|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
Powiadasz że DL są nie opłacalne dla Sorca? :X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Dublin
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Skille: 63/61
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
heh Takich nie lubie najbardziej... Ostatnio edytowany przez Sardendor - 16-10-2007 o 15:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Hydry mają kombo 500+ (dostałem 515 na 60 lvlu ekiem, prawie full set)
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() a moze frosty ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jedyne rozsądne expowisko dla sorca gdzie sie zwraca w 98% przypadków a czasami jest niezly profit to quanary na gs island, jak jeszcze grałem potrafiłem z gfb i visem wyciągać tam po 130k/h(ofc po upg), trzeba uważać tylko na te hydromacery bo jak będziesz bić 2 (czego trzeba unikać) to mogą ci combo ladne zapuścic. Zależy po ile fish finy są na serwie i czy duzo ludzi kupuje, na Neranie po 10-12k chodziły a z 20 bp mf co starczało na godzinę expienia wyciągałem minimum 2 fish finy ( max 6 ;P ) Hydry sa narazie za mocne, dle jeszcze groźniejsze, behe to waste w kosmos, po upg pozycja sie zmieniła ek i palki mogą solować mocniejsze potworki bez waste a ms i ed muszą ganiać za słabszymi xD
![]() |
#28 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Hydry solo mam za sobą, dziś dl solo tez
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2006
Lokacja: Rzeszów
Imię: Iron Xardas
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
|
![]() Tja... Dokładnie ktoś tam @up ujął.
Quary są spox, zależnie od tego ile kosztują fish finy na danym serwie. np eternia - 4-5k. Jak chce żeby się zwróciło to musze lootnąć conajmniej 3. A to mi da i tak 12-15k wiec ' ![]() Bylem na Behe solo - waste w ch*. Bylem na hydrach - nie ma rh/boh etc = waste w ch*. Bylem na DL tak jak hydry tyle ze rh/dsm/fsy jak nie ma loota = waste. Bylem na gs'ach jak nie leci ci karm czy silk czy cos tez waste. I znow to samo na quarach zaleznie od serwera. Jedynym sensownym miejscem teraz jest edl/vdl do ktorego piekielnie ciezko sie dostac. No i warlocki... ale przed ~130lv nie polecam z wlasnego doswiadczenia. Sry za offtop ;p @down edl - edron dragon lair (czyli spawn pod ziemią nie mówie tu o tych 2x) vdl - venore dragon lair czyli tha best miejscowka po tym update a raczej jedyna 'kozacka' Ostatnio edytowany przez Iron'Xar - 18-10-2007 o 21:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() co to jest edl i vdl?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: Szczecin
Imię: Kyyuo
Gildia: Dark Squad
Świat: Premia
Poziom: 159
Poziom mag.: 71
|
![]() ja przed updatem siedziałem Druidem (teraz rookniety) ~83 lvlem na hydra island i sie zwracało...szło około 700 800 many na hydre (solo bez utamy) nie wiem jak teraz ale to kwestia hitów z visa aby zabiajc hydre w miare szybko (pamietajmy ze leczy sie extremalnie mocno)...bo hp masz wystarczająco.....hydry to nie za dobry pomysl ...ale dle to juz sie da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Co do quar to malada ze scoutami nie jest oplacalna bo jednak sa wszytkie rodzaje i nie pojedynczo. Lepiej zrobic explorera do calassy i misje na frozen trench. Zaczac od -1 gdzie sa 2 najslabsze rodzaje. Lot fish finy ale rownierz blue robe co zwieksza mozliwosc zwrotu. Polecam obejrzec film Cichego z frozen. Mysle ze to ciekawa miejscowka.
Co do tych co wymieniles. Behe mija sie z celem. Dl ryzyk. Hydry... Nie solo. Z blokerem po 3 na raz z morta. Mniejsze waste. |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() A więc hydra bardzo ciężko, leczy się masakrycznie, do tego ten paraliż, ale na upartego pada. Dl luzik jeśli bez dragów. Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
MASAKRA... Behe nie da sie bic z visa na Dlach on expi bo sam widzialem i niuce mu to idzie hydry bija combo do 750 a nie 350... Hiho NOOB Xd ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Siemiatycze
Imię: Moon Durus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 181
Skille: 29
Poziom mag.: 76
|
![]() Cytuj:
lol hydra max combo 675 tak samo dl a behe bije sie z morta @ po update możesz spokojnie iść na hydra isle i lurowac po 1 hydra do wyjścia i stojąc na skos bić z jakiegoś strike , nie wiem na co będzie czuła , nawet bez utamki cię nie zabije na combo , bo combo nie bedzie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() ale po update juz nie bedzie takich mega super hiper combo ^^ wiec bedzie lepiej... wtedy to juz bedzie mogl se pozwolic na luzie hydry DL'e
![]() |
![]() |
![]() |