|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
"Narzekałem, że nie mam butów, dopóki nie spotkałem człowieka, który nie miał nóg" |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#83 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Lepszy wróbel w garści niż gołąbek na dachu.
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||||||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Zrozum, że życie dla każdego wygląda inaczej. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Samobójstwo popełniamy pod wpływem emocji, tak mi się wydaje.
I żadne przemyślanie tu nic nie zmieni, mając na myśli to, że dana osoba naprawde chce sobie odebrać życie.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Czy zdarzyło mi się o tym mysleć? ba, żeby to tylko raz... coś mnie w tym kręci ale aktualnie ratuje mnie mój światopogląd - "samobójcy to egoiści i debile", gorzej jak ten światopogląd padnie :S
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Dla mnie samobójcy są zwyczajnie bezwartościowi. I lepiej, że odbierają sobie życie. I tak odsetek nienormalnych ludzi jest zatrważający.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Up i wszyscy o takich samych poglądach
Też oczywiście nie popieram samobójstwa, ale ciekawe czy byście tak mówili, jakby samobójstwo popełnił ktoś Wam bliski... @Down Wiesz, łatwo tak powiedzieć... Przy stracie kogoś bliskiego niestety nie jest już tak łatwo. Ostatnio edytowany przez Grocix - 20-10-2007 o 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() uważał bym, że są to nadal zasrani egoiści którzy nie myślą o tym, co będzie z otaczającymi ich osobami... -.-"
![]() |
#91 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2005
Lokacja: Dębica
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
![]() |
![]() @Onori
Wy, czyli? Samobójcy? Samobójcą jest ktoś kto samobójstwo popełnił, a nie o nim myśli. @Down W takim razie niech nie rozróżnia ludzi na "my" i "wy" ![]() Ostatnio edytowany przez Grocix - 20-10-2007 o 18:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ależ to jest oczywista oczywistość
![]()
![]() |
#94 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() Cytuj:
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#96 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Las Vegas, Podlaskie.
Wpisy bloga: 4
Imię: pani destrukcji
Profesja: Knight
Świat: kraina czarów
|
![]() Onori, za dużo Cierpień młodego Wertera? Zachowujesz się jakbyś był istotą wyższą od pozostałych, nas - nieczułych śmiertelników, uduchowioną. Chcesz popełnić samobójstwo? To albo idź do psychologa, albo przestań pieprzyć jakie to życie niemiłe i spróbuj spojrzeć na nie z innej perspektywy. Jest także trzecia opcja, która jest jednak najgorsza ze wszystkich. Samobójstwo.
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() przeciez samobojcy boja sie zarowno smierci jak i zycia. poprostu wola zginac niz zyc, bo to znacznie prostsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
|
![]() eh
Fajna kłótnia się tu rozkręciła poprostu żyć nie umierać. Czy wy ludzie nie potraficie normalnie porozmawiać? Znalazłem tylko kilka osóbek, które zachowały sie należycie... @topic śmierć? Śmierci się nie boję jedynie płaczu, bólu moich bliskich. Co sądzę o samobójstwie? Moim zdaniem byłaby to kompletna strata tego co najcenniejsze czyli rodzina, przyjaciele, lotr, komp, sport, a nawet problemy. Nigdy nad tym nie myślałem poważnie. Jeżeli samobójcy nie potrafią się tym cieszyć to widocznie maja jakieś problemy. Według mnie nie podchodzą do nich racjonalnie i kierują sie uczuciami jakby na to zasługiwały. Żal sie robi gdy widzę osoby zataczające kolko w ciągłym przypominaniu sobie tego co złe zapominając o tym co dobre. W skrócie wole kierki. ![]() P.S. Życie sie ma jedno wiec uszanujcie to. (inne życia też) |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() @Mamba
Wertera czy Wernera? Bo może mi pada na mózg Werner Broch z Warhammera, ale Werter mi nie pasuje ![]() @Mały Offtop Fajnie by było, jakby było tak, jak w Świecie Dysku - po śmierci jest to, czego oczekujesz. |
![]() |
![]() |