|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ksyssiu Czarodziej
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 18
Poziom mag.: 17
|
![]() Wracasz sobie spokojnie z wyprawy. Nie masz wysokiego lvlu więc nie jesteś orłem w walce. Aż tu nagle z naprzeciwka wyłania się pk! Nie możesz dać loga, bo przed chwilą zabiłeś potwora. Co wtedy robisz??? Dodam, że wokół nie ma nikogo...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() To zależy gdzie jesteś i czy cię goni, czy sobie przechodzi.
Napisałeś że wychodzi pk a napisałeś że Fight masz z powodu zabitego potwora, czyli że ciebie nie leje Ostatnio edytowany przez OldSlayer - 08-09-2007 o 12:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Mówię do niego 'OMUJ HOW MEKE YOU DIS SCHOOL OMG PLIS SKUL'.
@down: tak, wyrzuć 50 gp, to na pewno Cię nie będzie gonić!11
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 08-09-2007 o 12:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() dokładnie mi chodzi że jak mnie zamierza gonić.Nie wierzę, żeby każdy pk przechodził koło ciebie spokojnie. Myślę, że dobrym sposobem jest wyrzucenie trochę pieniędzy, żeby odwrócić jego uwagę i uciec.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() Cytuj:
btw. to smiesznie wygląda jak ludzie daja loa kiedy przechodze =D Ostatnio edytowany przez Lynx - 08-09-2007 o 12:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
-Lejesz go? -Wołasz kumpli i starasz się przeżyć? Wszystko zależy jaki kto ma poziom. Jeśli wybierasz ucieczkę kieruj się do najbliższego miasta, albo miejsca gdzie jest dużo ludzi. PK zazwyczaj tam nie wejdzie bo będzie sie bał rychłej śmierci od innych graczy lub tego że zostanie zauważony. A jak masz ich już na prawdę dość wybierz inny serwer, non-pvp najlepiej. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Węgorzewo
Imię: Sir Gofer
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 42
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Zakładam wrotki które zawsze mam w plecaku i uciekam jak najdalej na Refugi, żeby mnie nie zabił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm. dobrze mogę uciec do miasta ale jak miasto jest daleko, a agresor szybszy??? ja typuję wyrzucenie pieniędzy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Jak masz runy to nie bój się ich użyć. Lepiej je zmarnować niż żeby trafiły w jego łapska. Ja wole zawsze walczyć. PK myśli, że może wszystko. Jak natrafi na opór, choćby nikły to już zaczyna wątpić. Lepiej zginąć i chociaż troche skopać mu dupe, niż paść uciekając i dać mu loot + satysfakcje z łatwej ofiary.
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Cytuj:
Trzeba ZAWSZE nosić 2bp UHów, trochę manasów i poty. Pamiętaj, nigdy sie nie poddawaj choć sytuacja wygląda tragicznie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Nie wiem jak wy ale ja mam swój unikalny sposób. Podchodzę do niego i mówię "exevo gran mas vis".
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Gildia: Matsunai
Świat: Nerana
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() Chodzi mu o to żeby miał kilka bp uh/ih zawsze dla bezpieczeństwa
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zakladam Axe ringa, zmieniam kanal na ventrilo, wlanczam full atak, wylanczam muzyke i zaczynam go w pi**e lac ; )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Gdy nie ma lvlu dużo większego ode mnie, to włączam Winampa, i puszczam Metallica - Die, die my darling, wklepuje 'utani hur' podbiegam i zaczynam go lać, puszczając co jakiś czas exori
![]() PS: Zawsze mam przy sobie dużo uh ;p |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() 1. Exp koło miasta.
2. Opowiedz mu kawał. Może jak się będzie śmiał to zwiejesz. ![]() 3. Jak widzisz PK spójrz na nick. Jak kojarzy ci się z br to mów, że jesteś br. Jak z polakiem to mów, że jesteś pl itd. ![]() 4. Powiedz, że dopiero padłeś i nic nie masz. Niektórzy w to wierzą. :O 5. Wciskaj kit, że za tobą jest jakis ziomek na niższym lvlu i żeby go poszedł zabić. Wyrzuć pustego baga/bp i s*******aj krzycząc "Weź mój backpack PLIX". Mam nadzieje, że pomogłem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2007
Lokacja: Tam gdzie trzeba
Imię: Eeee... zapomniałem...
Gildia: Tego też nie pamiętam
Świat: Taki a taki
Poziom: Hmm
Skille: jakieś
Poziom mag.: :)
|
![]() Zależy od tego kto to jest.
![]() Jeżeli np. to jakiś 10sorc jak sam jesteś 35, to możesz spokojnie olać, nawet jak zacznie atakować. Jeżeli idzie jakiś 25druid ale z summonem a sam nie masz many to radzę uciekać, a najlepiej to dać loga... ![]() Jeżeli to jest jakiś zawodowiec, złapał Cię poza miastem i w sumie to tlyko kwestia czasu jak Cię zabije to... WALCZ. No chyba, że wiesz, że masz szanse uciec do PZ, to jak najkrótszą drogą pędzisz do niego. |
![]() |
![]() |