|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2007
Profesja: Sorcerer
Gildia: Sonic
Świat: Silvera
Poziom: 20
Skille: 20
Poziom mag.: 18
|
![]() Sprawa wygląda tak :
35 EK, skille : 70/70, EQ : Royal Helmet, AOL, DSM, Knight legi, bohy, demon shield, bs oraz 70k w depo. Pytanie jest następujące : jak i gdzie oraz z jakimi kosztami najszybciej jak tylko możliwe wbije 50 ? Oraz ile to zajmie ...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
|
![]() Według mnie powinieneś lecieć na poh albo na ankh na dragi według mnie najlepsze rozwiązanie z tym że na pohu mniej stracisz chyba ;p(poh - cycki,dragi,slimy, moze gsy ja kdasz rade XD )
Nie widzę żadnych zmian, widzę tylko twarze rasistów Nieuzasadniona nienawiść rasowa, której doświadczamy, Przynosi hańbę, zastanawiam się co można uczynić By świat stał się lepszy, usuńmy to, co złe Oczyśćmy ludzi ze złego, a będą dobrze się zachowywać Bo dziś wieczorem zarówno Czarny jak i biały palą crack Uspokajamy się tylko wtedy, gdy wzajemnie się zabijamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
-Żółwie(all poziomy, oczywiście jeżeli nie ma przeludnienia na twoim servie) -Scaraby( myślę że po upie spokojnie) Te 2 miejsca powinny pomóc ci szybko wbić ten 50 lvl.Życzę powodzenia.
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() stone tomb, pierwszy poziom za teleportem.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Tylko i wyłącznie barbariany na małym campie... Dragi/Scaraby na tym lvlu to nie jest dobry exp ;]
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() scaraby to za maly exp, dragi to za duze waste. Na malym obozie barbow mam 45k/h.
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
jakos kiepsko widze 35 eka tam... musialby omijac DSy i vampy wszystkie toć ty chyba nie wiesz ktory to mały ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() jesli pozna teren bedzie musial bic najwyzej 1 vampa na raz i bez probemu moze omijac dsy.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do obozow nie zaliczam tego w gorze, to jest jak resp draga kolo kazz.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale na respie draga w kazo nie wbijasz 25-30k/h ...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale dalej jest to gowniany resp.
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() -laguna island,
-tomby, -scaraby, larvy, -dwarf guardy Wedlog mnie oczywiscie ;] |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dobry wydajny exp to:
Tortoise - do 40k/h (2,5k/h, jeśli wylecą War Hammery to 4k) Scaraby - do 30k/h (3,5k/h) Katedra (tylko 1 poziom) - do 25k/h (4k/h) Barbariany - do 30k/h (3k/h, jeśli jakiś fajny loocik to nawet do 10k, ale bez mfów lub life ringów można mieć spore waste)
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() dla 39 ek albo 39 ms to jest zajebisty exp zwazajac na to jaki tam zysk jest, a ze CIPy tak rozpieścili palkow ze taki 39 rp jak ty uwaza ze 30k/h to gowno to juz komentowac nie bede...
btw, ja przed upem wbijalem 60 lvl na guardach nie prekraczajac 35k/h (zapewne ty nigdy nie widziales tibii 7.9...) bez mf waste? z tego co zauwazylem uhy są minimalnie bardziej opłacalne ( i to te kupowane po 175 gp w sklepie)
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, 7.1 wyszlo zdecydowanie po 7.9 i wcale nie widzialem. Sam mojego 80 rp wylvlowalem na dragach, mojego 68 ek na scarabach. Ale skoro TERAZ mamy lepszy exp, to po co tracic czas na gorszym? W tej grze nie chodzi o klimat tylko wysokosc lvla i skili.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2007
Lokacja: Br-wo
Imię: Ghost Speeder
Świat: Honera
Skille: 88/89
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Żółwie , Scaraby , Minoski (Darashia,Wieża) , Dragi(jak jestes kasiasty). Możesz iść jeszcze na elfy obok veno ; )
|
![]() |
![]() |