|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Leszno
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam ponownie! Kolejny problem mam, mianowicie, gdzie (na faccu) jest najlepsze miejsce do mojego pierwszego razu
![]() P.S. Jeśli masz zamiar napisać mi że to był spam, to już było, "szukaj", napisz mi to na priv. Oczekuje prostej odpowiedzi.
daruje sobie to już nie wróci Ostatnio edytowany przez Gravler - 13-10-2007 o 23:57. Powód: No to sensu nie miało...;> |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() legowisko niedaleko thais, lub jaskinia w drodze do amazon camp na wschód od kazadroon.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... no to jeszcze może odpowiedz na drugą część mojego pytania...? ;D (od którego mlvlu i lvlu moge zacząć...)
daruje sobie to już nie wróci Ostatnio edytowany przez Gravler - 14-10-2007 o 00:01. Powód: te pozne godziny zle na mnie wplywaja ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Szprotawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ribik
Profesja: Paladin
Gildia: Fallen Angels of Spirit
Świat: Vinera
Poziom: 29
Skille: 69/54
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() magiem bez paca bez waste hmm...np z 2 ds mugłbyś expić od 35 lvl z 40 mlvl myśle ds zrobią swoje a ty z hmm możesz pobić żeby dostać więcej expa
13:19 Diro Draxi [8]: gdzie jestes? 13:19 Ribik [18]: w dp 13:19 Diro Draxi [8]: acha 13:19 Diro Draxi [8]: a to daleko thais?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja na knighie zaczołem na dragach expić regularnie od 23 lvl z 3 mlvl w kazadroon ustawiałem dragi między krzakami albo w jaskini up/down lub normalne solo
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No, to sobie troszku poczekam :/ grrr, to żeby bezpiecznie pość na draga musioałby mieć 30 lvl... :/ ..."Aaaaa miało być tak pięęęęknie"....
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() na 20 lvl z bp pełnym uhów...;] może się uda
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No. Tu mnie ucieszyles ; ] biore bp uhów, 2 bp hmm, 2 mf, jakiegoś tam, byle ghoula i mam draga
![]()
daruje sobie to już nie wróci Ostatnio edytowany przez Gravler - 14-10-2007 o 00:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Guuuuupek/newb.
Złoży sie na combo i nawet uhy nie pomogą, to raz. On sie pytał o sorca nie o knighta, a to że ty "expiłeś" na dragach knightem z 3 m lvl to też dobry żarcik-.- @topic Możesz i od 28 lvlu z dsami w kanionie w Kazz, ale nie licz na dobry exp i loot :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() Od 28 lvl z jednym DS + hmm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
ale w kazo nie ma expowiska z dragami... :<
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2007
|
![]() Proponuje na polnoc od Thais wchodzisz w dziure masz korytarzyk jednokratkowy i po kilku "krokach"masz wielka jaksinie z jednym dragiem.
Ja tam bylem na pierwszym razie z 20 palkiem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2007
|
![]() ja mam małe pytanie jaka profesja jest najlepsza na draga? (bez pacca mi chodzi)
Ostatnio edytowany przez filip1432 - 15-10-2007 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hmm... temat zamykam bo odpowiedz jucej mi nie trzeba. Dziękuje wszystkim którzy nie powtarzali wypowiedzi innych.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Po update'cie to knight i paladyn.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |