi wiele zmieniać.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 02-09-2007 o 12:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() ee kamerka internetowa na prace którą rysujesz bierzesz kartke rysisz i gadasz z kimś kto się lepiej zna co źle robisz jak powinieneś ołówek trzymać itd....
Apropos robie prace jedynie dla siebie i tylko dla siebie nie potrzebuje udowadniać własnych umiejętności robiąc prace na zamówienie... @down Tak dla zabawy... ; d poprostu chce aby ktoś je skrytykował ^^ wole wiedzieć co spie...... Ostatnio edytowany przez Ratafi - 02-09-2007 o 12:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warschau
![]() |
![]() Rysowanie na zamówienie nie jest udowadnianiem swoich umiejętności tylko ich sprawdzeniem, imo.
I swoja droga, piszesz ze- -czemu wiec wstawiasz swoje prace na forum?
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Giżycko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matekaratek
Świat: Broa
|
![]() Cytuj:
![]() @Ratafi Jak chcesz wprowadzić zmiany zapraszamy do grupy, zmiany są konieczne tak samo jak pomysły, więc zapraszamy, może twoje przyjście zmobilizuje nas wszystkich do pracy, może staniemy się bardziej elitarni niż jesteśmy, przecież sam gadasz, a nic nie robisz i to jest właśnie najgorsze, zapraszamy ciebie z twoimi pomysłami. ![]() @down Myślisz, że ja w roku szkolnym będę miał czas żeby otworzyć PS'a? Nawet w weekendy mi go zabraknie. ![]() ![]()
a kto nie jest z nami w klubie - niech go piorun trzaśnie. Oby nasze wszystkie prace były najpiekniejsze inni przecież się nie znają - to jest najważniejsze. Niechaj nasze forum nigdy sie nie skończy a kto źle o nas napisze, szybko go wykończym... Ostatnio edytowany przez matiiii - 02-09-2007 o 13:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() Z chęcią bym dołączył ale w rok szkolny komputer z internetem mam jedynie w soboty i niedziele.....
3 gim trzeeba się starać skoro chce się iść do najlepszego liceum w mieście @ Jeżeli coś ; napisz na gg 992296 Ostatnio edytowany przez Ratafi - 02-09-2007 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
BadBoy
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: unknown
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: PL
![]() |
![]() Jeszcze wcześniej pisałeś, że w grupie powinni sie znaleźć tylko najlepsi "elita" wręcz się o to wykłucałeś ale ty z chęcia bys dołaczył z tymi swoimi bublami i jeszcze jakie tłumaczenie, że kompa nie bedzie miał, aż mi się nie chce komentować poprzednich wypowiedzi. Przestań zadzierać nosa i może lepiej zacznij się uczyć bo cię ominie "najlepsze liceum w mieście"....
![]() |
![]() |
#50 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
jasne ze nie potrzebuejsz udowadniac swoich umiejetnosci to tak jak facet nei musi udowadniac ze jest kobieto bo nia nie jest. -_- Cytuj:
ale zesmy offtopa zrobili =p Ostatnio edytowany przez Extermis - 04-09-2007 o 17:10. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zbanowany
|
![]() Zostały 4 dni. Jesli nie bedzie wiecej zgloszen, to moze sie okazac, ze nici z nagród -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Jestem ciekaw czy to lenistwo ludzi, czy może aż tak bardzo nie lubią MTA O.o
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ludzie, nie wszyscy na raz.
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Ja już mam 2 prace, z których możnaby coś zrobić. Jednak nie w takiej formie jak są teraz, ale jak już mówiłem - najważniejszy jest pomysł, o wykonaniu będziemy dyskutować po konkursie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zbanowany
|
![]() Termin został przedłużony do 16 września. Zachęcam do oddawania prac.
|
![]() |
![]() |