Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-10-2007, 06:25   #141
globi
Użytkownik Forum

globi's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez x86rush Pokaż post
Taaa brozyn jest znany z tego, że jak nie wie co odpisać z braku argumentów to wstawi jakieś gówno w stylu "cry me a river" etc ... cóż inteligentnej riposty to się raczej Osioł po nim nie spodziewaj

Ps. Widzę że nie tylko ja zauważam skłonności brozyna do wygrywającej strony w każdym konflikcie. Pan Krzysiu to taki tibijski kogucik na wietrze. Tam zapieje, gdzie wiatr zawieje ...

aaa i co do narodowości, to nie zapominajmy że pan brozyn jest z Halmstadu ... wyrzekł się swoich rodzinnych Pyskowic hahaha
Mało wiesz, a głupoty gadasz...

Loyal till the end...
globi jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-10-2007, 12:01   #142
x86rush
Użytkownik forum

x86rush's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007

Domyślny

Globi jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia to lepiej nic nie mów. Jeżeli już jednak zdecydowałeś się na odpowiedź na mojego posta to by wypadało chociaż napisać gdzie według Ciebie się mylę i podać ewentualny kontrargument. Nie zrobiłeś tego, więc nie mam o czym z Tobą polemizować. Cóż za szkoda.
Myślę też, że cytowanie całego mojego posta nie jest konieczne, jeżeli odpowiadasz bezpośrednio pod nim. Jeżeli więc nie chcesz być uważany za trolla internetowego w przyszłości, to odsyłam do netykiety.

Zauważyłem też Twoją tendencję do wypominania innym rzekomej niewiedzy:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Globi
Mało wiesz, a głupoty gadasz...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Globi
A co ty możesz wiedzieć?
Mam nadzieję, że w następnym poście oświecony Globi, rozwieje wątpliwości takiego plebsu, jak my i uraczy nas swoją wiedzą i mądrością.

Ps. Zaciekle tego brozyna bronisz. Mam nadzieję, że chociaż zyskasz sobie sprzymierzeńca tym wazeliniarstwem ... no chyba że to Twój chłopak ... jeśli tak, to rozumiem czemu tak za nim obstajesz, mimo jego zachowania ... czyżby zaślepienie ??
x86rush jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 14:17   #143
globi
Użytkownik Forum

globi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Ps. Zaciekle tego brozyna bronisz. Mam nadzieję, że chociaż zyskasz sobie sprzymierzeńca tym wazeliniarstwem ... no chyba że to Twój chłopak ... jeśli tak, to rozumiem czemu tak za nim obstajesz, mimo jego zachowania ... czyżby zaślepienie ??
Mniej niż zero... takich mądrych słów używałeś a końcówka taka... Brozyn is my rl friend, wiec czemu mam nie stawać za nim? Loyality ;]

Co do moich komentarzy, zostały zapewne źle zrozumiane, nie wywyższam się i nie mam takiego zamiaru, jestem zwykłym człowiekiem, wbrew niektórych opinii. Napisałeś, że Brozyn wybiera wygrywającą strone, tak? A skąd to możesz wiedzieś, podał Ci powód dlaczego przyłączył się do Aristocats, nie podał? Więc po co głupio (że tak się wyraże) komentujesz, ja powód znam i popieram go.

Wystarczająco wyjaśniłem? Jak coś mogę przeliterować, ale trochę to potrwa . Jeszcze jedno, głupie odpowiedzi do głupich komentarzy. Remember that.

Peace plebs

Loyal till the end...
stary 03-10-2007, 15:38   #144
x86rush
Użytkownik forum

x86rush's Avatar

Domyślny

...ależ Cię zabolała ta końcówka. Niestety moim zdaniem popierasz brozyna bezmyślnie we wszystkim co robi, tylko dlatego że to Twój kolega. Wiesz co? To nie jest lojalność, tylko ślepe uwielbienie. Rozumiem, że nic rażącego w zachowaniu brozyna nie widzisz. OK Twoja sprawa. Brozyn mówił że chciał pozostać neutralny i nie chciał podobno pchać się do tej wojny ale polacy go nękali, więc postanowił przyłączyć się do catsów. To by było tyle tytułem tej fascynującej opowieści o losach bohaterskiego brozyna. Jednak dziwi mnie to, że nie przeszkadza mu, że za kamratów ma wypaczonych rasistów jak Squidster, Drotter itp. Oczywiście mam nadzieję, że jesteś na tyle oświecony za jakiego się uważasz i wiesz o noobcharach catsów i o tym jak oni się zachowują w stosunku do polaków. (fajnie być prześladowanym tylko za to, że jesteś polakiem no nie ?) Nie chcę już komentować układania swastyki w Svargondzie i wykrzykiwania antysemickich haseł przez nowych kamratów brozyna, bo moim zdaniem zachowanie to jest infantylne i żałosne.Jeżeli Twój tak zwany przyjaciel popiera takich ludzi wstępując do ich gildii i walcząc po ich stronie, to świadczy tylko o nim. Szczerze mówiąc, to nie sądzę że jest z nimi dla ideałów. Oczywiście do POTN nikt również nie kazał mu się przyłączać, jeżeli jak mówi "nie ma tam kolegów".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez globi
jestem zwykłym człowiekiem, wbrew niektórych opinii.
Ten tekst mnie rozbroił. ... a co ? dla niektórych jesteś uber-człowiekiem ? fanklub masz jakiś ? mogę się zapisać ?

Ostatnio edytowany przez x86rush - 03-10-2007 o 15:47.
stary 03-10-2007, 16:53   #145
Dark Brozyn
Użytkownik Forum

Dark Brozyn's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice

Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Chłopcy z furory nie za bardzo mnie lubią, oni uważają że jak jestem z nimi to jestem fajny, nie jestem z nimi to nie jestem fajny. I oni obiecali mi kicka z pandorii to chyba nie będę im pomagał w wojnie żeby mnie później kopneli w dupę. Przegrali wojnę na Kyrze, Furorze i Morganie - teraz czas na Pandorię. I moja lokalizacja nie ma nic do tego, to chyba Ty liinek to piszesz i co Cię tak boli? Napiszę Pyskowice bo mi wszystko jedno co tam jest bo skąd się jest to stamtąd sie jest xD A żadnej skłonności to wygrywającej strony nie mam bo walczyłem tylko w wojnie przeciw glamour bo nie miałem wyboru bo też mnie chcieli wyjebać z serva. Osiol i nie martw się, jestem polakiem i się tego nie wstydzę, każdy to wie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek112 Pokaż post
mam pytanie gdzie jest miejsce z demonami szkieletorami tylko tak żeby tam dojść bez gigantów i gs i deold widoł
21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz
Dark Brozyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 17:12   #146
globi
Użytkownik Forum

globi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
...ależ Cię zabolała ta końcówka. Niestety moim zdaniem popierasz brozyna bezmyślnie we wszystkim co robi, tylko dlatego że to Twój kolega. Wiesz co? To nie jest lojalność, tylko ślepe uwielbienie. Rozumiem, że nic rażącego w zachowaniu brozyna nie widzisz. OK Twoja sprawa. Brozyn mówił że chciał pozostać neutralny i nie chciał podobno pchać się do tej wojny ale polacy go nękali, więc postanowił przyłączyć się do catsów. To by było tyle tytułem tej fascynującej opowieści o losach bohaterskiego brozyna. Jednak dziwi mnie to, że nie przeszkadza mu, że za kamratów ma wypaczonych rasistów jak Squidster, Drotter itp. Oczywiście mam nadzieję, że jesteś na tyle oświecony za jakiego się uważasz i wiesz o noobcharach catsów i o tym jak oni się zachowują w stosunku do polaków. (fajnie być prześladowanym tylko za to, że jesteś polakiem no nie ?) Nie chcę już komentować układania swastyki w Svargondzie i wykrzykiwania antysemickich haseł przez nowych kamratów brozyna, bo moim zdaniem zachowanie to jest infantylne i żałosne.Jeżeli Twój tak zwany przyjaciel popiera takich ludzi wstępując do ich gildii i walcząc po ich stronie, to świadczy tylko o nim. Szczerze mówiąc, to nie sądzę że jest z nimi dla ideałów. Oczywiście do POTN nikt również nie kazał mu się przyłączać, jeżeli jak mówi "nie ma tam kolegów".
Według mnie nie ma narodowości w Tibii <szkoda, że jest nas mało... swe rox, pl rox...>. Z racji powodu do wojny to przyznaje PotN rację, to co zrobili na PoI było... n/c. Pandoria jest takim światem, gdzie najpierw sobie najsilniejsi pomagają, by wykopać nowych, jakby ich nazwać, pretendentów do korony <np. Glamour>. Po czym następuje kopniak i w większości polska załoga dostaje po nosie, bo Glamour się do nich przyłącza... <szczerze mówiąc trochę tego nie czaje, ale cóż...>. Trzeba sobie radzić, btw. czemu Nilostan/Tie nigdy praktycznie nie miał u nich przypału, szacunek? Większość Polaków nie potrafi go zdobyć... Co do sytuacji Brozyna, to PotN nie okazało się wcale lepsze wyzywając go i jego rodzine, ale to tak jak w sytuacji Aristocats, nie są wszyscy tylko poszczególne pionki... A co do wielbienia Brozyna, nie dzięki, nie dzisiaj Menda nawet przyjechać nie chce <Brozyn xP>, ale fakt faktem to mój kumpel i staram się dementować różne plotki.

Cytuj:
Ten tekst mnie rozbroił. ... a co ? dla niektórych jesteś uber-człowiekiem ? fanklub masz jakiś ? mogę się zapisać ?
Haha xD, to juz musisz sam załatwić, znaleźć odpowiednie osoby, przejść wstępny egzamin i wtedy się zobaczy xP.

To się rozpisałem...

Loyal till the end...
stary 03-10-2007, 17:53   #147
DNX
Użytkownik Forum

DNX's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: niewiem :/

Imię: ? <<<
Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Skille: -10
Poziom mag.: 99
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn Pokaż post
Chłopcy z furory nie za bardzo mnie lubią, oni uważają że jak jestem z nimi to jestem fajny, nie jestem z nimi to nie jestem fajny. I oni obiecali mi kicka z pandorii to chyba nie będę im pomagał w wojnie żeby mnie później kopneli w dupę. Przegrali wojnę na Kyrze, Furorze i Morganie - teraz czas na Pandorię. I moja lokalizacja nie ma nic do tego, to chyba Ty liinek to piszesz i co Cię tak boli? Napiszę Pyskowice bo mi wszystko jedno co tam jest bo skąd się jest to stamtąd sie jest xD A żadnej skłonności to wygrywającej strony nie mam bo walczyłem tylko w wojnie przeciw glamour bo nie miałem wyboru bo też mnie chcieli wyjebać z serva. Osiol i nie martw się, jestem polakiem i się tego nie wstydzę, każdy to wie.
Po pierwsze nikt cie nie lubi od nas :F
Po 2 przegralismy na Furora a nie na jakiejs kyrze czy morganie
Po 3 kotku twoj jihranek mial mial tam 140ek Anadumim czy jakos tak i mu pojechali do 98 lvl:S

I FAJNIE ZE JESTES POLAKIEM XD
stary 03-10-2007, 18:15   #148
Dark Brozyn
Użytkownik Forum

Dark Brozyn's Avatar

Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice

Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Już wszystkie chary kupiłeś i porozdawałeś je kretynkom z furory? Ponczku :>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slawek112 Pokaż post
mam pytanie gdzie jest miejsce z demonami szkieletorami tylko tak żeby tam dojść bez gigantów i gs i deold widoł
21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz
Dark Brozyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-10-2007, 19:08   #149
x86rush
Użytkownik forum

x86rush's Avatar

Domyślny

Tak więc Brozyn widzisz, jesteś po stronie aristocats, bo nie chcesz być wywalony z serwa, mimo tego jacy (w przytłaczającej większości) są członkowie tej gildii. Oczywiście powodem mojej niechęci do nich nie jest ich przynależność narodowa, ale fakt jak traktują polaków za sam fakt bycia polakiem. Wiesz, może Ci nie przeszkadza że Suvri swego czasu (jak jakiś idiota wymyślił rasistowską wojnę pl-swe) biegał pod Carlin i wydzierał ryj "burn poland" (czy tam polacks). Dla mnie jednak takie zachowanie coś znaczy i nie przyłączyłbym się do nich nawet kosztem wywalenia mnie z serwera. Ok może Twój lvl więcej znaczy od mojego, ale dla niektórych ideały znaczą więcej niż bycie w wygrywającej gildii. Szczerze mówiąc POTN nie ma szans na wygranie tej wojny, więc i tak nie zostałbyś wykopany z pandy, ... no chyba że któremuś z Twoich aktualnych towarzyszy broni by się coś w Tobie nie spodobało (czyt. znalazłby sobie pretekst do unjusta) Z drugiej jednak strony rozumiem to, że nie chciałeś się przyłączyć do POTN. Również nie popieram acc-buyerów. Jechanie po Twojej rodzinie również było na poziomie 11-latków spod depo. Liinkiem oczywiście też nie jestem. Wiem trochę o Tobie, bo pamiętam czasy jak miałeś 60 lvl. Wtedy jeszcze dało się z Tobą pogadać. Dzisiaj niestety włączyła Ci się bramka levelowa w oczach i od jakiegoś czasu przestałeś dostrzegać komunikaty od ludzi poniżej 100 lvl. Zresztą teraz i tak nie mam już Ci nic do powiedzenia.

aaa i życzę powodzenia u boku nowych "przyjaciół"-rasistów. Szkoda, że nie widzisz że ich zachowanie i nienawiść do polaków tyczy się również Ciebie.

Ostatnio edytowany przez x86rush - 03-10-2007 o 19:16.
stary 03-10-2007, 20:16   #150
Macjei
Użytkownik Forum

Macjei's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Częstochowa

Stan: Na Emeryturze
Imię: Kuvok
Domyślny Ch..a prawda

drogi DNX przestań pie.....ć głupoty jak nie wiesz jak było. Na Morganie miałem 90 Ed mojego chara. Pomagałem expić koledze 150msem a tego 140Ek dostałem tylko na war. Tak więc nic mi nie pojechali a że hacka obskoczył właściciel to już inna bajka. Co do Brozyna jego wybór miał okazje dołączyć wykorzystał ją i teraz on jest teraz w dogodnej sytuacja. Na koniec już przestańcie spamować na forum i zajmijcie się war bo jak na razie na postach się kończy.

Nie chcę mi się już tu pisać bo żałosny robi się ten temat. Ciao
stary 03-10-2007, 20:42   #151
Murderer
Użytkownik Forum

Murderer's Avatar

Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: Głuchołazy

Stan: Niegrający
Gildia: Dies Irae
Poziom: 314
Murderer ma numer GG 6920782
Domyślny

Jesli zasluzysz na szacunek, to nie uslyszysz zadnych rasistowskich wyzwisk pod swoim adresem.
Murderer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2007, 09:54   #152
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Murderer Pokaż post
Jesli zasluzysz na szacunek, to nie uslyszysz zadnych rasistowskich wyzwisk pod swoim adresem.
To ma byc usprawiedliwienie? Czyli wedlug ciebie jesli jakis Szwed wyzywa Polaka(Nieszanowanego Nooba) ze wzgledu na narodowosc to wszystko jest ok i to juz nie jest rasizm? rotfl
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2007, 10:50   #153
Pandorian technomancer
Użytkownik Forum

Pandorian technomancer's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2005

Profesja: Master Sorcerer
Świat: PA - ndoria
Poziom: +70
Skille: 28/28
Poziom mag.: 83
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Murderer Pokaż post
Każde wyzwisko skierowane w stronę Polaków jest skierowane w moja stronę.
A Ty jeśli uważasz ze pod Twoim adresem nie są kierowane wyzwiska obrażające Twoja narodowość to już nie mój problem.
A tak poza tym Andy w rozmowie ze mną wyraził dość obraźliwą opinie o Tobie. I z tego co wiem po wygranej wojnie to ty będziesz pierwszy do wykopania z serwa bo zdaniem większości graczy Aristocats zdobyłeś zbyt mocna pozycje na serwerze. A co do szacunku to ty go nigdy nie miałeś na tym serwerze zawsze byłeś tylko marionetką.

btw. widzialem twoja fotke z reala fajna masz różowa polówke i buciki ferrari
huauhauhuauhauhua
Pandorian technomancer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2007, 11:36   #154
x86rush
Użytkownik forum

x86rush's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Murderer
"...buty Ferrari i różowe polówki, na mieście mnóstwo pedałów..."
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pandorian technomancer
btw. widzialem twoja fotke z reala fajna masz różowa polówke i buciki ferrari
hahahaha OWN3D
stary 04-10-2007, 16:02   #155
Murderer
Użytkownik Forum

Murderer's Avatar

Domyślny

Chcialem zaproponowac psychiatre ale widze ze okulista tez nie zaszkodzi.

edit:

Ostatnio edytowany przez Murderer - 04-10-2007 o 16:16.
stary 04-10-2007, 18:55   #156
DNX
Użytkownik Forum

DNX's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: niewiem :/

Imię: ? <<<
Profesja: Elder Druid
Poziom: 1
Skille: -10
Poziom mag.: 99
Domyślny

no widzisz jihranek ale grales na nim a ja mam na mysli ze nikt kto jest z furory nie gral na morganie na kyrze to chyba hasek ma 60 rp Xd
kaiobito tez nie jest moj i co z tego xD
stary 06-10-2007, 15:27   #157
Murderer
Użytkownik Forum

Murderer's Avatar

Domyślny

Pozdro ;d
stary 06-10-2007, 21:25   #158
ragafewee
Użytkownik Forum

ragafewee's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2004
Lokacja: Staszów

Imię: Ungradia
Gildia: Sorrow
Poziom: 124
Skille: 94
Poziom mag.: 20
ragafewee ma numer GG 3811569
Domyślny

ohoho PA się zaczęło kolegów Aristocats na polakach xD
ragafewee jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-10-2007, 18:28   #159
Kakis
Użytkownik forum

Kakis's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2007
Lokacja: Londyn

Imię: Imrae
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 105
Domyślny

Extermination już od dawna robi PA na Polakach, dziwie sie troche ze Aristocrats zaczeli tak późno.
Kakis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-10-2007, 22:19   #160
Malitian
Użytkownik Forum

Malitian's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2006
Lokacja: Białystok

Świat: Danubia
Domyślny

Hmm czyli jeżeli ktoś mieszka w szwecji to jest od razu rasista? Dobrze wiedzieć thx chłopaki jednak ja bym wam radził wziasc sie za wojnę bo już chyba długo nie pogracie
Malitian jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania