![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Arcania
|
![]() Czyli z tego wynika ze masz 12lat, bo Ja niewiedzialem ze 12 latkowie z takiego czegos sie smieja!!
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Guest
|
![]() A wiec tak ZOMO w swiecie Arcania nie pokazal nic.. no prócz zabicia kilu 70+ lvli wiec jaka to potega jest to niewiem. Wypowiedzieliscie nam wojne i nawet nie bylo zadnego open battle itp a czemu ? wymowka była taka ze nie bedziecie zabijac 12 lvli a czemu ? BO NIE DALIBYSCIE RADY! jestescie tylko mocni tymi swoimi 150+ lvlami a takimi 20+ lvl nic byscie nie zdzialali
![]() SUA NAUCZ SIE PISAC! MASZ TYLE LAT I NIE SZANUJESZ SWEGO JEZYKA NARODOWEGO! TROCHE PATRIOTYZMU! JEZYK MASZ JEDEN I TRZEBA GO SZANOWAC ! tak jak ktos madry kiedys powiedzial "Polacy nie gesi i swoj jezyk maja" i tego sie trzeba trzymac Panie OLDTIMER |
![]() |
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Stan: Początkujący
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() ja jestem wielkim patriota i chce sie przysluzyc narodowi... dajcie mi karabin i 460 naboi, uwierzcie mi wszyscy na tym zyskamy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() Cytuj:
@gienkos zal.pl a co do narodowego jezyka to sorka przyznawac sie gdzie sie mieszka to wstyd,wlansie przez takich jak ty
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Kurzepus
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 41
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
zresztą wiatrak zazwyczaj dobrze wszytko ujmuje w jednym zdaniu^^ EDIT: chociaż po głębszym zastanowieniu 460 to za dużo ![]() ![]() sry za subtopic czy jak to tam sie zwie ![]() @up ja się nie wstydzę przyznawać gdzie mieszkam ![]() Btw. można jakoś "ignorować" czyjeś posty? Bo szlag mnie trafia jak czytam posty suy i smooooookkkaaaa~... Za każdym razem łudzę się, ze przeczytam coś na poziomie a tu nul. Ostatnio edytowany przez Kurzep - 07-09-2007 o 19:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Imię: Wiatrak De'Omerta
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() mozna poprosic Sz.P. moderatorow aby odwiedzili temat, ale licze ze duzo osob by dostalo bany i nie mialbym z czego sie posmiac jakbym wstawal rano
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Guest
|
![]() Ponizasz sie pisząc teksty w stylu ZAL.PL naprawde jak ktos to pisze to zastanawiam sie czy sie smiac czy sie płakac? a niewiem oco Ci chodzi z tym przyznawaniem sie gdzie mieszka ![]() A co do tych pionkow - To czemu z nami na open nie wyszliscie nigdy ? a sami wojne wypowiedzeliscie wyjasnij swoja odpowiedz baliscie sie? Ostatnio edytowany przez gienkos - 07-09-2007 o 20:15. |
![]() |
![]() |
#589 |
Guest
|
![]() milowin padl jak szedl na slub fengrela, gz ;p
|
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Widać, że ciężko rozumiesz sentencje mojego posta... no cóż, trudno.
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Guest
|
![]() oj tam kochajmy sie wszyscy, po chuj sie klocicie o tak naprawde malo wazne pierdoly ;d
|
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drah Slim
Poziom: 114
Skille: 90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Sry za tego posta jezeli kogos uraze.
@Notop Jakim prawem mnie obrarzasz, mowiac ze jestem podobny do smooku?daj mi z 2 moje posty w ktorym wyrazam wg. Ciebie moja glupote..Przyznam sie do jednego.Do tego ze napisalem do Wiatraka cos w stylu "a jebaj tym wiatrakiem", i co w tym zlego?zaloze sie ze wielu to rozmieszylo xD.To ze masz 20+ lat a ja 15 to nie upowaznia Cie do tego aby mnie obrazac, porownujac do kogos. @Topic Wg. Dpft nie ma honoru ze ubili Milowina..Fengral sam prosil i podobno zalatwial u dpft ze ni nikogo nie bili, a oni co?dla nich licza sie fragi..Byla to na tyle wazna urczystosc ze mogli sie powstrzymac.Dzieki, i pozdro xD. Wszystkie informacje zaczerpniete z tibia.com ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#594 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
next przyklad ostatnio moj kumpel zostal zabity bez powodu przez jednego z was - nie dosc ze stracil bohy, to musial sie jeszcze splacac. i niech mi ktos powie ze dpft to nie sa PA...
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
|
![]() Weź i co się Medivh głupio tłumaczysz, tego nie da się normalnie słuchać. Jestem pewien, że SB by tak nie zrobiło, bo oni mają choć trochę honoru nie to co wy. Zabicie kogoś kto idzie na ślub, w taki dzień, po prostu samo o was mówi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa
Imię: Boroth Flam
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legends Of Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
|
![]() No dobra ale turtle sie moge pocieszyc ze wkoncu od dluzszego czasu ubili jakiegos czlonka SB, i teraz wychodzi kto naprawde nie ma honoru ;d
![]() |
#597 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() jak mozna robic slub w tibi...trzeba byc naprawde......dzieckiem
a co do milowin poprostu miala wypadek w trakcie dojazdu na wesele,czaami sie to zdarza;]
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Gliwice
Imię: Drah Slim
Poziom: 114
Skille: 90+
Poziom mag.: 7
|
![]() up@
Co wolisz expic ciagle? czy zrobic cos innego, co by dawalo ucieche wszystkim?lub pogadac z kumplami?Ja bym wybral zrobionie czegos na skale calej arcani, lub pogadal z kumplami niz "exp". |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Świat: Eternia
Poziom: 70+
Skille: 80+
|
![]() Hmm.. zabili go jak szedl na slub... Jest wojna chyba? Jego problem ze szedl na slub... : )
|
![]() |
![]() |