|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie przejmuj sie, u mnie jest bordowa kamizelka/sweter + granatowa koszula polo -.-
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() U was to nic , ja mam bordową kamizelkę w serek, w której jest cholernie gorąco , nie mówiąc już o tym , że wyglądamy w tym jak idioci...
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ehh, co oni z nas zrobili :/, strach pomyslec co bedzie dalej...
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Płock/Toruń
![]() |
![]() Zróbcie jakieś foty tych strojów to chociaż się wspólnie pośmiejemy
![]() |
#26 |
Guest
|
![]() Ale macie seksowne kołnierzyki
![]() |
![]() |
#27 |
Fallen Angel
|
![]() U mnie worek na ziemniaki. I'm lovin it.