|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2007
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Revenge of Blood
Świat: Hiberna
Poziom: 62
Poziom mag.: 50
|
![]() Zawsze przy sobie trzeba mieć bp uhów, kilka sd, kilka bp mf, df
a tak pozatym utani gran hur + utamo vita i fruuu do depo i najwazniejsza zasada; zawsze miej dużo many (~600+) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
|
![]() daje exita i ciesze sie ze mu ucieklem!!!!!!!!!!1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() ciekawy temat
![]() ja odrazu oceniam swoja sytuacje po czym zaczynam uciekac . jesli sytucaja jest beznadziejna to wrzucam wora do bagna lub wody i zaczynam kląć niczym szewc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() skąd się urwałeś ? to będzie zachęta dla niego coraz lepsza żeby Cię "zpeczyć"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Jeżeli PK cię zaatakuje na przykład o 2lvle wyższy, to jak zaczniesz biec w jego stronę, bić go SDkami i wrzeszczeć MWAHAHAHA to bardzo prawdopodobne, że sie skitra i bedzie chciał uciekać. Mi to pomogło
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]() wiem heheheheehe
tylko nie zapominaj ze autor tematu dokladnie opisal w jakiej sytuacji jesteś. wiec nie masz jakiegos evul 300lvlu i 100bp uh " ![]() cóż dla mnie stracenie godziny gry przez glupia śmierć jest czymś nieprzyjemnym dlatego zachowalbym sie tak a nie inaczej ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Z zalozenia pk jest gozej uzbrojony, zazwyczaj tak jest ze ma kilka sd, kilka uh i moze 2 bp manasow a to i tak dobrze. Jak jestes blisko pz to lepiej sie na razie nie bawic w zabijanie tylko pobiec tam, i albo juz zostac albo wyslac eq i wracac;]
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() Piszesz "no plx"
NO CO KAZDY NOOB TAK PISZE XDDD Zwlasza ze 99 % graczy w tibii to teraz nooby ![]() w cda napisali ze ta gra ma koszmarne spoleczenstwo ![]() wracajac do tematu .. pisz "no plx"
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() czemu teraz? wyobraź sobie ze kiedys tez byly a co naj najśmieszniejsze ty tez nim byles (moze jestes)
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Prosta sytuacja.
43 pall, cieszący się z loota(2x d hammery, serpent i 3k w kasie) wraca z draconi do dp. Robi ostatnią rundkę, przy okazji mijając po raz xx botterów stojących przy wieży z dl(oboje br). Zabija ostatni raz draga na podwójnym respie gdy na wejściu wyskakuje mu 67 palladyn mający pk, ryczący "KILL ALL POLISH NOOB"(gościu br, tutor) i blokujący wejście. Puszcza f fieldy, pociska z sd. Po 3 h hunta masz TYLKO bp manaska... zakładasz time ring i starasz się uciec. Otwierasz drzwi w draconi, bieniesz jak głupi... aż wreszcie trap, manasy się po paru chwilach kończą-ded, spada obsidian + bp... W takiej sytuacji ciężko uciec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() -jak jest płaski teren to uciekam
-jak mam trapa to go leje -jak widze kilka pięter schodów lub drabinek przed sobą to uciekam po nich. Np. ide gora dol, gora, gora gora, dol, dol gora dol gor gor dol dol dol gora gora dol on za mna a ja w pewnym momencie zamiast do gory to zaczynam uciekac na plaski i zanim koles sie skapnie to mnie juz dawno nie ma -wolam kumpli -jak leje mnie 120lvl to stoje i proboje negocjowac, |
![]() |
![]() |
![]() |
Machrumczas |
Ta wiadomość została usunięta przez Rothes.
|
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2007
|
![]() Ja też ci radze metodę ze schodami ja tak już parę razy uciekłem (np.mojego palla do zabawy miał 9 level tam mi wyskakuje knight 33lvl to miałem farta ze obok drabina i tak robilem ciągle on później znalazł inna ofiarę i dał mi spokój)
![]() P.S. Możesz wołać jak n00b ,że twój kumpel ma 100 level czy coś takiego ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jezeli wiem ze nie amm szans to leje pk'era zeby mial chociaz minimalne waste
, jezeli smierc zbliza sie juz w ulamkach sekund to proboje wyrzucic bp do wody aby nie mial loota... Jezeli jest pokroju mojego lev zawsze oceniam sytuacje. Np. full resp z dwarfami soldami. Podchodzi 19 sorcer (ja 19 druid xD 7 mf) i zaczyna mnie atakowac z dragon breatha. uciekam do wyjscia. wchodze do góry. manasuje sie po czym schodze aby ponownie ocenic ilosci mf danego pk. a tu zaskoczenie xD padl trapniety przez 4 soldy xD
![]() |
#35 |
Zbanowany
|
![]() Mówicie tu o 20-lvlach, ale dla przykładu ja, 8-lvlovy pal, skiluję sobie na trollach, patrzę a tu podchodzi zwykły koleś, bez czachy i bez żadnego ostrzeżenia mnie atakuje. Miał około 20 lvl więc uciekałem w stronę miasta (thais) ale że wyższy lvl to mnie dogonił. Mówici, że zawsze trzeba mieć bp uhów, ale skąd ma to mieć 8-lvl, hę?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
|
![]() Lynx ciebie niebija bo jak zobacza 8 lvl to mowia "niewarto tracic czas";p nawet 80lvl znajdzie godnego siebie pk
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2007
|
![]() mnie nigdy pk nie bija :<
Niebija cie bo jak widza 8 lvl to mowia "niewarto tracic czas" ;p Nawet 150lvl znajdzie godnego siebie pk ![]() sorki za powturke Ostatnio edytowany przez kopcio - 13-09-2007 o 18:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zbanowany
|
![]() Tak? A jednak. Spokojnie sobie chodzę w poszukiwaniu trolla, a tu koleś podchodzi, nie zwracam na niego uwagi a on zaczyna mnie nawalać z różdżki
![]() @Edit: Teraz już wiem - to był boter. Ostatnio edytowany przez Ptakuba - 14-09-2007 o 17:44. |
![]() |
![]() |