|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Sam sobie odpowiedziales, teraz jeszcze przyjrzyj sie ile tej korupcji zlikwidowali.
|
![]() |
#82 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Najlepsze rozwiązanie, stosowane w większości stanów w US & A. Szpital to fabryka "produkująca" zdrowie a nie miejsce ciągłych strajków. Płatny szpital - większe zarobki lekarzy i pielęgniarek, lepsze traktowanie klientów, brak strajków. Czego chcieć więcej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() No tak, przecież to wina PO i SLD, że PiS postępował w taki sposób.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
Tusk... Brzyyyyydal...
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2007
|
![]() Szkoda, że nie było podziękowań ze strony byłego premiera dla jego grzybka. No cóż - niefart, z niego żaden autorytet
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Niestety muszę odejść.Na zawsze.Tibia mi się znudziła i jak widzę wasze wypowiedzi 1bp na 12h to mnie skręca. Jesteście tak samo zepsuci na umyśle jak Tibia. Ocknijcie się ! Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 23-10-2007 o 02:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Janikowo/Toruń
Imię: Messiayh
Świat: Inferna
![]() |
![]() Cytuj:
Zal czy nie?
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() @Shadowsong
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...1193131808.478 Z tajnych źródeł to ja wiem, ze G. Bush ma sztamę z T.org.pl. /-;
![]() |
![]() |
#92 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Mówiłem o tym fragmencie z Twojego linka:
"dowiedział się "Dziennik" ze źródeł w Pałacu Prezydenckim." Ja zaś wkleiłem swój link, by pokazać odpowiedź na te zarzuty.
![]() |
![]() |
#93 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Cytuj:
![]() EDIT: Ja tego nie robie dla postów -.-' Po prostu mu odpowiedziałem. Z reszta koniec tematu i offtopu. Spadam, narq ![]() Ostatnio edytowany przez Rohas - 23-10-2007 o 22:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() @up
Po co, jak można nabić trochę postów.
![]() |
#96 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Tym bardziej, że forum nie ma licznika :O
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() Licznika? Dla prawdziwych spamerów licznik nie istnieje nawet jak go nie ma na forum.
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() jest tylko ukryty pare osob na forum ma wstawiony. A no i niektozy chca dobic 500 psotow zeby bylo widac w ostatnich postach uzytkownika =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
loool jak oni jescze nie zaczeli na dobre rzadzic -.- co mieli zrobic jak przedwczoraj byly sondaze, potem wyniki wiec mieli w 1 dzien usunac korupcje, poprawic stosunki zagraniczne i moze jeszcze ceny w sklepach obnizyc? to co jutro bedzie!! oO topic: no i sie ciesze ;> wieze ze PO da rade! od poczatku bylem za nimi, cala moja rodzina tez xd sie pochwale ze moj przyszly szfagier(ort?) drugi raz jest poslem xdd (2 lata temu i teraz) i gites, spieprzaj dziadu (do pisu)
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 11 12 2004
Lokacja: Forgotten Land
|
![]() @Darkus Svenus
Ja nie mowie, ze PiS byl idealny i wszystko robil dobrze. Stwierdzilem tylko, ze duzo osob nie potrafi zargumentowac swojego najazdy na PiS. Nie mowie, ze wszyscy, ale duza czesc poprostu podaza za tlumem/rodzina/znajomymi. Nie trzeba byc politologiem, aby miec swoje wlasne zdanie i umiec je uzasadnic. Co do prezydentow i innych pionkow - przeciez duza wiekszosc z nich pokonczyla zawodowki, nie ma matur itp itd. Jeden jest alkoholikiem, drugi ma wade wymowy, trzeci jest zydem, czwarty to komuch, piaty nie zna hymnu, szosty blablabla. Mowie - Polska nie dorosla jeszcze by zylo sie w dostatku. Bawia mnie natomiast komentarze niektorych ludzi z telewizji. Zbigniew Holdys stwierdzil, ze byl na wyborach tylko raz (nie liczac tych wyborow). Nawet w 89 nie pofatygowal sie mimo sytuacji jaka byla. Teraz nagle wielkie zbulwersowanie i az musial isc glosowac... Jesli teraz jest gorzej jak przed 89 to wybaczcie - czegos nie rozumiem. Mozna zalozyc ogolny temat o polityce i tam prowadzic konwersacje.
![]() Pieśń II: Honor Niech ktoś zawoła, że broda hańbą jest A hańbą dla mnie będzie, go o głowę nie skrócić Niech ktoś zwątpi w prawość mych braci, Niech bogom swym dziękuje, jeśli kalectwem go tylko oszpecę, Bo wstydem jest nie szanować Tego co dla innych święte. Słabością jest duma, jeśli Honorem i szacunkiem w ryzach nie trzymana. Rozważania tego, co mianem zabójcy okrzyknięty, Który czuje, a los dla niego jedyny... |
![]() |
![]() |