|
Notki |
Furora Wydarzenia ze świata Furora Moderowanie nowych tematów na tym forum zostało włączone. Proszę pilnie czekać na akceptację tematu. Moderowanie postów w niektórych tematach zostanie włączone. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#581 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Stan: Na Emeryturze
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Yubov expił na PoH i po niego wpadli. Padł koło Thais dopiero. ;]
![]() |
#583 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Konin
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() @Ktos tam up Sie pytacie czemu by mnie ktos mial pojechac. Tu nie trzeba napisac czegos anty-komus zeby zostac pojechanym ;d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
Banished: until Oct 23 2007, 13:54:35 CEST because of macro use |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
|
![]() @SMerfu
czy są tacy w Duskiness którzy aktywnie chcą coś tu zmienić ? czy wszyscy kładą lache na Furore ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2007
Lokacja: Miasto Spotkań
Imię: Deca Durobolin
Gildia: Inshon
|
![]() Cytuj:
I ja za 2 dni do nich dołącze Invisiblem ;]
![]() |
![]() |
#587 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Do mojego wcześniejszego posta zapomniałem dodać, że nie można nikomu już tutaj zaufać ; )) nawet rlowi własnemu ^^ ( drugiemu nie temu co dalem chara)
Hacked ; )) |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2006
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 56
Poziom mag.: 52
|
![]() @up
To co my Ci poradzimy ze masz takich kolegów?
![]() Ostatnio edytowany przez Pall_Mall - 25-09-2007 o 23:48. Powód: bo zupa była za słona |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Świat: furora
|
![]() iles tam up
Wojne zaczelismy my Aberratio.. ale z jakiego powodu - tolik chcial wyjebac baafe z dragow czy jakos tak to bylo nie pamietam Diab bedzie wiedzial chyba. a najsmieszniejsze jest to ze duski teraz nie graja a gdy nie byli w wojnie taki fenix Lisek etc biegali i nas trapowali na oppen battlach... ;] a teraz sami maja za swoje .. Vision wrogowie zrozumiale al eduskow corazbardziej zaczynam nielubic.. przez takie wlasnie ich zachowania ofc sa ludzie spoko jak Haszek chodziazby ;p
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wojna wisiała w powietrzu już wcześniej. Gdyby nie zaczęła się wtedy to zaczęłabysie pare dni/tygodni później. Ja nie żałuje, że wziąłem udział w wojnie. Szkoda tylko tych wszystkich hacków-.-
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2007
Stan: Niegrający
Imię: Anksura'Mun
Świat: furora
|
![]() Tak jak mowisz przyjacielu... ja tez nei zaluje ze wzialem udzial w wojnie chodz stracilem wlasnie przez hacka chara ;] ale nie zal chara tylko furory,
bo myslacy jak dziecko imcio i zwidziu moga robic co chca przyklad Xaveloth hunt za free,, wczoraj tez kogos bili ale odpuscili... ponoc dzieki zwidkowi jestem zaskoczony .
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom zaczełą sie tak jak up pisali ;p. Pamietam koło 4 w nocy zrobili mass loga i wpadli po Niraeta i Tolika na d lair ;]. Z vision wszyscy wychodzili jak psy tylko 13-nastu zostalo hehe ;d . A co do dusk to owszem na początek pastucha leli etc ale pozniej huntowali od nas pol teamu za free wiedz musiało sie tak skonczyc ;d . No i ci co sie najwiecej mieszali no : Taif . stracile swego msa mozna powiedziec ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2007
|
![]() Za przeproszeniem Byl uklad Magrami ktory nie lubil katrili i zrobil wojne jednak katrila byl za mocny na t3go pedzia wiec wezwal na pomoc dj petra ktory byl wieksza lama niz magrami aka fri frag. Potem slynne masskupowanie charow przez orzecha , hacki przez milosc przez kabel....
O ku rva z tego niezly film by byl :O ? Moze film na motywach tibi? Albo z efektami specjalymi ( grafa tibijska) I obsada aktroska (eddy murphy - petro , ymy - jas fasola , imargam - ten pedal z ghoustridera nicole cage? zwidek - gruby i chudszy , katrila - woopie goldberg ) HAHAHAHAHAHHA XDDDD Przepraszam ale wlasnie wrocilem z melanrzu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Imię: Lord Trevour
Profesja: Druid
Poziom: 35
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
GM go trapnoł na żołwiach, po czym zadawał mu pytania, a on milaczał i bił sobie potworki xd. 5 min później zielone gwiazdeczki i botera mniej. Jeszcze tylko jest taki jeden kutas, Masqe, NG Target All i jedzie i wszystko bije ![]()
![]() |
![]() |
#597 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
|
![]() Taki maly offtop kogo my tu mamy w 2:12?Diablorda
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=x72o8vXnNaQ @Diablord Nic do ciebie nie mam więc nie traktuj tego poważnie ![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
tam pada magiq Diablord jakiś Gru chyba Seth oglądałem Draverik na koncu jest filmiku to jego pk ; ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Podlasie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mooher
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 52
Skille: 75/73
Poziom mag.: 5
|
![]() 20:43 xxx [62]: to wy walicie\
20:43 xxx [62]: takie extra kombose w ludzi 20:43 xxx [23]: nie;p 20:43 xxx [62]: ? 20:43 xxx [34]: niee 20:43 xxx [57]: niee 20:43 xxx [23]: same leca;p 20:43 xxx [34]: to nie my 20:43 xxx [57]: to nie my 20:43 xxx [62]: ;p 20:43 xxx [62]: widziale 20:43 xxx [62]: m 20:43 xxx [62]: no ladnie wam to wychodzxi Carlin rox ;d bójcie sięęę xD Trealyn, hua hua xd fuksiarz xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() @UP:
Nastepny ktory chce byc fajny? Era Borrina(?) juz minela, to teraz znalezli sie chetni na jego miejsce.