|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Dziś mamy do zaprezentowania nowy dział na stronie głównej: Artykuły. Zebraliśmy tam teksty, które z jakiś powodów nie pasowały do innych działów a uznaliśmy je za potrzebne. Na razie zebraliśmy tylko 16, ale support pracuje nad kolejnymi. Link do nowego działu znajdziecie na stronie głównej, w lewym panelu pomiędzy tutorialem a Waszymi poradnikami.
A tutaj link dla leniwych. Jeżeli chcesz, aby twój tekst znalazł się w tym dziale, wyślij go na adres dwimenor<wytnij_mnie>@tibia.pl Przypominamy także o beta testach nowej mapy respawnu, będącej nakładką na tibian earth. Kliknij tutaj, żeby przejść do mapy. Na chwilę obecną mamy już 5500 odrębnych znaczników i powoli zbliżamy się do końca. Jeżeli widzisz jakiś błąd(np brak jakiegoś potwora na gotowym terenie), napisz o tym w temacie Błędy na tibia.pl
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Myślę że pomysł nie jest zły. Jak dla mnie OK . Takie artykuły będą pisane i czytane tylko i wyłącznie przez fanatyków z wielką wyobraźnią
![]() JA NIESTETY TAKĄ OSOBĄ NIE JESTEM |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() A kto jest? :>
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() ja jestem,
mianowicie dla was gra to tylko bicie expa/skilli, a questy robicie pewnie z spoilerów. Ja natomiast wcielam się w ten świat, i po prostu chciałbym poznać jego sekrety Nie wiem cuż to za radość jest z zrobionego questa z spoilera? |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Icearahor
Profesja: Druid
Świat: Galana
|
![]() Pomysł dobry, można poczytać jak się skilluje
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Felix the Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Soul Hunters
Świat: Samera
|
![]() Does anybody care?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mówiłem, że nikt nie będzie tego czytał
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 165
|
![]() @Up
Bądź spokojny Duchu ;-) Będą czytać. Od czasu pojawienia się newsa, rozmawiałem już z paroma osobami, które dowiedziawszy się właśnie o dziale "artykuły", spałaszowały (czyt. przeczytały) całą jego zawartość od deski do deski. Tak to zazwyczaj jest, że jak sie ludziom dogadza to siedzą cicho ![]() Dopiero jak chcą zacząć pyszczyć to klikają przycisk "Odpowiedz". Po za tym trzeba wierzyć, że choć część naszego społeczeństwa szanuje dłuższe ciągi literek :> (no takie 160+ i w ogóle z wypasem ![]() Albo inny przykład: znam więcej ludzi którzy korzystają z Tibian Earth, niż w całej historii tego projektu wypowiedziało się w ogóle pod newsami agitującymi ten projekt :> Powiadam, piszmy, a czytać będą.
Post został edytowany prawdopodobnie około 30 razy, ze względu na chorobliwe podejście użytkownika tego konta, co do zwięzłości wypowiedzi, jasności przekazu, stylistyki oraz ortografii z którymi to rzeczony użytkownik nie radzi sobie najlepiej. Za wszystkie powstałe w wyniku tych działań utrudnienia przepraszamy. Ostatnio edytowany przez nepton - 12-09-2007 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() All przeczytałem i jedyne co było dla mnie tam nowego to te kolejne updaty aż do 7.2 (kiedy zaczynałem grać), przydałoby się tych artykułów znacznie więcej no ale wszystkiego mieć nei można
![]()
#12 |
Redaktor
|
![]() Dla mnie jest to dobre rozwiazanie. Trafia tam tylko wybitne prace i zawsze mozna sobie cos poczytac w przerwach, lub poprostu poczytac cos ciekawego o tematyce tibijskiej.