|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Jezeli taki post byl juz walkowany kilka razy, to powinien odrazu usunac temat i nic nie pisac, ale daje wam wsakzowki debile!! Umieli byscie szukac to moze by nie bylo "takiego zachowania"!!! Cytuj:
Jestes kolejnym gówniażem z nadiarem czasu, ktory tylko przeglada spoilery i mysli ktory quest wykonac najpierw, ktora droga latwiejsza. To jest gra RPG, a tibia.pl nie powinna publikowac spoilerow.
Ostatnio edytowany przez Avallach - 03-09-2007 o 22:13. |
||
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Może dlatego to wkleja, aby użytkownik raczył pomyśleć i poszukać.
A on w swoich tekstach podaje wszystko co do znalezienie odpowiedzi na nurtujące Was pytanie jest potrzebne. Po prostu chce nauczyć Was myśleć, choć nie wiem czy to mu sie uda ![]() @down A czy on Ci kurwa nie udziela pomocy nakierowując Ciebie do odpowiedniego działu, opcji szukaj czy czegoś tam jeszcze ? Nawet są poradniki o szukaniu itp!!!
<unknown> jak bedzie po angielsku 'Jezus Chrystus na smierc skazany'? <kitty> 'Jesus Christ Prison Break'? Ostatnio edytowany przez Times - 03-09-2007 o 22:12. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() moderator powinien udzielać pomocy a nie wklejać jednego posta
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Moderatorzy nie są głównie po to, żeby pomagać. Są po to, żeby pomóc utrzymywać porządek forum.
Cytuj:
@edit, wszystko up Ale wy szybko piszecie ![]()
To pisałem ja, Marcin bez 24. __________________ Ostatnio edytowany przez Marcin24 - 03-09-2007 o 22:13. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Drogi użytkowniku...
Macie racje, źle robi. Powinien dawać 1 pkt upomnień, to by wiedzieli odrazu newbie, że niektóre tematy są zbyt często, a poradników dla newbie za dużo (bo nie chce im się czytać, a wcale długie nie są). Poza tym jest mniej spamu i mniej z sytuacji, gdzie jest 5x pod sobą "szukaj". Ostatnio edytowany przez DRoN - 03-09-2007 o 22:13. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() wiesz forum jest po to żeby nowa osoba mogła sie w nim znalesc i dostać odpowiedz na jej pytanie
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Kurwa człowieku zrozum, ze aby znalezc odpowiedz na nurtujace cie pytanie musisz troche poszukac, a nie leciec z pretensjami ze ci odpowiedzi pod nos nie podsuneli. "Szukajcie, a znajdziecie" to tyczy sie kazdego kto zakłada nowy temat. KTHXBYE.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() I tak cały temat skasują za kilka minut. Trzeba się spieszyć aby coś napisać
![]() @edit Ale spamowanie na ekranie ![]()
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Chcesz takie forum?? Tibia.org.pl wita!!! On udziela pomocy, nie jest dzieckiem spoilerow!!
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() Rusz dupę mały ignorancie, w dorosłym życiu nikt ci nic nie bedzie podsuwał pod nos! @Avallach zgadzam się w 100% z treścia Twojego postu. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaraz wpadnie Dwimenor i wam zrobi "szukajcie, a znajdziecie". Skończcie już bluzganie i grzecznie poczekajcie, aż skasują temat.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak, ale moze przed tym nawrocimy kilku noobkow ;]
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Pewnie jakiś żarcik moderatorów.
Toż to rozrasta się szybciej niż inne flame-spamerskie topici ala Oxygen. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kawał, tak dla poluzowania dupy:
Idzie Chopin i nagle BACH! No. He, he. @Bach Weź idź s*******aj. Nie podoba się, to nie wchodź na to forum. Ogólnie rzecz biorąc osoby o ilorazie inteligencji zbliżonym do IQ mojej szklanki z coca-colą powinny mieć zakaz używania internetu. |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
#20 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() LOL, puknijcie się w łeb, Dwimenor wkleja takiego posta, ponieważ temat, pod którym wkleił tego posta łamie regulamin. Tak to jest jak się komuś dupy ruszyć nie chce, a odpowiedź na swój spam może znaleźć w 15 sek używając szukajki.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 03-09-2007 o 23:08. |
|
![]() |