|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niestety zerkow na foldzie nie ma, a raczej tam nie przyplynely, wiec albo gadasz bzdury, albo to byl czyjs zerk, albo to bylo dosc dawno temu gdy summony zostawaly po loggoucie.
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Europe
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oblivious
Świat: Eternia
|
![]() Ja juz widzialem sporo zlurowannych potworkow do miast.M.in dwa razy gs w carlin, cyklopa w thais ale on chyba nie byl duzym zagrozeniemi arkana w ab. Mam sporo zdjec ale niestety nie mam strony www wiec wam nie pokaze. MOje najlesze zdjecie to juz chyba rekord w lurowaniu. Ide do venore zachaczylem troche o pustynie patrze biegnie dosyc szybko jakis koles full hp nagle patrze a on 300 hp stracil mysle ze jakis niezly pk,ale patrze a zanim dragon lord biegnie
![]() ps.postaram sie te zdjecia wkleic...
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2003
![]() |
![]() Ech lurowanie. Dziś na Isarze kolo jaskini trolli na wschód od Thais, przy zejściu do Orc Wariorów ktoś ściągnął tam 2 Orc Warriory, Scorppiona i jakieś 4,5 zwykłych orków, przeznich do moich Rotwormów nie mgołem dojśc
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2003
![]() |
![]() no bylo wiele zlurowanych monsterow a co do zerka ktos przyzwal i gdzies mogl sie ukryc a jak zerk nie atakowal 100% przyzwany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kiedyś ide sobie do Thais...wchodze leży jeden trup, potem 4 potem 12 potme jakies 50 a potem caaaaalutki thais calaulica trupów a na koncu lezy zdechly GS a depo puściutkie istne miasto duchów byłem ja i jeszcze 3,osoby widok spoko ścieżka umarłych jak mi sie uda wykopac z dysku to wkleje screena
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() prawda prawda
![]() ![]() .... ide sobie spokojnie do kopalni kolo kaz i kliknelem na punkt kolo moistu i typ mi sam idzie ... ja ogladam stroni i se tak odreki luknelem co w tibi :/ patrze a tu Gs ![]() mi reka telepie a co zrobic ?( w nogi do mostu dwarfuw ..ale bylem juz tuz tuz .. <run run> dobiegam a tu pod mostem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2003
![]() |
![]() najlepsze bylo,gdy przy wejsciu do veonore byly 3 (!!) zlurowane gs-y. ojjj, cos sie wtedy dzialo...
ja na szczescie nie zdechlem - fuksik.. widzialem tylko 3x zwloki GS'a ![]() ![]() ciekawe jakie spustoszenie zasialyby np. 2 Demony?! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() ja mialem sytuacje taka:
schodze do zamku w abjestem na poziomie tym co sie tam schodzi ( 0 czy -1 sami rozstrzygnijcie ) no ischodze nizej , tam gdzie zawsze sa warriory i mino a tutaj zonk : ktos zlurowal wszystkie warriory i (UWAGA!) mino guarda pod same schody... z pelnego zycia przez te 3 sekundy zeszlem na czerwone ![]() inna sytuacja: przy zejsciu na dol do soldiera w kaz ( ten pojedynczy respawn) ktos wciagnal kilka soldierow z dolu . bylo ich tam z 6-7 ... tym razem nie mialem szczescia -zginalem ( zablokowaly wyjscie) . Fucked Lurers ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja widziałem kiedyś koło mostu w rooku 7 mino
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Zawsze jak tam schodzicie to na full defie. Tak samo jak na dwarv guardy idziecie do kopalni. Czesto jest zlurowane na 5 poziomie kopalni po kilka sztuk.
![]() |