|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Saadarah
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 24
Skille: 70/60
Poziom mag.: 9
|
![]() Mam pytanie...czy podczas expa boltami dist idzie tak samo szybko jak spearami?? bo zdaje mi sie ze wolniej idzie z boltami.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, bełtami szybciej zabijasz przeciwników, więc mniej razy oddajesz strzał. A dla palka im więcej strzałów, rzutów, czegokolwiek, tym wyższy dist. Broń nie ma znaczenia, ale to jak dużo jej używasz.
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Im większy atak broni , tym gorzej ida skile |
|
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
O.o jestes bardzo inteligentny!!! czemu tacy sie rodza?? Nie ma znaczenia jakiej broni uzywaz skill leci tak samo.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Proste= więcej razy rzucasz czym kolwiek = spear, kamien lub bolt tym szybciej skill rosnie
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
![]() .TaK Na SeriO:. Jakby zależało od obrażeń to paladyni nie kupowaliby kamyków tylko dalej na trollach siedzieli ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Stan: Niegrający
Świat: Titania
|
![]() @Avallach
Zamknij mordę kutasie @topic Im wolniej zabijasz potworka, tym szybciej rosną skille, chociaż nie jestem pewien, czy teraz, po update, poof hity też się liczą ( z moich obserwacji podczas treningu pallem wynika, ze w bardzo malym stopniu, ale moge sie mylic) Pozdro ![]() Ostatnio edytowany przez dejw - 03-09-2007 o 14:53. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Imię: Dabdri
Gildia: Psychodelic Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 70/40
Poziom mag.: 11
|
![]() [quote=dejw;1637980]@Avallach
Zamknij mordę kutasie To może ty się zamkniesz dla odmiany ^.- Topic: Im dłużej rzucasz bronią dla Paladyna tym dłużej rośnie Ci skill, więc gdy walisz( ![]() ![]() ![]() Chyba skapujesz ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Imię: Dabdri
Gildia: Psychodelic Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 30
Skille: 70/40
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
Sorki za double post, ten up do kasacji. Topic: Im dłużej rzucasz bronią dla Paladyna tym dłużej rośnie Ci skill, więc gdy walisz( ![]() ![]() ![]() Chyba skapujesz ![]() Ostatnio edytowany przez Lipperek - 03-09-2007 o 15:33. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Bolt ma atak |
|
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
PS. bolt ma atak, choc nikt nie wie dokladnie jaki i jak dokladnie dziala kusza, czy jest tylko wyrzutnia boltow czy cos zmiania w ich ataku ;]
![]() |