![]() |
#361 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Cytuj:
co to za belkot? usmialem sie przy tych bajkach o Nazgrelu ;o |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#362 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Dla saphiry.... ratunku już niema.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Mozliwe ...ale nadzieja zawsze jest ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ekipa Remontowa
Świat: Guardia
Poziom: 9x
![]() |
![]() @up
No niewiem...Grałem na tym świecie i jest gorocą ci powiem ! ![]() Topic:Ja mam nadzieję,że dacie sobie rade...Choć są małe szanse bo jednak Polska to niezorganizowany kraj ;p...Ale wieżymy w was... ![]()
![]() |
#366 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
No ja troche juz tu gram wiem jak jest...ciezko masz racje ;p ale narazie daje rade mam 60lvl zobaczymy co sie da wiecej zrobic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice
Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Gildia: Masterplan
Świat: Saphira
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() A Polacy nie znają własnego języka...
![]() |
#369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Wiem ze troche offtop ale cos ostatnio mnie cholernie korci zeby powrocic na saphire xP
Moze to dlatego ze juz mam dosc pi*******ych noobow na nonpvp a moze dlatego ze tesknie za wszystkimi z ab i saphirki =] Jak sie komus chce napisac to mi powiedzcie czy sie oplaca wracac czy tez nie ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jak moze sie nie oplacac wracac na saphire?? ;] Masz wrocic tu! ;p moze reszta ab teamu powroci tu za twoim przykladem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Masz dość noobów na non-pvp? Co Ty powiesz? Kto Ci kazał tam grać? xD Ja nigdy nie pójdę na taki syf jak non-pvp...
![]() |
#372 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
juz podobno nawet tych cieciow na botach z hiberny sie czepil, wydajac polecenie wojny jakiejs low lew gildii przeciwko dark mortlzz(, kto wie, moze nawet ma tam jakiegos nup chara) przynajmniej tak twierdzi ZKITZTRAKT. jedyny sposob w jaki mozecie zaszkodzic nubzowi do nie logowac sie na saphe i doprowadzic do jaknajwiekszej liczby opuszczenia ludzi ;; niech ten chuj tez nie ma przyjemnosci i zabawy z gry.
![]() |
![]() |
#373 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Grasz chociarz tu, ze taki "obezenany" jestes? Jesli nie mieszasz sie w nie swoje sprawy i wejdziesz do dobrej gildii to mozesz grac..jest kilku Polakow, ktorzy nadal tu graja i maja lande lvl 80+. I moim zdaniem jak Polacy nadal beda takimi ciotami, ze jak nobz powei do nich hunted, albo pay to wyskakuja z all eq albo leca do banq zeby dac mu kase z nadzieja, ze sie od nich odczepi to nadal bedzie gralo tu tylko tych kilku dobrych Polakow. Mi wiele razy kazali placic, kilka razy nawet bili mnie, ale ja nigdy im nie placilem nie staralem sie z nimi nawet rozmawiac porpostu dalej expilem i juz. A jesli chodzi o zrobienie na zlosc Nobzowi i innym co robia PA to Polacy nie moga odchodzic z tego serwera. Jesli powrocili by tu wszyscy, ktorzy zrobili minimum 40lvl to bysmy stanowili ogromna przewage na Saphirze. I co wtedy? Nobz nadal chcialby huncic wszystkich Polakow?? Nawet jakby chcial to by nie dal rady ;] Rozumiem tych co skonczyli tu gre, bo Nobz albo ktos powiedzial im hunted ja tez jak dostalem pierwsze hunty moim druidem nie expilem przez tydzien. Teraz gram nowym charem wiem juz jak mozliwe unikac huntow ze strony swe i jakos daje rade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Sep 28 2007, 22:13:02 CEST Killed at Level 39 by Adonis'Teun (+lag -.-)
Retired na zawsze. Nie zapomnie o Tritzum[od zawsze na zawsze], Dook Tock, Melven (bro 4ever), Arad Knight, Cindy Meran, Herin Meran, Rafii, Swietochlowitz, Shaaron:*, John Trooper i mozliwe ze o kims jeszcze zapomnialem. :**** Adonis to moj byly pro ktory zabil mnie bo bylem skulled po uwolnieniu sie z trapa w carlin (musialem zabic jakiegos nooba). Najwiekszy zawod - dark royal ktory jeszcze walil mnie za to ze tego goscia bilem zeby sie uwolnic. Jak widac wybral zasady od przyjazni ![]() Prawdopodobnie bede jeszcze pogrywal na guardii albo skoncze z tibia. Dziekuje jeszcze raz wszystkim ktorzy pomagali mi i grali ze mna...decyzji juz nie zmienie wiec nie przekonujcie mnie... bb wszystkim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szkoda :/ to jednego mniej z Ab'Teamu...
![]() CU Zhukova |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zbanowany
|
![]() @fenisal
zlapie cie kurwo :> @topic btw. mi akurat pare razy pomogl bolter itp... np. jak mialem 40lv~ i mnie drion zajebal, szybki msg i driona zlapali. Wiesz w neco jest cos takiego jak 'wiernosc', gdy jocka ( stary owner lootara) zostal zaatakowany przez jakiegos 50ek to cale neco zlecialo sie go zajebac... a wiec niema co tu pisac textow typu "neco nooby" bo jak narazie to graja na saphie najlepiej : mi sie jak narazie dobrze gra wiec nienarzekam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira / Askar
Poziom: 44
|
![]() Dla Saphiry niema ratunku.
Ile juz ten temat istnieje ?? Ile osob juz zapowiadalo sie ze pomoze ?? Ile juz tutaj planow przedstawiono i cudownych srodkow na ocalenia Saphy ?? Chyba kazdy z was potrafi sobie odpowiedziec na to pytanie. Ci co wbili tu jakies liczace sie lvl niewruca. Nawet jesli to syzbko yreyzgnuja bo niema sensu walcyzc w pojedznke a oni/wy/my niepotrafimy sie tak zorganizowac zeby zrobic cos znaczącego. Jeszcze jakis czas temu takze mialem taka nadzieje. "Wyzwolimy saphire" Dalem sobie spokoj. Nie przez PA, bop niejest ono az takie silne ze nieda sie grac. Jak ktos naprawde chce isc w gore to mu sie to uda. Ale wlasnie przez polakow. Nie tych polakow noobow o ktorych ktos tu wspominal. Tylko przez dupolizow. Jak sie widzi Polaka (niemowie tu o 20-40 lvl) ktory pucuje sie Nobzowi i jego pacholkom zeby tylko moc tu pograc i wbija kose w plecy swoim dawnym kumplom tylko dlatego ze oni sa silniejszi i obce jest mu slowo przyjazn i lojalnosc to sie odechciewa wogule posiadac jeszcze tu jaka kolwiek postac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
a jesli nie wiesz kto ja, to chyba dosc dobrze sie ukrywalem zeby grac w spokoju nie? wiec mi nie pierdol ze jak nie bede sie mieszal i wejde do dobrej gildii to nikt mi nic nie zrobi. na kazdego z was po kolei przyjdzie pora. na jednego pozniej, na jednego wczesniej. ;
![]() |