|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Kto wygrał ? Tusk Czy Kaczyński ? | |||
Tusk |
![]() ![]() ![]() ![]() |
78 | 60.94% |
Kaczyński |
8 | 6.25% |
Remis |
4 | 3.13% |
Nie oglądałem/łam bo sie bigos gotował. |
38 | 29.69% |
Głosujących: 128. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
J****j się w główkę. =) @Topic Ja niestety gotowałem bigos. =/
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() mowcie co chcecie ale jezeli wygra Tusk i sprywatyzuje szpitale to bedziemy miec fajnie , Tusk jest dobry dla bogaczy :>
![]() "Ceną była śmierć za wolności smak. Choć minął czasu szmat, ty pamiętaj brat Ceną była śmierć, życie oddał dziad 63 dni chwały, nie przeliczając strat" Ostatnio edytowany przez Colo_2006 - 12-10-2007 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 10 2007
|
![]() Definitli Tusk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Ironia, mój drogi.
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Glamri
Jak jesteś lewakiem to możesz spokojnie uznać swoje poparcie dla gospodarki PiSu bo są socjalistyczni ![]()
... Ostatnio edytowany przez Smetana - 12-10-2007 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Tusk wygrał 100% ;D
Kaczyński kłamał w żywe oczy i jak zawsze na zadawane pytanie odpowiadał, ale nie na temat<lol> Nie wiedział co mówić. Tusk doskonale przygotowany ![]() Mam nadzieję, że Tusk wygra te wybory bo inaczej uznam ten kraj za ludzi nie umiejących słuchać ze zrozumieniem! @edit Sorry nie skumałem, że napisaliśmy post w tym samym momencie O co ci chodzi bo nie rozumiem?? Ostatnio edytowany przez Tibia6669 - 12-10-2007 o 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() @2up
To przeczytaj jeszcze raz i się zastanów, albo wróć do szkoły, bo widzę, że czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoją mocną stroną.
Martka's last.fm Ostatnio edytowany przez Martka - 13-10-2007 o 18:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() a ja mam nadzieje ze Tusk znowu przegra
@down chyba 2up
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2UP
Jeśli nie umiesz zrozumieć co ja napisałem to lepiej idź się lecz Colo_2006 Podaj mi 1 argument dla którego powinien wygrac kaczor??!!! Przecież on kłamie w żywe oczy!!! Pewnie nawet nie wiesz o co chodzi w polityce i mówisz tak bo twoi rodzicie popierają Pis i kaczki.... Czekam na odpowiedź Ostatnio edytowany przez Tibia6669 - 12-10-2007 o 23:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() a wiec drogi kolego jak dla mnie to nawet Kwach ze swoją chorobą wygrać , poprostu nie lubie Tuska i tyle :> a co do moich rodzicow nie wkladaj nosa tam gdzie nie powinienes .
PS nie popieraja PiSu ani Kaczek
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() To co wolisz aby wygrał PiS i chcesz płacić ogromne podatki za "NIC"??
A może poprostu nie chcesz aby wygrało PO?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
|
![]() Apeluję do modów o zrobienie porządku bo niedobrze mi się robi od kłótni dzieci szatana. A wypowiedzi w stylu "Tusk wygrał, Kaczyński jest zły" nie poparte żadnymi argumentami świadczą o dużej podatności na mediową propagandę i obniżają poziom dyskusji (zresztą na co ja liczę na forum gdzie większość jest <15 lat
![]()
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS I niema co sie klocic , przeciez to tylko polityka .
![]() "Ceną była śmierć za wolności smak. Choć minął czasu szmat, ty pamiętaj brat Ceną była śmierć, życie oddał dziad 63 dni chwały, nie przeliczając strat" Ostatnio edytowany przez Colo_2006 - 12-10-2007 o 23:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Przy obecnym stanie służby zdrowia i tak musisz leczyć się prywatnie, a w prywatnych szpitalach w malych miastach dalej istnieje korupcja. Po drugie nie zakładają oni całkowitej prywatyzacji slużby zdrowia, przynajmniej nie od razu.
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem.
Ale zależy jakiej wielkosci miasta masz na mysli :> W moim miescie nie jest tak zle, ale pewnie jak wszedzie jest korupcja.
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiadomo, że zawsze zwolennicy PiS i PO będą się kłucili. Ja nie rozumiem ludzi którzy popierają PiS.
"Zabrać babci beret"!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Z tym bigosem mi się spodobało,to zaznaczyłem.
@ Topic. Tusk.Miały być trzy miliony mieszkań,są mieszkania po trzy miliony.
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Platna sluzba zdrowia pod rzadami PO to jest argument na poziomie narzucanej sila eutanazji jako wyniku wstapienia do UE. @Smetana: PiS w sprawach gospodarczych nie jest socjalistyczny tylko niekompetentny.
![]() |