Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-11-2003, 08:16   #21
Selus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 08 2003

Selus ma numer GG 1060776
Domyślny

zerka na foldzie?
ale fajnie
nielza masakra byla
Selus jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-11-2003, 15:34   #22
Zami
Użytkownik Forum

Zami's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2003
Lokacja: Trzebinia/Kraków

Imię: Tateos
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Satori
Świat: Antica
Poziom: 72
Skille: 22/29
Poziom mag.: 66
Domyślny

Niestety zerkow na foldzie nie ma, a raczej tam nie przyplynely, wiec albo gadasz bzdury, albo to byl czyjs zerk, albo to bylo dosc dawno temu gdy summony zostawaly po loggoucie.
stary 15-11-2003, 14:04   #23
VooDOO
Użytkownik Forum

VooDOO's Avatar

Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Europe

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oblivious
Świat: Eternia
Domyślny

Ja juz widzialem sporo zlurowannych potworkow do miast.M.in dwa razy gs w carlin, cyklopa w thais ale on chyba nie byl duzym zagrozeniemi arkana w ab. Mam sporo zdjec ale niestety nie mam strony www wiec wam nie pokaze. MOje najlesze zdjecie to juz chyba rekord w lurowaniu. Ide do venore zachaczylem troche o pustynie patrze biegnie dosyc szybko jakis koles full hp nagle patrze a on 300 hp stracil mysle ze jakis niezly pk,ale patrze a zanim dragon lord biegnie JAk sie potem dowidzialem to gosciu go gdzies na pohu z dziury wyciagnał i to chyba kilka razy musial go wyciagac bo dragony to chyba gleboko pod ziemia siedza. Gosciu nie mial zamiaru go do miasta lurowac bo jak pojzniej widzialem to na pustyni cialo lezalo i chyba bylo bez ofiar.

ps.postaram sie te zdjecia wkleic...
stary 15-11-2003, 17:50   #24
Alhall
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2003

Alhall ma numer GG 3045483
Domyślny

Ech lurowanie. Dziś na Isarze kolo jaskini trolli na wschód od Thais, przy zejściu do Orc Wariorów ktoś ściągnął tam 2 Orc Warriory, Scorppiona i jakieś 4,5 zwykłych orków, przeznich do moich Rotwormów nie mgołem dojśc . A tam to był póki co pryszcz. Przez to, że nie mogłem dojsc od tych rtowormów, poszedłem na Fibule, choc nie za bardzo znałem tamte tereny i trafiłem w jaskini Rotów na DS, no i wnogi. Potem głupi lag jeden hit 48 hp, a potem kolejny lag 150 hp!! Dead Co gorsza pośmierci zauważyłem, że w łapie maiłęm czystą rune zamias tDwarfen Shield. Szlak mnie trafił. Dodatkowo straciłem jeszcze Soldier Helmet i jakieś 6 GF które robiłem na sprzedaż . A to wszystko przez tą kupe orców i scorpionów w moim ulubionym miejscu. Ale przynajmiej nudno nie było
stary 15-11-2003, 18:00   #25
Forus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 11 2003

Forus ma numer GG 4740588
Domyślny

no bylo wiele zlurowanych monsterow a co do zerka ktos przyzwal i gdzies mogl sie ukryc a jak zerk nie atakowal 100% przyzwany
Forus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 15-11-2003, 20:27   #26
Duriel
Użytkownik Forum

Duriel's Avatar

Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: I co z tego że nie USA?

Stan: Na emeryturze
Duriel ma numer GG 5088721
Domyślny

Kiedyś ide sobie do Thais...wchodze leży jeden trup, potem 4 potem 12 potme jakies 50 a potem caaaaalutki thais calaulica trupów a na koncu lezy zdechly GS a depo puściutkie istne miasto duchów byłem ja i jeszcze 3,osoby widok spoko ścieżka umarłych jak mi sie uda wykopac z dysku to wkleje screena

Duriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2003, 22:13   #27
Eustachy
Guest

Domyślny :D

prawda prawda na NO PVP jest most pomiedzy dwarf bridge i thais
....
ide sobie spokojnie do kopalni kolo kaz i kliknelem na punkt kolo moistu i typ mi sam idzie ... ja ogladam stroni i se tak odreki luknelem co w tibi :/ patrze a tu Gs
mi reka telepie a co zrobic ?( w nogi do mostu dwarfuw ..ale bylem juz tuz tuz .. <run run> dobiegam a tu pod mostem i wszedzie napakowanie poison fieldami a olkolo 20 osob na mosicie sie podnieca ze gs biega
  Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2003, 22:17   #28
Marsique
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 10 2003

Marsique ma numer GG 2252757
Domyślny

najlepsze bylo,gdy przy wejsciu do veonore byly 3 (!!) zlurowane gs-y. ojjj, cos sie wtedy dzialo...
ja na szczescie nie zdechlem - fuksik.. widzialem tylko 3x zwloki GS'a
ciekawe jakie spustoszenie zasialyby np. 2 Demony?!
Marsique jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2003, 23:15   #29
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

ja mialem sytuacje taka:
schodze do zamku w abjestem na poziomie tym co sie tam schodzi ( 0 czy -1 sami rozstrzygnijcie ) no ischodze nizej , tam gdzie zawsze sa warriory i mino a tutaj zonk : ktos zlurowal wszystkie warriory i (UWAGA!) mino guarda pod same schody... z pelnego zycia przez te 3 sekundy zeszlem na czerwone
inna sytuacja: przy zejsciu na dol do soldiera w kaz ( ten pojedynczy respawn) ktos wciagnal kilka soldierow z dolu . bylo ich tam z 6-7 ... tym razem nie mialem szczescia -zginalem ( zablokowaly wyjscie) . Fucked Lurers
stary 28-11-2003, 15:47   #30
Fakeus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2003

Wyślij wiadomość przez ICQ do Fakeus Fakeus ma numer GG 2604342
Domyślny ha

ja widziałem kiedyś koło mostu w rooku 7 mino
Fakeus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2003, 15:51   #31
Fakeus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2003

Wyślij wiadomość przez ICQ do Fakeus Fakeus ma numer GG 2604342
Domyślny o rany!!

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Adam z Danubii
Czesto do thais cyklopy luruja
jak nie zauwarzysz to muwili to już kilka razy?
Fakeus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-11-2003, 16:52   #32
n3m3s!s
eX Moderator

n3m3s!s's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez gimli syn gloina
ja mialem sytuacje taka:
schodze do zamku w abjestem na poziomie tym co sie tam schodzi ( 0 czy -1 sami rozstrzygnijcie ) no ischodze nizej , tam gdzie zawsze sa warriory i mino a tutaj zonk : ktos zlurowal wszystkie warriory i (UWAGA!) mino guarda pod same schody... z pelnego zycia przez te 3 sekundy zeszlem na czerwone
inna sytuacja: przy zejsciu na dol do soldiera w kaz ( ten pojedynczy respawn) ktos wciagnal kilka soldierow z dolu . bylo ich tam z 6-7 ... tym razem nie mialem szczescia -zginalem ( zablokowaly wyjscie) . Fucked Lurers
widze ze nie bywasz tam czesto. Bardzo czesto sa one zlurowane pod schody. Dzieje sie tak poniewaz Niskie lvl wchodza tam, zabijaja 1,2 warriorow i wychodza. Wtedy albo wbiega tam knight albo sorc i FB puszcza.
Zawsze jak tam schodzicie to na full defie. Tak samo jak na dwarv guardy idziecie do kopalni. Czesto jest zlurowane na 5 poziomie kopalni po kilka sztuk.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania