|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Zapomniałem
|
![]() Tworzenie tematow o muzyce powinno byc na tym forum zakazane bo niezaleznie od tego jakie intencje ma autor tematu to i tak zawsze konczy sie na tym samym - flame war.
Jakość muzyki jest wartościa niemierzalną, to nie jest tak jak w tibii ze wystarczy policzyc oplacalnosc expa zeby wiedziec ze sorc jest lepszy od knighta. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() To, że ty odnalazłeś coś ciekawego w disco polo, to nie znaczy, że wszyscy coś tam znajdziemy. Sam przed sobą się wstydze kiedy tego słucham. A na imprezach to nie wiem jak to jest bo na takowe "tańce" nie chodze, bo nie mam zamiaru taczać się w masie typowych "lowelasków", którzy idą na disko nie dla zabawy ale na "podryw".
@rapTemat PiH- jęczący s*****el, dla napalonych nastolatek, które i tak trzymają dziewictwo do ślubu. Kaliber44- ta muzyka nie jest dla wszystkich. Jednak jak ktoś chce się połapać w świecie prawdziwego rapu, muzyki z prawdziwym przekazem, która daje do myślenia to polecam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Disco Polo daje rade ;p
Co do "Bo ja tanczyc chce" to Long & Junior maja jeszcze piosenke J.A.Z.D.A. wedlug mnie o wiele lepsza ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() Nie slucham disco polo, ale lubie sie przy tym bawic na imprezach ;]
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: Unisław
Stan: Niegrający
![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() tak ale wtedy wszyscy sa albo nachlani albo nacpani no i wtedy jako tako. ale nadal uwazam ze disco polo to gó... coś gorszego od gówna
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Shake Your Boom Boom XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDD
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2006
|
![]() Cytuj:
Pih: 2003 2004 997 właśnie tu ulice bez jutra czarny kruk kłopoty |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2005
|
![]() @up
No, że to niby co ? Tytuły ? Słyszałem kilka jego piosenek i udział w sto pro tourze i wypadł beznadziejnie jak na mój gust. PiH to jęczący s*****el jak dla mnie i zdania nie zmienie niezależnie od tego jaką piosenke ten zboczony dziad nagra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 10 2007
|
![]() Nawet autorzy tego rodzaju muzyki zdają sobie sprawę, że spora część amatorów dp słucha ich po kilku głębszych. Z imprez to chyba wesela przodują jeśli chodzi o taki repertuar.
Tak na marginesie odnośnie flame wara. Nie sądziłem że po tłumach słuchających rapu, hh i techno nadejdą kolejne bluzgające ten rodzaj muzyki jak i gdzie tylko sie da. Uważając sie tym samym za kogoś lepszego/inteligentniejszego/<wstaw co chcesz>. (stało sie to teraz trendy/<wstaw co chcesz> ?) |
![]() |
![]() |