|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Offtopic:
Buhaahahha 3 modków mam zawartych w jednym temacie (mój rekord)... rotfl ![]() Ontopic: LUDZIE! To ma być śmieszne? Bajka dla (za przeproszenie) gówiażerii?? Jeżeli było by tam coś ciekawego... A tak to mogę wam streścić każdy odcinek (oglądałem ostatnio z 4-5 lat temu, żeby nie było): 1. jesteśmy sobie zaje...fajni Power Rangers 2. wysyłają potwora który jest super i wogóle 3. nie damy rady... 4. jakaś przekozacka plastkiowa broń co się sama składa i fajnie brzęczy 5. potwór rośnie bo nie może przegrać 6. śmierć potwora zabitego przez mega zorda albo inne gów... no coś takiego 7. KONIEC (nie pamiętam tak dokładnie, więc jak coś to mnie poprawcie) Zastanówcie się nad sobą... Czy krzyczenie "dalej zabić złe potwory Rity i Zeda" jest śmieszne? Więc wiecie co... ZACZNIJCIE OGLĄDAĆ POKEMONY!!! <pika pika, pikaczuuuuu, srutututtuut, bumbum hwahahahwa> eee to ja już mam sobie iść?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Etso
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 21
Skille: 67/67
Poziom mag.: 4
|
![]() Żałosne czasami się rówan śmieszne. To jest takie. Ja się z tego naprawde szczerze śmiałem.
![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Kazoordoon mines
![]() |
![]() Ja kilks dni temu stoje w ogrodzie moim pallem i ktos krzyczy szukamy vice lidera do gildi power rangers a ze u mnie w domu byl moj kumpel ktory nie gra w tibie to tak sie z tego polewalismy ze strach.
ALe tak serio to moze to jest smieszne ale zrobili wlasna gildie i sie bawia jak dzieci przynajmniej maja radosc z grania w tibie. w sumie to zawsze fajnie jest miec jakos gildie wspolnie zrobiona a w tym przypadku padlo na power rangers ![]()
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() DZIĘKI BOGU!!!!!!!!! Nie ma nikogo znajomego na ss-ie i w tej gildii, to kompromituje "Mój" serwer
![]()
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi to nie przeszkadza, a pozatym brazylijczycy by takiego czegos nie zrobili bo nie maja takiego samego poczucia chumoru jak my, Polacy (oczywiscie mowa o tych w Tibi) gratz dla was za pomysl!
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Wolność słowa ma swoją granice ( wolność i uczucia innych ) nikomu nie zakazuje wypowiadania swojego zdania, ale nie każdy ma takie poglądy jak ty czy ja ( poczucie humoru też ) .
Masz 22 lata i powinieneś wiedzieć , że średnia gracza w Tibie wynosi 14 lat i jako starszy dajesz zły przykład plując na naród którego jesteś członkiem. Nie zrozumcie mnie źle, nie jestem z Młodzieży wszechpolskiej ali nic w ten deseń , jak widze akcje odgrywane przez swe lub o zgrozo br! lub ger to dochodze do wniosku , że Polacy to śmietnka intelektualna SERIO!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Teraz coś EVUL:
To przydarzyło się mojemu bratu jak trenował... No cóż typowy Polak, a szkoda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: ElblĄg
|
![]() istne po***y
![]() |
![]() |
![]() |