|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam!
Mam nastepujacy problem: Mam 15 lat i pale papierosy od jakiegos miesiaca< ![]() Dowiedzialem sie ze w najblizszym czasie w szkole beda przeprowadzone badania wlasnie poto by sie dowiedziec kto pali. Koledzy mi mowili ze bedzie to badanie przez dmuchanie powietrza do jakiegos uzadzenia(cos w stylu alkomatu). Teraz pytanie jest takie : co mam zrobic aby oczyscic moje pluca z toksyn zeby wyszlo ze papierosów nie pale , albo jak oszukac maszyne?? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Tak jak w poprzednim temacie.
Upierdol sobie płuca. >Przestań palić.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Haha, było nie palić. : )
(wiem, wiem, nie wolno się śmiać...) @down Nie znasz się. Czysta ponad wszystko! Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 24-09-2007 o 14:47. |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() 0.5 literka dobrego wina przed badaniem zabije zapach.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Lokacja: Ropczyce
Imię: Zieniu
Profesja: Knight
Świat: -------
Skille: 0/0
![]() |
![]() Wystarczy ze nie bedziesz palil kilka dni przed tymi badaniami i nic nie wykryja.
Bylo by dobrze jak bys te kiulka dni wczesniej zrobil tak: NIe pal 5 dni przed badaniami i co dzienie idz biegac albo plywac na base... zapasu nowego tlenu wyczyszcza cie... |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() eee tu nie chodzi o zapach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (wychowawca od "przyrody" jeszcze w podstawowce robi swoje ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez Arka_Sath_Wielki - 24-09-2007 o 15:01. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() To oczym ty napisales nazywa sie spirometria. I jak by to zeczywiscie bylo to problemu niema, ale jak przyniosa jakies badziewie na poziom nikotyny czy cos takiego no to niezadobze ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() rzuc palanie proste :> jakbys widzial jak wygladaja pluca gdy masz35 - 40 lat to by zwatpil xD
#10 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Jesteś tchórzem po prostu.
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2006
|
![]() Najłatwiej powiedzieć że jesteś biernym palaczem, np. twój tata pali i sprawa załatwiona.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Idzie rak, nieborak, masz na płucach czarny znak!
Przestań palić na tydzień przed testem. Albo wkręcaj, że twoja matka/ojciec/ciotka/wujek/pies pali i przez to "palisz biernie". |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wsadź sobie wycior do czyszczenia armat przez gardło aż do płuc.
Omg, po cholerę było palić? Bo to fajne? Funky, jazzy, kaczi, foksi trendi? Laski na to lecą? Rotfl. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Słubice.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Pyza Takae
Świat: Nebula
![]() |
![]() trzeba było sobie problemu nie robić. Ja nieiwem co wy w tym widzicie. Palenie jedynie zabiera. Tracisz zdrowie i kasę. a jeśli robisz to dla szpanu to mi ciebie żal. Jesli taki z ciebie szpaner to sie przyznaj. Proste.
A spirometria to jest badanie na astmę, którego tak w ogóle ja wykonać nie umiem. Astma po prostu ![]()
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coraz więcej młodych ludzi zaczyna palić.U nas w szkole powstało nowe powitanie, czyli za miast "siema", to "masz szluge?"
![]() ![]() ![]() PS Ja nie palę, i nie wiem jak Ci pomóc. sry za oftop
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja na Polskim siedzę koło dziewczyny, która pali na każdej przerwie. Nie jest to miłe, raz nawet trawę od niej było czuć ; d
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Nie da się, jednym słowem masz przesrane, umrzesz wcześniej, będziesz się zwijał w agonii. Wcześniej rzuci cię laska, bo będziesz śmierdział tytoniem, albo wogóle takowej nie znajdziesz bo jak każda moda i fajki przeminą.
Przejebane :<
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @do tego co pali ;p lepiej nie pal, ja kiedyś zapaliłem raz, i następnym razem gdy mi proponowano to nie miałem na niego ochoty.Od papierosów ludzie w dużym stopniu się nie uzależniają, szczególnie młodzi ludzie ulegają tej modzie, aby się dowartościować lub "zabłyszczeć" w gronie przyjaciół.
![]() |
![]() |
#20 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() jestes twardki bohaterze powiedz rodzicom ze palisz ok ?