![]() |
#861 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Jest pewna przypadłość polskiego narodu, że bardzo lubią patrzeć na czyjeś życie lub też jego styl krytykując go, a w rzeczywistości ich życie przejawia się gorzej niż osoby którą krytykują, właśnie jesteś idealnym wzorem wyżej opisanej osoby ![]() Nieznając danej osoby nie powinieneś o niej nic powiedzieć, gdybyś poznał sue bardziej zmieniłbyś zdanie. Jednak myślę, że Sua w żaden sposób nie przejmuje się tym co do niego piszesz, bo tym, że piszesz za każdym razem "ż" zamiast "z" albo "ś" zamiast "s" nikomu nie zaimponujesz, każdy pisze jak mu wygodnie, to już nie jest szkoła, tutaj nikt ci stopnia nie wstawi!
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#862 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() 2 postami pokazałeś swój poziom
![]() ![]() Może rzeczywiście twój nick przejawia się na twój tok myślenia...
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Imię: Kurzepus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 41
Skille: 79/59
Poziom mag.: 14
|
![]() Cytuj:
@doom pozdro and peace! Ostatnio edytowany przez Kurzep - 22-09-2007 o 01:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#864 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2007
|
![]() Wkur.... Cie bo prawda w oczy kole? ;/ i nie tlumacz sie....
"mamo daj na pacca plz plz plz" Oni moze maja dyskmozgowie a Ty niestety nie mozesz miec bo nie posiadasz tego oragnu ;~ Ostatnio edytowany przez Lentylki - 22-09-2007 o 02:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() @Kurzep
krowa ktora duzo beczy..malo mleka daje..
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#867 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Hmm skonczcie sie obrazac pierdolic glupoty bo nie temat waszych matek ojcow czy psow tylko temat o arcani , przyjdzie modek i zamknie (oj wiem ze macie go napewno w dupie bo co wy to nie jestescie) wiec plx zamknijcie J@py i pogadajmy np o zolwiach ktore sa caly xczasz ajete ![]() Ostatnio edytowany przez Fefin - 22-09-2007 o 12:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hahahahhahahahah... a ja z braku szacunku pisze po hebrajsku.
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 22-09-2007 o 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#869 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
Lokacja: Cieszanow
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidekab De'Omerta
Profesja: Paladin
Poziom: 108
Skille: 94/59
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
Nie oceniajcie a nie bedziecie ocenieni ![]() btw. chlopaki mam nazieje ze organizujecie jakis kolejny zjazd bo za 4 dni wracam do Polski wiec moze wkoncu uda mi sie zalapac ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedynie 5% orzeczonych "dysleksji" to prawdziwe dysleksje, na ogół jest to po prostu lenistwo. Ja też mam niby dyslekcje orzeczoną a jednak staram sie pisać zrozumiale i bez błędów. Wg mnie Sua po prostu nie ma czasu pisać "nie" osobno z czasownikami ponieważ podczas tych wszysktich naciśnięć spacji mógłby wbic 10 k expa.
Nikt mi nie podskoczy, jestem hakerem. Ostatnio edytowany przez Filush - 22-09-2007 o 15:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#871 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
@topic dawno mnie tu nie bylo i taki smietnik zrobiliscie z tego tematu :s. Wojna wsumie jest skonczona ...
![]() |
![]() |
#872 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dyslekcja to sprawa ktorej sie da pozbyc ale trzeba reguralnie przez dlug okres wykonywac zadanka ztego co wiem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Nie koniecznie... zdecydowana wiekszosc ludzi jest wzrokowcami... wystarczy czytac duzo ksiazek i powinno pomoc ( w moim przypadku pomoglo ) ale sa tez ludzie tzw 'Kffiatki' ktorzy czytaja innych 'kffiatkowiczow' i pozniej pisza jak pisza...
![]() |
#874 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#875 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#876 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drah Slim
Profesja: Elite Knight
Poziom: 114
Skille: 90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Zajebista ta wojna.. dzisiaj sie dowiaduje ze jej koniec i ze ciagle bylem uwazany za spy.Niech kurwa jakis dpft im wszystkim napisze ze nigdy nie bylem i nie bede..
Tu macie moje wytlumacznie, nie chce mi sie pisac 2 razy.. Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
Stan: Niegrający
|
![]() a bycie dzieckiem owntibi to nie jest wystarczający powód by dostać hunta? tylko się nie ośmieszaj, że nie masz z czego zaplacic...
![]() |
#878 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() ehh zastanawiam sie czy nieznajac mnie ma jakis sens pisanie tych pierdol co sobie wkrecacie...ale doszedlem do wniosku ze tak...bo przeciesz jakby nie to,to bys niemial co pisac
a co do mojej pisowni nigdy nieurzywalem śćżń czy innych znaczkow piszac na necie a takze pzrecinkow kropek itp,nie dlatego ze mam dyslekcje czy cos poprostu leje na to,kto chce wie o co mi chodzi a inwalidzi umyslowi musza sie zastanawiac..wzglednie wytykac bledy bo maja pole do popisu,wiec powiem tylko raz piszcie sobie o moich bledach ile chcecie,leje na to tylko zastanowcie sie czy czasem niejestescie ...zalosni???? txt w szczegolnosci do flu~ costam a tak btw.bedac nikim na forum nawet jak nabijesz 1000000 post spamow nienatemat aby kogos pojechac to i tak bedziesz nikim..tylko zwyklym bachorem kiedy ja bylem na tym forum ty niepotrafiles wlaczyc swiatla..albo niedosiegales?
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2007
Lokacja: Polska, Łomża
Imię: X.x.X.X.X buba bu?
Gildia: echo,unbeatens,whisper,bona,dpft
Świat: Arcania,Kyra
Poziom: 130
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() lol , smiac mi sie chce z waszej rozmowy ,a rzecz mowiac to z ciebie, gosc co nie mial marzen to omg ;D
|
![]() |
![]() |