|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Witam, nie wiem gdzie o tym napisać, ale jest szansa, że Kings of Metal czyli MANOWAR ;] może zawitać w Polsce. Jest tylko jedna sprawa trzeba oddać swój głos. To nie jest żaden keylogger, a pisze tutaj dlatego, że niewiem gdzie o tym poinformować ludzi. Możecie to sprawdzić, wiem, że wklejanie linków jest zabronione, moge dostać bana, ale w linku nie ma żadnej końcówki, sami możecie to sprawdzić, ściągająć przed tym Owntibia. Więc trzeba wejść na strone http://www.gondolin.pl/index.php?opt...&limitstart=50, tam można znależć temat, że jest Manowar w polsce, jest tam link gdzie cie wbije na strone i trzeba wcisnąć "Demand it!",po czym musisz wpisać swój wiek, e-mail i kod z tabelki. Jak już wcześniej wspominałem możecie sciągnąć Owntibia jeśli uważacie, że to jakaś podpucha. Mam nadzieje, że wiekszość z was mnie zrozumie. Zjednoczmy sie bracia!. Hail Manowar, Hail Brothers.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Bym chetnie pomogl ale wolalbym zeby ktos to wczesneij sprawdzil =]
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arch Enemy plx
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Powiem Ci tak: gówno to pomoże.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() O, najbardziej gejowa kapela świata przyjedzie do Polski! Sorry, stary ale nikt nie chce słuchać tych popłuczyn (Hiey :*****), niech lepiej Electric Wizard rozp**rdoli coś w Gdańsku ;-)
Tak, to JEST prowokacja, co nie zmienia faktu, że Manowara nie lubię, bo to geje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Lokacja: Cieszyn
|
![]() Ryłek, zacznijmy może od tego, że gejem co najwyżej to możesz być ty. A ze swoim Electric Wizard czyli stoner metalem(założe , że nawet nie wiesz jaki to gatunek muzyki), to sie możesz schować. Zespoł który istnieje tylko 14lat i gówno zrobiło, popatrz się najpierw i poczytaj troszke o Manowarze, zanim się wypowiesz, bo aż żal takich, a poza tym komentarzami twojego typu co najwyżej można się podetrzeć.Żal takich
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kit, że zespół mający 14 lat jest o jakieś 2-3 lata starszy od ciebie. ;ppp
zaflemujmy go111
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
@Topic I tak nie zagrają xD ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
@down: Podświetl mojego posta Hjej. Ostatnio edytowany przez Ryłek - 24-10-2007 o 22:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem
|
![]() Cytuj:
Przecietny zespol death metalowy na last.fm nigdy nie wyprzedzi przecietnego zespolu heavy metalowego. Ostatnio edytowany przez Podraz. - 25-10-2007 o 21:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Manowar = gej metal
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() a ja nawet nie wiem co to metal a i tak tu napisalem bo uwazam ze jestescie bardzo niekulturalni i do tego zero tolerancji dla was!!!!
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Zgierz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() Marzenia marzeniami, jeżeli ManowaR kiedykolwiek mieli by przyjechać do polski to z pewnością okazało by sie że nie ma takiego miejsca które pomieść wszystkich fanów którzy chcieli by przyjechać na koncert.
Jestem więcej jak pewien że nie przyjadą nigdy. Eric na jednym z koncertów powiedział w czym tkwi problem. "Złóżcie nam prawdziwą ofertę a my nią nie pogardzimy" Dziwicie sie że nie chcą przyjechać do Polski? W max co możemy in zaoferować do festiwal w sopocie albo koncert na tysiac osob w spodku katowickim. Marzenia .... A wszystkich tych którzy pozwalają sobie szydzić z muzyki tworzonej między innymi przez ManowaR powinno się zamknąć w kartonowym pudle aby mogli tak tworzyć swój mały własny lepszy świat. Synu co ty możesz wiedzieć o prawdziwej muzyce? Leć lepiej słuchać swojej elektronicznej muzyki pełnej ecstazy @Ancient900 Mylisz Heavy metal z Soft metalem
Moja krótka i nudna historia: •2004r założenie pierwszej postaci [Antica] •2005-2006 [Arcania] •2006-2008 [Eternia] •2006-2008 Senior tutor •2010- [Harmonia] Ostatnio edytowany przez Aknee - 27-10-2007 o 22:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Zgierz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
|
![]() Nie bo nie posiadają grosza szacunku do prawdziwej muzyki.
Pozwolę sobie tutaj zacytować cytat z encyklopedii PWN odnośnie muzyki: Kod:
muzyka [łac. < gr.], muz. sztuka, której tworzywem są percypowane przez ludzi dźwięki, wytwarzane przez nich głosem i/lub za pomocą instrumentów muzycznych;
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Bez uogólnień, proszę.
![]() |