Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Saphira

Notki

Saphira Wydarzenia z Saphiry.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 24-09-2007, 05:54   #361
spiderness
Użytkownik Forum

spiderness's Avatar

Data dołączenia: 10 04 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patolo Pokaż post
grałem na saphira i mam dalej tam chara 28 druid i 12 pallek więc tez jestem za tym a by wytępić szwedów częsciowo jedni piszą że szwedzi nigdy nie pomogli an saphira polakom i tu się mylą kiedys był na saphira (kiedy Auroth miał 140 lvl) był gracz Nazgel Bloodhoof który zabił Aurotha a potem dostał hunta od wszystkich szwedów z saphiry i dał delete chara ;/

więc trzeba stoczyć walki pojedyncze ekipy niszczyć np przy desert quescie wziąśc ekipe 4 x +20 lvl i wytępić lud który będzie robić desert questa a za kaske z tego kupowac runki i wzmacniać się

POLACY DO BOJU
Nie ODDAMY SAPHIRY bez WALKI

co to za belkot? usmialem sie przy tych bajkach o Nazgrelu ;o
spiderness jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-09-2007, 15:22   #362
Rafix17
Użytkownik Forum

Rafix17's Avatar

Data dołączenia: 02 08 2007
Lokacja: Tomaszów Maz.

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez patolo Pokaż post
grałem na saphira i mam dalej tam chara 28 druid i 12 pallek więc tez jestem za tym a by wytępić szwedów częsciowo jedni piszą że szwedzi nigdy nie pomogli an saphira polakom i tu się mylą kiedys był na saphira (kiedy Auroth miał 140 lvl) był gracz Nazgel Bloodhoof który zabił Aurotha a potem dostał hunta od wszystkich szwedów z saphiry i dał delete chara ;/

więc trzeba stoczyć walki pojedyncze ekipy niszczyć np przy desert quescie wziąśc ekipe 4 x +20 lvl i wytępić lud który będzie robić desert questa a za kaske z tego kupowac runki i wzmacniać się

POLACY DO BOJU
Nie ODDAMY SAPHIRY bez WALKI
Ohoho kolego... runki jak cos to sie kupuje za pieniadze, ktore sie zbiera z expa, a nie kradnie w beszczelny sposob 20lvl...to o czym ty tu mowisz to wlasnie PA czyli wykorzystywanie sily, ktoremu Polacy chca sie przeciwstawic, a nie jeszce je propagowac...
Rafix17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2007, 15:40   #363
Kamliss
Użytkownik Forum

Kamliss's Avatar

Data dołączenia: 10 06 2007

Domyślny

Dla saphiry.... ratunku już niema.
Kamliss jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2007, 19:07   #364
Rafix17
Użytkownik Forum

Rafix17's Avatar

Domyślny

@up
Mozliwe ...ale nadzieja zawsze jest ;]
stary 24-09-2007, 19:16   #365
X-Anylon
Użytkownik Forum

X-Anylon's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2007
Wpisy bloga: 4

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cookly
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 9x
X-Anylon ma numer GG 5669015
Domyślny

@up
No niewiem...Grałem na tym świecie i jest gorocą ci powiem !

Topic:Ja mam nadzieję,że dacie sobie rade...Choć są małe szanse bo jednak Polska to niezorganizowany kraj ;p...Ale wieżymy w was...

Tropper - Zaginione Królestwo.

Strzel Anylon'owi notkę . Zapraszam !
X-Anylon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-09-2007, 22:12   #366
Rafix17
Użytkownik Forum

Rafix17's Avatar

Domyślny

@up
No ja troche juz tu gram wiem jak jest...ciezko masz racje ;p ale narazie daje rade mam 60lvl zobaczymy co sie da wiecej zrobic
stary 24-09-2007, 23:47   #367
SzuyA
Zbanowany

Data dołączenia: 06 03 2007
Lokacja: Kozienice

Stan: Zbanowany
Imię: Tritzum
Gildia: Masterplan
Świat: Saphira
Send a message via Skype™ to SzuyA
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darkvild Pokaż post

Niedługo będą pisać bzdury na forum, że Nobztrakt jest przyjacielem Polaków i to oni z wdzieczności i z dobrego serca oddają mu swoje bohy. Żenada...
ku**** a to nie prawda?:/ calutki czas myslalem ze dawali mu bohy bo go 'lubieja' :<
SzuyA jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2007, 16:17   #368
jed
Użytkownik Forum

jed's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra

Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
jed ma numer GG 3489504
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez X-Anylon Pokaż post
Topic:Ja mam nadzieję,że dacie sobie rade...Choć są małe szanse bo jednak Polska to niezorganizowany kraj ;p...Ale wieżymy w was...
A Polacy nie znają własnego języka...
stary 27-09-2007, 23:42   #369
Zhukova
Użytkownik Forum

Zhukova's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Wiem ze troche offtop ale cos ostatnio mnie cholernie korci zeby powrocic na saphire xP

Moze to dlatego ze juz mam dosc pi*******ych noobow na nonpvp a moze dlatego ze tesknie za wszystkimi z ab i saphirki =]

Jak sie komus chce napisac to mi powiedzcie czy sie oplaca wracac czy tez nie ;]
Zhukova jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2007, 10:58   #370
Rafix17
Użytkownik Forum

Rafix17's Avatar

Domyślny

@up
Jak moze sie nie oplacac wracac na saphire?? ;] Masz wrocic tu! ;p moze reszta ab teamu powroci tu za twoim przykladem Patrz mam 60lvl i nadal gram wiec ty tez dasz rade.
stary 28-09-2007, 14:38   #371
jed
Użytkownik Forum

jed's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra

Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
jed ma numer GG 3489504
Domyślny

Masz dość noobów na non-pvp? Co Ty powiesz? Kto Ci kazał tam grać? xD Ja nigdy nie pójdę na taki syf jak non-pvp...
stary 28-09-2007, 16:03   #372
Siergiey
Użytkownik Forum

Siergiey's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Gildia: Draco~ 4ever
Świat: j3bac tibie
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafix17 Pokaż post
@up
Jak moze sie nie oplacac wracac na saphire?? ;] Masz wrocic tu! ;p moze reszta ab teamu powroci tu za twoim przykladem Patrz mam 60lvl i nadal gram wiec ty tez dasz rade.
pffft i co wszyscy chcecie sie ogrniczyc do 60 lvl bo wiecej wam nobz wbic nie pozwoli? rotfl ;
juz podobno nawet tych cieciow na botach z hiberny sie czepil, wydajac polecenie wojny jakiejs low lew gildii przeciwko dark mortlzz(, kto wie, moze nawet ma tam jakiegos nup chara) przynajmniej tak twierdzi ZKITZTRAKT.
jedyny sposob w jaki mozecie zaszkodzic nubzowi do nie logowac sie na saphe i doprowadzic do jaknajwiekszej liczby opuszczenia ludzi ;; niech ten chuj tez nie ma przyjemnosci i zabawy z gry.
Siergiey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-09-2007, 20:00   #373
Rafix17
Użytkownik Forum

Rafix17's Avatar

Domyślny

@up
Grasz chociarz tu, ze taki "obezenany" jestes? Jesli nie mieszasz sie w nie swoje sprawy i wejdziesz do dobrej gildii to mozesz grac..jest kilku Polakow, ktorzy nadal tu graja i maja lande lvl 80+. I moim zdaniem jak Polacy nadal beda takimi ciotami, ze jak nobz powei do nich hunted, albo pay to wyskakuja z all eq albo leca do banq zeby dac mu kase z nadzieja, ze sie od nich odczepi to nadal bedzie gralo tu tylko tych kilku dobrych Polakow. Mi wiele razy kazali placic, kilka razy nawet bili mnie, ale ja nigdy im nie placilem nie staralem sie z nimi nawet rozmawiac porpostu dalej expilem i juz. A jesli chodzi o zrobienie na zlosc Nobzowi i innym co robia PA to Polacy nie moga odchodzic z tego serwera. Jesli powrocili by tu wszyscy, ktorzy zrobili minimum 40lvl to bysmy stanowili ogromna przewage na Saphirze. I co wtedy? Nobz nadal chcialby huncic wszystkich Polakow?? Nawet jakby chcial to by nie dal rady ;]

Rozumiem tych co skonczyli tu gre, bo Nobz albo ktos powiedzial im hunted ja tez jak dostalem pierwsze hunty moim druidem nie expilem przez tydzien. Teraz gram nowym charem wiem juz jak mozliwe unikac huntow ze strony swe i jakos daje rade.
stary 28-09-2007, 23:49   #374
Iks.de
Użytkownik Forum

Iks.de's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006

Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 27
Domyślny

Sorry. Ich weißt nicht.
Iks.de jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-09-2007, 00:19   #375
Zhukova
Użytkownik Forum

Zhukova's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Sep 28 2007, 22:13:02 CEST Killed at Level 39 by Adonis'Teun (+lag -.-)

Retired na zawsze.

Nie zapomnie o Tritzum[od zawsze na zawsze], Dook Tock, Melven (bro 4ever), Arad Knight, Cindy Meran, Herin Meran, Rafii, Swietochlowitz, Shaaron:*, John Trooper i mozliwe ze o kims jeszcze zapomnialem. :****

Adonis to moj byly pro ktory zabil mnie bo bylem skulled po uwolnieniu sie z trapa w carlin (musialem zabic jakiegos nooba).

Najwiekszy zawod - dark royal ktory jeszcze walil mnie za to ze tego goscia bilem zeby sie uwolnic. Jak widac wybral zasady od przyjazni

Prawdopodobnie bede jeszcze pogrywal na guardii albo skoncze z tibia.

Dziekuje jeszcze raz wszystkim ktorzy pomagali mi i grali ze mna...decyzji juz nie zmienie wiec nie przekonujcie mnie... bb wszystkim
Zhukova jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-09-2007, 00:31   #376
Rafix17
Użytkownik Forum

Rafix17's Avatar

Domyślny

Szkoda :/ to jednego mniej z Ab'Teamu...

CU Zhukova
stary 29-09-2007, 12:07   #377
SzuyA
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zhukova Pokaż post

Nie zapomnie o Tritzum[od zawsze na zawsze]

o kurwa ;*

died z mojej winy ; / sr zhuk
stary 29-09-2007, 12:10   #378
SzuyA
Zbanowany

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SzuyA Pokaż post
o kurwa ;*

died z mojej winy ; / sr zhuk
@fenisal

zlapie cie kurwo :>

@topic

btw. mi akurat pare razy pomogl bolter itp... np. jak mialem 40lv~ i mnie drion zajebal, szybki msg i driona zlapali.

Wiesz w neco jest cos takiego jak 'wiernosc', gdy jocka ( stary owner lootara) zostal zaatakowany przez jakiegos 50ek to cale neco zlecialo sie go zajebac... a wiec niema co tu pisac textow typu "neco nooby" bo jak narazie to graja na saphie najlepiej :

mi sie jak narazie dobrze gra wiec nienarzekam
stary 29-09-2007, 18:35   #379
Vassek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 05 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira / Askar
Poziom: 44
Domyślny

Dla Saphiry niema ratunku.
Ile juz ten temat istnieje ??
Ile osob juz zapowiadalo sie ze pomoze ??
Ile juz tutaj planow przedstawiono i cudownych srodkow na ocalenia Saphy ??

Chyba kazdy z was potrafi sobie odpowiedziec na to pytanie.
Ci co wbili tu jakies liczace sie lvl niewruca. Nawet jesli to syzbko yreyzgnuja bo
niema sensu walcyzc w pojedznke a oni/wy/my niepotrafimy sie tak
zorganizowac zeby zrobic cos znaczącego.

Jeszcze jakis czas temu takze mialem taka nadzieje.
"Wyzwolimy saphire"
Dalem sobie spokoj. Nie przez PA, bop niejest ono az takie silne ze nieda sie grac.
Jak ktos naprawde chce isc w gore to mu sie to uda.
Ale wlasnie przez polakow. Nie tych polakow noobow o ktorych ktos tu wspominal.
Tylko przez dupolizow.
Jak sie widzi Polaka (niemowie tu o 20-40 lvl) ktory pucuje sie Nobzowi i jego
pacholkom zeby tylko moc tu pograc i wbija kose w plecy swoim dawnym
kumplom tylko dlatego ze oni sa silniejszi i obce jest mu slowo przyjazn i
lojalnosc to sie odechciewa wogule posiadac jeszcze tu jaka kolwiek postac.
Vassek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 29-09-2007, 19:05   #380
Siergiey
Użytkownik Forum

Siergiey's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2004

Gildia: Draco~ 4ever
Świat: j3bac tibie
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rafix17 Pokaż post
@up
Grasz chociarz tu, ze taki "obezenany" jestes? Jesli nie mieszasz sie w nie swoje sprawy i wejdziesz do dobrej gildii to mozesz grac..jest kilku Polakow, ktorzy nadal tu graja i maja lande lvl 80+. I moim zdaniem jak Polacy nadal beda takimi ciotami, ze jak nobz powei do nich hunted, albo pay to wyskakuja z all eq albo leca do banq zeby dac mu kase z nadzieja, ze sie od nich odczepi to nadal bedzie gralo tu tylko tych kilku dobrych Polakow. Mi wiele razy kazali placic, kilka razy nawet bili mnie, ale ja nigdy im nie placilem nie staralem sie z nimi nawet rozmawiac porpostu dalej expilem i juz. A jesli chodzi o zrobienie na zlosc Nobzowi i innym co robia PA to Polacy nie moga odchodzic z tego serwera. Jesli powrocili by tu wszyscy, ktorzy zrobili minimum 40lvl to bysmy stanowili ogromna przewage na Saphirze. I co wtedy? Nobz nadal chcialby huncic wszystkich Polakow?? Nawet jakby chcial to by nie dal rady ;]

Rozumiem tych co skonczyli tu gre, bo Nobz albo ktos powiedzial im hunted ja tez jak dostalem pierwsze hunty moim druidem nie expilem przez tydzien. Teraz gram nowym charem wiem juz jak mozliwe unikac huntow ze strony swe i jakos daje rade.
he czlowieku gram tu przynajmniej 2x dluzej niz ty bo od poczatku serwera. nie jestem typem pg, nie lecialem z lvlem do przodu jak inni w DRACONIANS (wiesz wogole co to jest?) i pierdolisz. ; bylem w ooob, i to chyba jest najlepsza gildia na serwie po neco. w miedzy czasie zalapalem hunta od nokhi i mauka cortA - nie zrazilem sie xpilem sobie powolutku na pohu, zeby jak cos schronic sie w pz. i przestalem grac, zaczalem pogrywaC gdzie indziej. kupilem pacc, i wrocilem, expilem sobie pare dni na luzie, a kiedys tu pieknego dnia na ofa wpada nubz i mowi zem hunted za INSULTY. mysle se o chuj mu chodzi, i rozmawiam, cos o pokoju pierdole itp a on ze bohy. no kurwa nie dam mu swoich butow bo w czym bede mu s*******al pozniej? i przybiega lutar kungen i zaczyna sie dym ;[ wiec s*******am ale pizda. double ue - ja deep red hp - szybko uh - ledwno co na zolte mnie wyleczyl lol i oni znowu ue i deded.
a jesli nie wiesz kto ja, to chyba dosc dobrze sie ukrywalem zeby grac w spokoju nie? wiec mi nie pierdol ze jak nie bede sie mieszal i wejde do dobrej gildii to nikt mi nic nie zrobi. na kazdego z was po kolei przyjdzie pora. na jednego pozniej, na jednego wczesniej. ;
Siergiey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania